مرکز کنترل و پایش محیط زیست کشور روز شنبه اعلام کرد: هوای تهران، کرج و اهواز سالم و مشهد در شرایط پاک قرار دارد.
شهرخبر: بر اساس آنچه در سایت ماهواره اروپایی Eumetsat مشاهده شده است، وضعیت گرد و غبار از 8 صبح 19 دی ماه تا 8 صبح 20 دی ماه، به علت پوشش ابر در منطقه تحلیل این پدیده در 24 ساعت گذشته امکان پذیر نیست.
مجید آزادی مدیر گروه پژوهشی و هواشناسی دینامیک و هم دیدی پژوهشکده هواشناسی و علوم جو روز شنبه به خبرنگار علمی ایرنا گفت: سرعت کنونی باد در تهران آرام، میزان دید افقی بیش از 10 کیلومتر و رطوبت نسبی نیز 31 درصد است.
وی اظهار کرد:هوای کنونی تهران نیمه ابری و با بیشینه دمای 7 و کمینه دمای 1 درجه سانتیگراد اعلام شده است.
آزادی گفت: هوای تهران برای 24 ساعت اول نیمه ابری در بعضی ساعات افزایش ابر در ارتفاعات بارش پراکنده ، 24 ساعت دوم ابری گاهی وزش باد اوایل شب کاهش ابر و 24 ساعت سوم صاف تا کمی ابری پیش بینی شده است.
به گفته وی دمای کنونی تهران 5 درجه سانتیگراد و هوا نیمه ابری است.