نمایشگاه گروهی عکس «سیل خوزستان» با 50 عکس از 17 عکاس، روز جمعه 22 آذر ۹۸ در گالری انجمن هنرهای تجسمی خوزستان برپا میشود.
شوشان: در این نمایشگاه آثاری از امین نظری، یلدا معیری، امیر عبیداوی، مهدی قنواتی، مرتضی جابریان، مصطفی غلامنژاد، علی محمدی، مهدی پدرامخو، علی معرف، سید حامد موسوی، مازن هواشم، مصطفی عبیداوی، مهناز دژبان، آیه دشتبزرگ، فاطمه یارعلی، محمد سواری و احمد کمالی به نمایش گذاشته خواهد شد.
در بیانیه این نمایشگاه آمده است: سیل خوزستان سبب خسارات و زیانهای اقتصادی زیادی شد که با یک کلیک در فضای مجازی میتوان به راحتی به این اعداد و ارقام دست یافت، اما چیزی که ما عکاسان مستند اجتماعی را بر آن داشت تا هر چه بیشتر و جدیتر این واقعه را ثبت کنیم، زیانهای انسانی، فرهنگی و اجتماعی این سیل است که به راحتی و با یک جستجوی ساده به دست نخواهد آمد. سیل سبب شد عکاسان ایرانی از نزدیک با درد و رنج مردم خوزستان و مسایل و مشکلاتی که از قبل نیز وجود داشت، آشنا شوند و عکاسان بومی استان با نگاهی دوباره و شناخت عمیقتر زوایای پنهان آن را نشانه روند. سیل خوزستان محبت، بزرگواری و همدلی مردم این سرزمین از اقوام مختلف را دوباره به رخمان کشید و یادمان آورد که خوزستان اگرچه خیلی از امکانات را ندارد اما مردمی دارد که در خشکترین و غبارآلودترین شرایط، دلی به وسعت دریا دارند. سیل یادمان آورد، استان خوزستان سالها است به عنوان یکی از مظلومترین استانهای ایران همچنان زنده و پویا، قطب اقتصادی کشور و یکی از سرزندهترین استانهای کشور است. خوزستانی که سالها خشکی کارونش، هوای پرگرد و غبارش و گرمای سوزانندهاش را تحمل کرد تا امروز کارونش را پرآب و سرزنده ببیند، هرچند که این پرآبی و زیبایی به قیمت به گل نشستن خانههای بسیار و به غم نشستن دلهای بسیاری تمام شد، اما نمیشود از برق شادی و شعف چشمهای مردمان از لرزههای کارون زیر پیکر پل سفید چشم پوشید.
خوزستان از نخلهای بار بر زمین ریختهاش، تا گندمهای تا کاکل در آب نشستهاش، از گاومیشهای بیقرارش تا زنان دل آشوبش،از مردان بغض کرده تا کارون خشمگیناش، از خانههای آب گرفته تا دلهای لبالب از غماش، همه و همه سوژه عکاسان مستند اجتماعی است و ما در این نمایشگاه سعی کردیم با این بغض و پریشانی و آشوب و خشم صادقانه رفتار کنیم.
نمایشگاه عکس «سیل خوزستان» ساعت 18در گالری انجمن هنرهای تجسمی خوزستان به نشانی، بلوار ساحلی شرقی، ضلع جنوبی موزه هنرهای معاصر اهواز، افتتاح خواهد شد و تا 27 آذر 1398 میزبان بازدیدکنندگان خواهد بود.