شوشان ـ عبدالرحمن نیک سرشت :
در خبرها، داشتیم که استاندار مازندران در نشستی که با اعضای ستاد پزشکیان داشتند خیلی جوگیر شده و بطور علنی حرف هایی زده که برخلاف مشی رییس جمهور بوده است. وی در این نشست در نقش یک لیدر سیاسی باصطلاح شجاع و نه در قواره ی یک مقام عالی حاکمیتی گفت، «وفاق و اجماع مورد نظر پزشکیان را به هیچوجه قبول ندارد و با رقیب سیاسی وفاقی صورت نمی دهد بویژه با آن کسانی که در انتخابات ریاستجمهوری با ما نبوده اند. هیچ پست و منصبی نمی دهد»(نقل به مضمون ). بطور کلی، استاندار مازندران، حرف هایی را زده که اگر به جای پزشکیان حسن روحانی و یا احمدی نژاد رییسجمهور بودند. امکان نداشت که وی را ظرف یک ساعت لغو ابلاغ و عزل نمی کردند.
البته، اینچنین کارگزاران دولتی با نظام جمهوری اسلامی هیچ آینده ی روشنی ندارند حتی اگر پزشکیان چند صباحی آنها را تحمل کند .به این خاطر که آن قدر بصیرت سیاسی ندارند که ایجاب رییس جمهوری پزشکیان را در این مقطع زمانی محصول عمل تام به سیاست اجماع و وفاق ملی بدانند. که در نتیجه، یک مقام استانی نمی تواند در برابر چنین اراده ی حاکمیتی قد علم نماید.
بدون تردید دستی از پایتخت در کار است که بعضی از چهره های سیاسی شاخص ستاد مرکزی پزشکیان را استان به استان می فرستند تا همین نیتی که استاندار مازندران به زبان آورده به همه ی والیان دیکته کنند تا تمام مواهب قدرت سیاسی را بین هم حزبی های خود از کباب بریان منقل نفتی جنوب گرفته تا رایحه ی خوش شالیزارهای شمال تقسیم کنند.