رئیس روابط عمومی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب در نشست بررسی مسئولیت اجتماعی سازمانها و صنایع بزرگ خوزستان در حوزهی محیطزیست، سازگاری با اکوسیستمهای اجتماعی-محیطزیستی و مشارکت در توانمندسازی جامعهی میزبان را رویکرد صنعت نفت در توسعهی پایدار این صنعت و ایفای مسئولیت اجتماعی آن عنوان کرد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی نفتخیز، مهندس شهرام وردک در این نشست که بصورت وبینار با حضور دکتر علی ربیعی سخنگوی دولت، دکتر هادی خانیکی مدیرگروه مطالعات ارتباطی دانشگاه علامه طباطبائی، دکتر نداشفیعی مدیرکل روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و نیز جمعی از مدیران سازمانها و صنایع بزرگ استان خوزستان عصر روز سه شنبه (۱۹ اسفندماه ۱۳۹۹) برگزار شد بر اهتمام شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب در اجرای رویکردهای نوین حوزهی مسئولیتهای اجتماعی که در نظامنامهی CSR وزارت نفت متبلور شده است تأکید کرد.
رئیس روابط عمومی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب با اشاره به اینکه توجه به مسائل محیطزیستی و کاهش مستمر آلایندگی، در بسیاری از کشورهای پیشرفته، به عنوان اصلیترین فعالیت در حوزهی مسئولیت اجتماعی شرکتی قلمداد میگردد، گفت: صنعت نفت به طور عام و شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب به طور خاص، پیش از آنکه یک بنگاه اقتصادی ملی محسوب شود، یک نهاد مولد اجتماعی است و افزایش سرمایه اجتماعی، قطعاً افزایش پایداری این صنعت را به دنبال خواهد داشت.
شهرام وردک افزود: تداوم کسب و کار ما در گرو سازگاری هرچه بیشتر صنعت ما با اکوسیستمهای اجتماعی، محیط زیستی و فرهنگی جامعهی میزبان و محیط پیرامون است که خوشبختانه در نظامنامهی مسئولیت اجتماعی صنعت نفت نیز تمرکز ویژهای بر هر سه حوزهی یادشده وجود دارد.
وی ادامه داد: اجرای نظام مدیریت پسماندهای صنعتی و کاهش مستمر آلایندگی منابع خاک در حوزههای عملیاتی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، از جمله اقدامات مهمی بوده است که در دورهی دولت دوازدهم، در جهت بهبود عملکرد محیط زیستی انجام شده و آمار آن به شکل مستمر به سازمان محیط زیست اعلام میگردد.
مهندس وردک انجام پروژههای متعدد به منظور کاهش آلودگی هوا را از دیگر طرحهای شاخص در حوزهی محیط زیست دانست و تصریح کرد: میزان گازسوزی در مشعلهای مناطق نفتخیز جنوب که در ابتدای انقلاب ۸۰ درصد بود، اکنون به ۱۶ درصد تقلیل یافته و برای همین مقدار باقیمانده نیز طرحهایی با اعتبار ۱.۷ میلیارد دلار در حال انجام است که با تاکید و پیگیری جدی مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، امیدواریم تا سال ۱۴۰۲ به ثمر برسند و خاموش کردن همهی مشعلها در استانهای خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد را به عنوان یک اقدام بسیار ارزشمند در حوزهی مسئولیتهای اجتماعی و محیطزیستی این شرکت، شاهد باشیم.
وی بیان داشت: همچنین برنامههایی را در حوزهی توانمندسازی جوانان بومی دنبال میکنیم و در همین راستا طرحهای مشترکی با سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور و همچنین کمیته امداد امام خمینی در دست پیگیری است.
رئیس روابط عمومی مناطق نفتخیز جنوب در پایان گفت: همچنین در سال آینده بر روی تقویت استارتآپها و کسب و کارهای روستایی و شهری در جوامع پیرامون تأسیسات صنعت نفت تمرکز خواهیم نمود.
شایان ذکر است این نشست از سوی دانشگاه شهید چمران اهواز (دفتر شبکه ملی جامعه و دانشگاه) و با همکاری انجمن ایرانی مطالعات فرهنگی و ارتباطات (دفتر خوزستان) برگزار شد.