به منظور زیباسازی نمای شهری و حفظ هویت تاریخی و فرهنگی شهر، تنديس سه تن از مشاهیر بنام ایران توسط سازمان زيباسازي شهرداري اهواز خريداري شد. "> نصب تنديس سه تن از مشاهير ايراني در اهواز
کد خبر: ۵۴۷۲
تاریخ انتشار: ۰۹ دی ۱۳۹۱ - ۱۳:۵۹

نصب تنديس سه تن از مشاهير ايراني در اهواز

به منظور زیباسازی نمای شهری و حفظ هویت تاریخی و فرهنگی شهر، تنديس سه تن از مشاهیر بنام ایران توسط سازمان زيباسازي شهرداري اهواز خريداري شد.

به گزارش شوشان به نقل از ایسنا، اين سه تنديس در قالب سنگ سفید است که شامل تنديس حافظ شیرازی، فردوسی طوسی و سعدی شیرازی است و طول هر یک از این تندیس‌ها یک متر و هشتاد سانتی‌متر است.

پس از مراحل جانمایی و نصب تنديس ، به منظور شاخص نمودن و ایجاد جذابیت بصری هرچه بیشتر المان‌های شهری، تنديس هر یک از این مشاهیر بزرگ نورپردازی خواهد شد.

جانمایی این تندیس‌ها از سوي کارشناسان سازمان زیباسازی شهرداري اهواز در حال مطالعه و بررسی بر حسب نیازسنجی فضاهای فرهنگی در شهر است که به زودی پس از جانمایی، تندیس این سه تن از مشاهیر در شهر اهواز نصب و در معرض دید شهروندان قرار خواهد گرفت.


نظرات بینندگان