استاندار خوزستان با بیان اینکه بهرهبرداری از بنای تاریخی دانشکده سهگوش اهواز در اولویت قرار دارد گفت: موضوع تکمیل ساماندهی این بنا در حال پیگیری است.
غلامرضا شریعتی در دیدار جمعی از استادان دانشکده ادبیات وعلوم انسانی دانشگاه شهید چمران اهواز با اشاره به وضعیت بنای تاریخی دانشکده سهگوش اظهار داشت: آنچه درخصوص این بنای میراثی اولویت دارد موضوع بهرهبرداری از آن است و بحث مالکیت آن در وهله بعدی قرار دارد.
در این دیدار استادان و اعضای هیأت علمی دانشکده ادبیات وعلوم انسانی به بیان دغدغهها و خواستههای خود پرداختند که در این میان،مهمترین خواستهای که مطرح شد درخواست توجه بیشتر به بنای تاریخی دانشکده سه گوش اهواز بود واستاندار خوزستان در پاسخ بیان کرد: جا دارد با توجه به ارزش این بنای تاریخی در ابعاد مختلف دانشگاه شهید چمران اهواز نیز درمورد ساماندهی وضعیت آن اهتمام بیشتری داشته باشد. با این حال به سازمان مدیریت و برنامهریزی استان برای تکمیل ساماندهی دانشکده سهگوش تأکید داشتهام و این موضوع در حال پیگیری و انجام است.
ساختمان سه گوش در سال 1308 به عنوان مقر بانک ملی مركزی اهواز افتتاح شد. در سال 1311 مقر اداره حكومتی ولایت (استانداری) بود و در سال 1321 به مقر ارتش متفقین در خوزستان (در زمان اشغال اهواز در جنگ جهانی دوم) تبدیل شد. این ساختمان در سال 1330 مقر سازمان آمریكایی اصل چهار (Point four) ترومن، ستاد استانداری خوزستان، ستاد فرمانداری اهواز و اداره كل دارایی خوزستان بود.
ساختمان سه گوش در سال 1336 به مبلغ 2 میلیون و 200 هزار تومان از بانک ملی ایران خریداری و به دانشكده پزشكی دانشگاه گندیشاپور تبدیل شد. ساختمان سه گوش از سال 1345 تا 1350 دانشسرای عالی تربیت دبیر، مركز علوم پایه دانشگاه جندیشاپور، مركز علمی و سمعی و بصری دانشگاه جندیشاپو، دانشكده علوم و سازمان مركزی این دانشگاه بود. كاربری این ساختمان در سال 1350 به دانشكده ادبیات و زبانهای خارجی دانشگاه جندی شاپور تبدیل و در سال 1389 تخلیه و به دانشكده ادبیات و علوم انسانی واقع در دانشگاه شهید چمران منتقل شد.
ساختمان سهگوش اهواز به شماره ۲۴۹۷ در 26 آبان ۱۳۷۸ ثبت ملی شد. معمار این بنا نیز فردی آلمانی به نام مهندس آندره گدار بود.