شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۹۴۵۲۷
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۷ - ۱۴:۴۲
امام جمعه آبادان:
امام جمعه آبادان گفت: راه‌اندازی فاز 4 پالایشگاه آبادان علاوه بر کمک به اشتغال و درآمد مردم منطقه می‌تواند سبب بهبود و کیفی سازی پالایشگاه آبادان شود.
حجت الاسلام و المسلمین علی ابراهیمی پور در آئین افتتاح موزه کارآموزان صنعت نفت در آبادان با بیان این‌که اگر مشکلات مردم حل شود هم جیبشان پر است و هم سراغ موزه‌ها می‌روند و از آن‌ها بازدید می‌کنند، اظهار کرد: مردم اگر جیبشان پر باشد می‌توانند گردشگری کنند و تفریحات سالم انجام دهند.

وی افزود: از اینکه ابزار نرم افزاری پالایشگاه آبادان، نوشتارها و مکتوباتی که می‌توانند سرمایه و پیام باشند حفظ شده، اقدامی شایسته و بسیار بزرگی است و جا دارد تا از همه دست‌اندرکاران تقدیر و تشکر شود.

ابراهیمی پور ادامه داد: اما تفاوتی که میان استفاده از نرم‌افزارها و استفاده نکردن از سخت افزارها بوده برایم بسیار نگران کننده است و اصلا قانع کننده نیست.

وی با اشاره به این‌که می‌خواهند آبادان را به موزه تبدیل کنند، افزود: اکنون از این موضوع که قرار است آبادان به شهر موزه تبدیل شود بسیار ترسیده‌ام.اگر این اتفاق رخ دهد کل پالایشگاه از فاز ۱، ۲، ۳، ۴ و غیره به موزه تبدیل می‌شود و به میان آمدن بحث خصوصی سازی و واگذاری این پالایشگاه بسیار نگران کننده است.

ابراهیمی پور ادامه داد: یکی از اقدامات خوبی که توسط مدیرعامل پالایشگاه آبادان انجام شده این بوده که مانع برخی افراد که می‌خواستند بسیاری از ابزارهایی مانند ماشین آلات، چرثقیل، ابزار آتش نشانی و غیره را با مناقصه واگذار و بیرون بیاندازند، شدند که این اقدامشان جای تقدیر دارد. اکنون این ابزار توسط نیروهای پالایشگاه در بخش‌های مختلف تبدیل به قطعات قابل استفاده شده است و از آن‌ها استفاده بهینه می‌شود.

امام جمعه آبادان گفت: این‌که بهترین امکانات و ابزار کاربردی که می‌توانند مورد استفاده در پالایشگاه باشند، اکنون در جایی به عنوان موزه محبوس شده‌اند تا به مراجعان بگوییم که گذشته آبادان چه بوده، این برای مردم آبادان تلخ، سنگین و غیر قابل پذیرش است.

وی با بیان این‌که زمانی برای آموزش از کشورهای مختلف به اینجا می‌آمدند، خاطرنشان کرد: اکنون فضای آموزشی که می‌توانست دوباره احیا و در جهت آموزش در حوزه صنعت نفت به کار گرفته شود، تبدیل به موزه شده است. حال باید به اینجا بیایند و مشاهده کنند آبادان پس از چهل سال در نظام مقدس جمهوری اسلامی به موزه تبدیل شده است.

ابراهیمی پور بیان کرد: تبدیل بنزین خانه آبادان به‌عنوان نخستین بنزین خانه کشور به موزه کاری ارزشمند است چون دستگاه‌ها و امکانات مدرن جایگزین آن شده و مردم از آن استفاده می‌کنند، اما در ازای تبدیل مرکز کارآموزان صنعت نفت به موزه چه امکانات مدرنی را جایگزین کرده‌اید که آن را به موزه تبدیل کردید؟

وی عنوان کرد: اصرار ما بر آن است که نگوئید آبادان شهر اولین‌ها بوده، بلکه اجازه دهید اولین‌ها باقی بماند و برای دستیابی به این مهم نیاز به کمک، همراهی و حمایت همگان داریم.
 
ابراهیمی پور با بیان این‌که باید فاز ۴ پالایشگاه آبادان راه‌اندازی شود، افزود: انجام این کار علاوه بر کمک به اشتغال و درآمد مردم منطقه می‌تواند سبب بهبود و کیفی سازی پالایشگاه آبادان و جلوگیری از واگذاری آن به بخش خصوصی و تبدیل آن به شرکتی شبیه آنچه در هفت تپه و برخی جاهای دیگر رخ داد که تیشه به ریشه نظام و انقلاب اسلامی زدند، می‌شود.

وی با اشاره به دانشکده نفت آبادان اظهارکرد : بلایی بر سر این دانشکده آورده‌اند که آن را از حیز انتفاع می‌اندازد و با این کارشان انگیزه کار در این دانشکده را از اساتید می‌گیرند، متاسفانه امتیازاتی که پیشتر به این دانشکده داده شده بود را دارند از آن می‌گیرند.

امام جمعه آبادان با تاکید بر آنکه داشته‌های صنعتی آبادان را به بهانه حفظ تاریخش تبدیل به موزه نکنید، خاطرنشان کرد: در صورت انجام این کار به طور قطع تاریخ و آیندگان در مورد همه ما بد قضاوت خواهند کرد و می‌گویند که مدیران در زمینه مدیریت سرمایه‌ها و ظرفیت‌های این شهر به خوبی عمل نکردند و سخت افزارهایی که قابل استفاده‌اند در قالب موزه قرار ندهید.

منبع: ایسنا
نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار