امام علی (ع): كسى كه دانشى را زنده كند هرگز نميرد.
آرمان ملي- جواد باقري: اعتبارنامه غلامرضا تاجگردون منتخب مردم گچساران در مجلس شوراي اسلامي در نشست 18 تيرماه خانه ملت بررسي شد و اهالي بهارستان بعد از شنيدن 15 دقيقه صحبت نماينده مخالفين و 30 دقيقه دفاع تاجگردون و پزشکيان ، با 102 راي موافق، 128 راي مخالف و 21 راي ممتنع از مجموع 251 راي ماخوذه با گزارش کميسيون تحقيق که اعتبارنامه وي را تاييد کرده بود، مخالفت کردند. بعد از اينکه مجلس اعتبارنامه تاجگردون را رد کرد، تعداد زيادي از نمايندگان مجلس براي جلوگيري از ايجاد تشنج در منطقه گچساران و باشت در صفحات مجازي خود تاکيد کردند که از حقوق مردم اين منطقه بهصورت ويژه دفاع خواهند کرد. از زمان رد اعتبارنامه جشن پايکوبي دلواپسان به ظاهر تمامنشدني به نظر ميرسد و برخي از اين دلواپسان اعتقاد دارند که اين خانهتکاني اولين راه مبارزه با فساد است؛ البته اين سخنان در حالي بر زبان جاري ميشود که بله، ظاهر مجلس اصولگراي يازدهم از همان ابتداي رايگيري و حتي قبلتر از آن تصميم داشتند اين اقدام را انجام دهند و حذف شخصي چون تاجگردون صداي مخالفان در داخل مجلس را براي هميشه خاموش کند. در اين باره زهره الهيان، يکي از نمايندگان اصولگراي مجلس يازدهم نيز نوشت: ديروز در جلسه بررسي پرونده به ايشان پيشنهاد داديم که خودشان آبرومندانه استعفا بدهند و کيفشان را بردارند و بروند؛ و وقت مجلس و مردم را بيش از اين نگيرند. مجلس انقلابي به ايشان راي نخواهند داد.
7 عيب تاجگردون
عليرضا زاکاني نماينده قم در مجلس يازدهم که يکي از اصليترين مهرههاي رد اعتبارنامه نماينده گچساران و باشت در جديدترين اظهارنظر خود در همايش مطالبهگري تخصصي درباره پرونده تاجگردون گفت: ما در مجلس درباره اعتبارنامه سه نفر ورود کرديم که اين سه نفر هم مانند هم ديگر نبودند. تاجگردون 7 مشکل اصلي داشت، يکي عدم صداقت و گفتن حرفهاي ضد و نقيض بسياري بود، دومي شبکهاي از عناصر انساني را آورده بود و در مديريت کشور يک شبکه تشکيل داده بود. نماينده مردم قم در مجلس يازدهم درباره رفتار قاليباف در پرونده تاجگردون گفت: رفتار آقاي قاليباف يک رفتار قانوني بود و او تلاش ميکرد که در اين پرونده اعمال سليقه نکند. قانوني عمل کردن رئيس مجلس باعث شد که اين پرونده به نتيجه برسد، وگرنه بسياري دنبال اين موضوع بودند که اين قضيه به نتيجه برسد. البته خود او هم در اين باره موضع داشت، اما موضع خود را دخالت نداد. نظر قاليباف درباره تاجگردون اين بود که او از طريق بهرهمندي از اعتبارات کشور در جهت اثرگذاري بر سيستمها و رويههاي کشور استفاده ميکند.
