كيانوش عياري تشكيل پاتوقهاي فرهنگي و هنري را اقدامي مثبت ارزيابي كرد و افزود: يكي از مهمترين دستآوردهاي اين پاتوقها انتقال تجارب بين هنرمندان است.
اين كارگردان سينما تصريح كرد: ايجاد محيطی توأم با آرامش براي حضور هنرمندان و تبادل افكار و انديشههاي آنها زمينه را براي رشد عرصه فرهنگ و هنر فراهم ميكند.
وي كه هماكنون در حال نگارش فيلمنامه جديد است تشكيل پاتوقهاي فرهنگي و سينمايي را يكي از ضرورتهاي جامعه دانست و افزود: با گسترش اين گونه فضاها حتي ميتوان در تشويق نسلهاي جديد براي حضور و فعاليت در عرصه هنر تأثير گذاشت و حتي زمينه كشف استعدادهاي جديد را فراهم كرد.
كارگردان فيلم "خانه پدري" در ادامه خاطرنشان كرد: پاتوقهاي فرهنگي و هنري هر وقت صاحب هويت و جايگاه ميشوند بايد آنها را حفظ کرد چون بخشي از سرمايه حوزه فرهنگ محسوب ميشوند.
وي با اشاره به اين كه فرهنگ پديدهاي ايستا نيست افزود: فرهنگ پديدهاي پويا و در حال گذار است و از تبادل و حتي تضارب افكار و انديشهها شكل ميگيرد و پاتوقها محيطي مناسب براي اين گونه تعاملات ايجاد ميكنند.
عیاری ابراز اميدواري كرد: پاتوقهاي سينمايي نه تنها در حوزه فيلم كوتاه بلكه در حوزههاي مستند و سينمايي تشكيل شود و فضايي آرام براي ارتباط هنرمندان شكل گيرد.
پاتوق فيلم كوتاه «سينما آينده» توسط انجمن سينماي جوانان ايران و با همكاري موزه فرش ايران 15 ارديبهشت 95 شاهد برگزاري نخستين برنامه خود خواهد بود.