شوشان - دکتر حسن سلیمانی :
شواهد گویای آن است که جوانان قلب تپندۀ توسعه هستند و امروز به واسطه دانایی، توانایی و تخصص حق دارند در کانون تحولات جامعه باشند. حضور جوانان خوزستانی در انتخابات مجلس یازدهم یک رویداد بی نظیر تاریخی و یک حرکت فرهنگی بی سابقه است که نشان می دهد اگر چه مردمان فرهیخته استان خوزستان در عرصۀ توزیع عادلانۀ ثروت و قدرت و امکانات دیده نشده اند، لیکن در 2 اسفندماه 98 ثابت خواهند کرد که از همه سدهای سنتی و موانع ستبر تاریخی عبورخواهند کرد و به توانمندی و صلاحیت جوانان این دیار همیشه محروم اعتماد می کند .
من اطمینان دارم که این حرکت و رویکرد نو آیین و بی سابقه گامی بلند در راستای حق جویی و کاهش نابرابری است.
جوانان خوزستانی به عنوان 70% از جامعه حق دارند در مهم ترین نهاد قانون گذاری کشور نمایندگانی داشته باشند و همراهی تمام اقشار مردم با این انتخاب می تواند مهم ترین نماد و نشان توسعه باشد. اگر امروز جوان در سایه شعور و آگاهی سیاسی خود به این باور رسیده اند که باید نماینده داشته باشند بدان معناست که اراده و آگاهی را به هم پیوند زده اند تا به بزرگترین مسئلهی مسکوت ماندۀ تاریخی، پاسخی مدرن و این زمانی دهند. این رویدادِ معطوف به آگاهی و دانایی ِ جوانان خوزستانی خواهد بود.
امروز مهم ترین و حیاتی ترین مسالۀ جوانان خوزستانی که باید فارغ از نگرش های ابزارانگارانه و تاکتیکی بدان پرداخته شود «عدم حضور» است.
راهبردِ حضور و استمرار آن گامی مهم در راستای حق خواهی و پایان دادن به ناتوانی جوان است. برای اولین بار است که این حق خواهی با تکیه برهوشمندی و پویایی در قلمرو سیاستی - که تا دیروز برای جوانان منطقه ممنوع بود - بر صدر تاریخی ترین مطالبۀ معطل مانده می نشیند. اینک و در این شرایط، جوانان خوزستانی با حضور در عرصه سیاست، اعلام کرد که پیاده نظام گروه یا فرد خاصی نیست بلکه برای دست یابی به حقوق خویش، متمدنانه و فارغ از تقابل و نفی دیگری تلاش می کند.