امام علی (ع): كسى كه دانشى را زنده كند هرگز نميرد.
روزنامه ی نورخوزستان در ستون ویژه های خود نوشت : پیش از این هم گفتیم رعایت نکردن قانون و بی تفاوتی نسبت به حقوق شهروندی از سوي برخی از عوامل کاندیداها در انتخابات ریاست جمهوری و بخصوص شوراهای شهر و روستا موجب شد که چهره شهر دگرگون شود و بلایی بر سر در و دیوارها و نماهای ساختمان های مردم و اموال دولتی آوردند که محو کردن آنها نیازمند زمان و صرف هزینه بالایی است، ضمن اینکه از دو روز پیش مأموران شهرداری اهواز ناچار شده اند بجای هر کار دیگری، به پاک کردن دیوارها برای زدودن آثار عکس های تبلیغاتی بپردازند.
البته این اولین بار نیست که شهر توسط عوامل کاندیداها چهره زشتی به خود می گیرد و در انتخابات دوره های گذشته هم از این مسایل وجود داشته اما این بار به دلیل کثرت اعضا شوراهای شهر، این تخریب و آلوده کردن حریم شهر به مراتب بیشتر از دوره های گذشته است.
سوالی که در چنین مواردی برای شهروندان پیش می آید اینست که واقعا هیچ حربه بازدارنده ای برای جلوگیری از چنین حرکات غیر قانونی از سوی عوامل تبلیغاتی کاندیداها وجود ندارد؟
شاید اگر قانون در این مورد راهکارهای بازدارنده ای تعیین کرده بود، دست مسئولان به ویژه فرمانداریها و قوه قضائیه برای مجازات عاملین این حرکات و اقدامات زیانبار، باز بود زیرا اگر راههای قانونی برای مقابله با این اعمال وجود دارد و مسئولان به آن عمل نمی کنند، قطعاً کوتاهی کرده و مستحق ملامت هستند.
و اما حالا که از چند و چون برخورد قانونی با افرادی که به بیت المال یعنی بودجه شهرداری لطمه می زنند و چهره شهرها را بر هم می زنند خبر نداریم، لااقل پیشنهاد می شود به همراه دریافت مدارک داوطلبان در هر انتخاباتی، ضمانت نامه های مالی از این افراد بگیرند تا در صورت تخلف، از محل آنها هزینه پاکسازی دیوارهای شهر تامین شود.