شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۹۸۶۸۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۷ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۹
از پاسخ‌های شهردار قانع نشدم؛
عضو شورای شهر اهواز گفت: آنچه شهردار در خصوص سوالات طرح شده توضیح داد، حرف‌های تکراری بود که هم در دوره گذشته و هم در دوره کنونی شنیده می‌شود.
حسین حیدری در نودمین جلسه شورای شهر اهواز که امروز (26 شهریورماه) در سالن جلسات شورا با موضوع پاسخ شهردار به سوالات عضو شورا برگزار شد، اظهار کرد: شورای شهر یکی از ارکان مقدس نظام اسلامی است و پنج دوره است که قانون شوراها اجرا می‌شود و اعضای شوراها از سوی مردم انتخاب می‌شوند. در طول این پنج دوره، شهرداران زیادی پای کار آمدند که دوره مدیریت آنها یا به پایان رسید یا استیضاح شدند.

وی با اشاره به طرح سوال از شهردار اهواز و بازخوردهای این طرح سوال افزود: یکی از اهرم‌های نظارتی قانونی شورا؛ تذکر، پرسش و پاسخ، طرح سوال، تحقیق و تفحص و در نهایت استیضاح است بنابراین ما کار خلاف قانون انجام نداده‌ایم که در یک ماه و نیم اخیر این همه هجمه در شبکه‌های مجازی که نظارتی بر آنها نمی‌شود بر ما وارد شده و توهین و تهمت و افتراهای زیادی به ما شده است. البته می‌دانیم چه کسی پشت این صحنه است.

عضو شورای شهر اهواز گفت: برای آقای لطفعلی‌زاده عضو شورا که این تذکر را به معنای دیگری تعبیر کرده، متاسفم زیرا وی نیز چهار ماه پیش به عنوان کسی که پیگیر استیضاح شهردار پیشین بود، این فرایند را طی کرده است.

حیدری بیان کرد: آنچه شهردار در خصوص سوالات طرح شده از وی توضیح داد، حرف‌های تکراری بود که هم در دوره گذشته و هم در دوره کنونی شنیده می‌شود اما آنچه در شهر قابل لمس است و واقعیتی که وجود دارد، اوضاع به هم ریخته شهر اهواز است، آیا واقعا اهواز در شأن یک میلیون و 300 هزار نفر مردم شریف و ولایت‌مدار این شهر است.

عضو شورای شهر اهواز ادامه داد: زمانی که یک مسافر وارد شهر اهواز می‌شود، این نابسامانی‌ها را چگونه تعبیر می‌کند؟ مبادی ورودی شهر پر از دستفروش، دام زنده، میوه‌فروش و در داخل شهر نیز پر از نخاله، دستفروش و بساطی‌ها است. چهار ماه زمان کمی برای ساماندهی وضعیت نابسامان اهواز نیست.

وی تصریح کرد: مگر چهار ماه برای یک میلیون و 300 هزار نفر زمان کمی است که هدر برود؟ این در حالی است که هیچ برنامه اجرایی در این مدت نداشتیم.

حیدری ادامه داد: وضعیت فروش دام زنده یا دستفروشی در کدام کلان‌شهر مانند اهواز است؟ مگر چهار ماه برای ساماندهی یا احداث یک مرکز فروش دام زنده کم بود؟

عضو شورای شهر اهواز تصریح کرد: دستفروشان نادری که در دوره قبل ساماندهی و جمع‌آوری شده بودند، در دوره کنونی همه به کار دستفروشی در اهواز برگشته‌اند.

وی تصریح کرد: ما سالانه 30 میلیارد تومان بابت اجراییات هزینه می‌کنیم که اگر این مبلغ را بابت حقوق به دستفروشان بدهیم، مشکل دستفروشی حل می‌شود. اوضاع اهواز، حکایت از ضعف مدیریت شهردار اهواز و نداشتن برنامه جامع اجرایی در طول این چهار ماه دارد.

حیدری بیان کرد: در طول مدیریت شهردار اهواز شاهد بی‌ثباتی مدیریتی بوده‌ایم. در طول این چهار ماه، شهردار اهواز سه فضا در شهرداری ایجاد کرده است؛ فضای تملق و چاپلوسی، تهدید و ارعاب و تهمت و افترا ایجاد شده است. 

عضو شواری شهر اهواز ادامه داد: هر کسی که تملق و چاپلوسی کند، پست می‌گیرد. همچنین مدیری حق ندارد نظری خلاف نظر شهردار داشته باشد و در صورت ارائه نظری خلاف نظر شهردار، یا به وی توهین می‌شود یا مورد تهدید قرار می‌گیرد. من یک تذکر به شهردار دادم اما افراد رسانه‌ای شهردار چقدر به من توهین کردند. شهردار این فضاها را در شهرداری اهواز ایجاد کرده است. مدیران امنیت شغلی ندارند. در چهار ماه مدیریت آقای شاعری فضایی توأم با انتقام و کینه‌توزی در ساختار شهرداری اهواز ایجاد شده است.

وی بیان کرد: پاسخ‌ها و توضیحات شهردار اهواز توضیحات کافی نیست و قانع نشده‌ام. به عنوان عضو طرح کننده سوال بنا بر ماده 83 قانون شوراها در مهلت 10 روزه، اقدامات بعدی را باید انجام دهیم.

حیدری تصریح کرد: ظرف این 10 روز آنچه را قانون بر عهده ما گذاشته، انجام می‌دهیم. البته باید توجه شود هر طرح سوال ممکن است به استیضاح برسد یا نرسد. طرح سوال فرایندی بود که باید طی می‌شد. اوضاع شهر اهواز و شهرداری اهواز خوب نیست و از هم گسیسته و به هم ریخته است. امیدواریم اعضای شورا فکری کنند و این اوضاع را سامان دهند.

وی با بیان اینکه پروژه‌های عمرانی از اواخر دوره شهرداری کتانباف تاکنون متوقف هستند، بیان کرد: تذکر، طرح سوال و استیضاح حق قانونی شورا است اما به گونه‌ای صحبت می‌شود که مسائل وارونه جلوه داده می‌شوند. اینکه آقای شاعری می‌گوید من(حیدری) در دو دوره عضو شورا هستم و باید پاسخگو باشم، باید به وی گفت که مگر این مشکلات را من آورده‌‌ام؟ با این وضعیت 10 سال دیگر هم مشکل سگ‌های ولگرد حل نمی شود. در خصوص این موضوعات بارها در نطق‌های پیشین صحبت کردم و بحث تغییر آقای کتانباف هم برای اصلاح امور بود مه اینکه مشکلات از یک شهردار به شهردار دیگر منتقل شود. پس مشکلات کی باید حل شوند؟
منبع: ایسنا
comment
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۱
comment
comment
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۴۲ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۴
comment
0
0
comment احسنت
نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار