امام علی (ع): كسى كه دانشى را زنده كند هرگز نميرد.
جشن اکرام ایتام کمیته امداد هندیجان برگزار شد.
به مناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان و شب های عظیم قدرهر ساله به رسم سیره اهل بیت علیهم السلام کمیته امداد حضرت امام خمینی(ره)شهرستان هندیجان سفره پر برکت افطار با حضور خانواده های مستضعف ،خانواده های ایتام و زنان بی سرپرست را برگزارکرد.
کمیته امدادحضرت امام خمینی(ره)در نیمه ماه مبارک رمضان از خانواده های تحت پوشش به خصوص بانوان سرپرست خانوار و تعدادی ازخانوادهای یتیمان در سفره افطار که به همین مناسبت برپا شد ه بود دعوت کرد.
اسماعیل عبادی رئیس کمیته امدادحضرت امام(ره) شهرستان هندیجان در حاشیه مراسم گفت:ایام شهادت مولای متقیان را تسلیت می گوییم و امیدواریم در این شبهای مبارک و پرخیر وبرکت قدرخصلت زیبا و کریمه این امام بزرگوار در جامعه ما بیشتر شود و شاهد اطعام مستضعفان بیشتری باشیم.ما در این سفره از خانواده های معلول زنان سرپرست خانوار و مددجویان تحت پوشش کمیته امداد دعوت کردیم تا به نوعی از آنها تقدیر کنیم و خدمت حداقلی را برای آنها انجام بدهیم .
عبادی افزود:بیش از 500 نفر از مدعوین حضور پیدا کردند و بخشی از دعوت شدگان از مسئولین شهرستان بودند تا در حد توان ما را در کمک به ایتام یاری کنند.