پیش‌بینی برداشت بیش از ۲ هزار تن انجیر در ایذه
مصطفی هنرمندیان با اشاره به آغاز برداشت انجیر در ایذه اظهار کرد: بردشات انجیر از چند روز گذشته از سطح باغات شهرستان آغاز شده و یک ماه نیز به طول می‌انجامد.

وی افزود: امسال سطح زیر کشت این محصول در شهرستان حدود 270 هکتار بود که کشاوزان در حال برداشت این محصول از سطح باغات هستند.

مدیر اداره جهاد کشاورزی ایذه تصریح کرد: عمده انجیر این شهرستان در روستاهای سادات موسوی، سادات حسینی، شیوند و غریبی‌های بخش‌ دهدز و مقداری نیز در بخش سوسن تولید می‌شود. ارقام انجیر کشت شده در شهرستان ایذه، سبز استهبان، کشکی و محلی است که هم اکنون کشاورزان در حال برداشت این محصولات هستند.

هنرمندیان با اشاره به بازار این محصول عنوان کرد: انجیر برداشت شده از سطح باغات این شهرستان، علاوه بر تازه‌خوری به صورت خشک، مربا، گرده خشک، بندانجیر و نوع محلی پازن انجیر تهیه شده و توسط تولیدکنندگان به فروش می‌رسد.

وی با بیان اینکه تولید انجیر در هر هکتار حدود 8 تن است، خاطرنشان کرد: پیش بینی می‌شود امسال از سطح باغات شهرستان بیش از ۲هزار و ۱۶۰ تن انجیر برداشت شود و این در حالی است که در سال گذشته حدود یک هزار و ۶۰۰ تن انجیر از باغات ایذه برداشت شد.