تماس قاليباف با تاجگردون
نخستين واکنش غلامرضا تاجگردون بعد رد اعتبارنامهاش در فضاي مجازي اين بود که «اعتبارنامه رد شد مردم خونسردي خود را حفظ کند». اين در حالي است که طي روزهاي گذشته شاهد واکنشهاي جديدي نسبت به اين موضوع بوديم. خبرآنلاين نوشت: غلامرضا تاجگردون نماينده سابق مردم گچساران در مجلس با انتشار چند کليپ در صفحه شخصي خود در اينستاگرام، به ماجراي روز بررسي اعتبارنامه خود در جلسه غيرعلني مجلس و همچنين محتواي نامه محرمانه وزارت اطلاعات پرداخت. او در اين کليپها به ادعاهاي اخير زاکاني درباره يک نامه پاسخ داده است. تاجگردون در اين فيلم، ميگويد به بنده اطلاع دادند که بايد در روز چهارشنبه «18 تير» در مجلس شوراي اسلامي حضور پيدا کنم تا در خصوص اعتبارنامهام تصميمگيري شود. بنده در همان زمان گفتم به اين دليل که کميسيون تحقيق موضوع اعتبارنامه بنده را تاييد کرده و طبق قانون نميتوانم در جلسه مذکور صحبت کنم، تمايلي به حضور در صحن ندارم. وي ادامه داد: با تماسي که از سوي آقاي قاليباف گرفته شد به بنده اطلاع دادند که قرار است جلسه غيرعلني باشد. بنده پس از اين موضوع با مراجعه به رئيس مجلس به ايشان گفتم؛ بنا به استناد کدام بند قانوني من بايد در مجلس صحبت کنم، ضمن اينکه معترضين در جلسه علني صحبت کردهاند و چرا بنده بايد در جلسه غيرعلني از خود دفاع کنم؟ تاجگردون با اشاره به تلاشهاي صورتگرفته براي تشکيل جلسه مذکور، بيان داشت: حدود 70 نفر از نمايندگان در اين خصوص تصميم گرفته بودند و از قبل خود را براي جلسه روز چهارشنبه نيز آماده کرده بودند.
شوراي نگهبان و وزارت اطلاعات
تاجگردون در ادامه اين کليپ و پس از قرائت محتواي نامه وزارت اطلاعات، تاکيد کرد: معاونين وزارت اطلاعات با حضور در کميسيون تحقيق مجلس از اساس موضوعات مطرحشده در اين نامه را رد کرده بودند، حتي در شوراي نگهبان نيز از اولين دورهاي که بنده براي حضور در مجلس اقدام کردم به اين موضوعات اشاره شده بود. وي گفت: من براي 30 دقيقه زمان داشتم که از خودم دفاع کنم و به همين دليل زماني که در پشت تريبون قرار گرفتم ابتدا خودم و سوابق اجرايي را که داشتم به استحضار نمايندگان رساندم، زيرا فکر ميکردم برخي از اين نمايندگان بهطور کامل مرا نميشناسند. نماينده سابق مردم گچساران با انتقاد از عليرضا زاکاني، بيان داشت: آقاي زاکاني به موضوع نفوذ بنده در دو استان فارس و لرستان اشاره ميکردند و ميگفتند چرا بنده در جريان انتصاب يک فرماندار و استاندار دخالت داشتهام. آقاي زاکاني مدعي بود که همشيره بنده معاون يک اداره کل در يک شهرستان است، اگر اين مساله جرم است چرا همسر آقاي زاکاني رياست يک دانشگاه و موسسه را برعهده دارد. تاجگردون يادآور شد: بنده در آن جلسه به آقاي زاکاني گفتم که تمرکز شما در اين موضوع بر قوم لر به نوعي اشاره به «قومگرايي» است که ايشان اين موضوع را رد کرد. وي تاکيد کرد: زماني که در شوراي نگهبان به موضوع ارتباط بنده با منافقين اشاره شد بنده شوکه شدم. تاجگردون در بخش ديگري از اين کليپ به جلسه بررسي صلاحيت خود در حضور عباسعلي کدخدايي از حقوقدانان شوراي نگهبان اشاره کرد و گفت: آقاي کدخدايي از بنده در خصوص خانمي به نام «گلافروز» سوال کردند و گفتند با مادر منافقين اعدامي چه ارتباطي داريد و چرا تلاش کردهايد تنديس اين فرد را بسازند.
در نهايت...
با تمام اين تفاسير غلامرضا تاجگردون صحن مجلس يازدهم را ترک کرد؛ اين اتفاق هرچه که بود در حالي رخ داد که در اين بين 40هزار نفر از مردم شريف گچساران به تاجگردون به عنوان وکيل خود اعتماد کرده بودند و هرچه که در پشت پرده بهارستان رخ داده است ديگر گذشته و در توان خود نميبينيم که صحبت از حقالناس کنيم، اما به خوبي ميدانيم که در تاريخ خواهد ماند (18 تير 1399 ) و اميد آن داريم که مجلس يازدهم بهناحق و از روي حب و بغض جناحي دست به اين اقدام نزنده باشد و بتوانند پاسخگوي راي و حق مردم گچساران و باشت باشد.