وی با اشاره به سجایای اخلاقی مولای متقیان امام علی (ع)، ایشان را الگوی کامل یک مددکار دانست و گفت: استان خوزستان در دهههای اخیر با بحرانهای متعددی نظیر جنگ، مشکلات زیستمحیطی و کمبود زیرساختهای آموزشی روبهرو بوده است که این مسائل به افزایش آسیبها و تزلزل بنیادهای اخلاقی و اجتماعی منجر شده است.
دکتر منصوری با تأکید بر نیاز به مداخله جدی و حرفهای مددکاران، راهکارهایی نظیر طراحی برنامههای بومی، ارتقای امکانات بهزیستی با بهرهگیری از فناوریهای نوین و تغییر رویکرد از مددکاری خدماتی به حرفهای انسانی را برای بهبود شرایط پیشنهاد کرد، با اخلاقمداری، پیوند میان دلها و همبستگی اقوام میتوان آیندهای بانشاط و امیدوارکننده برای خوزستان ساخت.
مشاور استاندار همچنین بر ضرورت جهتدهی اعتبارات مسئولیت اجتماعی شرکتها به سمت بهزیستی تأکید کرد و گفت: با تقویت همدلی میان خیرین، مددکاران و نهادهای مسئول، میتوان خوزستانی ایجاد کرد که در آن هیچکس احساس تنهایی نکند، این استان به انسجام اجتماعی و امیدی تازه برای رشد و توسعه نیاز دارد.
گفتنی است درپایان این همایش با حضور دکتر منصوری و مدیر کل و مسئولان بهزیستی استان ، از ۴۰نفراز مددکاران اجتماعی شاغل دربخش دولتی وغیردولتی که درشهرهاو روستاهای محروم استان مشغول خدمت به مددجویان ومعلولان تحت پوشش بهزیستی هستند با اهدای لوح، تقدیر وتشکر شد.