کد خبر: ۱۱۲۹۱۰
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۱
عبدالرحمن نیک سرشت

عزل موالی زاده مقرون به صرفه نیست

شوشان - عبدالرحمن نیک سرشت :

باید بپذیریم که ما خوزستانی ها بعضی از عادت هایم خوب نیست چون بیشتر اوقات در انکار و تصعیف همدیگر می کوشیم و کمتر در تائید و تقویت  یکدیگر گام بر می داریم. بنابراین، همواره در مرز افراط و تفریط سیر می کنیم و کمتر با واقعیت های موجود و مرزبندی های حقیقی سروکار داریم .
لذا، همیشه افرادی را که در تائید و تقویت مدیران می کوشند، چاپلوس و رانت خوار معرفی می کنیم و در عوض افرادی که در انکار و تضعیف مدیران گام برمی دارند را مطالبه گر و عدالت‌خواه قلمداد می نمائیم. این برداشت سطحی از انگیزه های هواداری و مخالفت خوانی نمی تواند از منطقی پایدار و قاعده ای متقن پیروی کند. 
به هرحال، اکنون مشاهده می شود، بعضی از اشخاص و جریانات محفلی- سیاسی که در آوردن موالی زاده به استانداری خوزستان دخیل بودند درست یا غلط به هر انگیزه ای به یکباره از در مخالفت با وی درآمدند و نیز هم پیمان گشته تا همانطوری که او را سر کار آوردند به سبک عزل مقتدایی وی را برکنار نمایند .
الغزض، امروز یکی از مردان رسانه ای شاخص که از جمله کهنه سربازان جناح اصلاح طلب محسوب می گردد و به طور ویژه در حوزه استانداری خوزستان فعالیت می کند، در تماس تلفنی، موضوعیت این مساله را نوعی واگرایی و عبور از واقعیت های سیاسی بویژه بی اعتنایی به بحران ها موجود در خوزستان بیان نمود و به نکته ای جالب اشاره کرده که دلالت بر بروز و ظهور بحران های جانکاه زیست محیطی دارد و همچنین وی از نقش استاندار ۶۵ ساله خوزستان که به اندازه ی سه جوان تحرک دارد با ذکر مواردی که شبانه و روزی در خدمت مردم است را با توجه به فشارهای فزاینده ناشی از مخالفت خوانی های سیاسی یکی یکی برشمرد.
البته ناگفته نماند صف منتقدین دلسوز و مشفق را باید از صف معترضین سهم خواه رانتیری جدا نمود، زیرا، کارکرد دسته ی اول، برخلاف دسته ی دوم، به نفع استاندار و به جهت سالم سازی الیگارشی اوست. زیرا، کم و بیش بدلیل ذات قدرت سیاسی  افرادی یافت می شوند که در اطراف استاندار خوزستان حرکت کنند و میل وافر به مواهب قدرت داشته و برخلاف جهت خدمتگزاری، به رانت خواری مبادرت ورزند.
پرمسلم است که در وهله نخست این وظیفه خود استاندار است که  باید مراقبت کند و مواظب آبروی خود باشد. پس بر همین اساس، منتقدین نباید با کسی رودرواسی داشته باشند ولی خواه ناخواه سروکله ی عده ای قلیل نیز پیدا می شود که در این میان به خاطر حق سکوت درپی ضعف مدیران و اطرافیان وابسته به استاندار باشند تا از این طریق  به باج خواهی مشغول شوند.
آری، معمولا، این اعجوبه ها، در قالب عدالت خواهی در صف منتقدین خود را جای می دهند و لذا، گه گاهی هم در فضای مجازی افشاگرانه بعضی مطالب راست و دروغ را به هم آمیخته و به اشتراک می گذارند که در نهایت با توجه به تیپولوژی سیاسی شان به دنبال امتیاز گیری های ناصواب هستند و از این طریق امرار معاش می کنند و گاها، در نزد خلق الله کارهای خود را همسو و هم جهت با مراکز و نهادهای ناظر مرتبط می سازند .
خلاصه مراتب ، وجود این وضعیت بحرانی مضاعف در خوزستان یک واقعیت ملموس است که همگان با چشم باز در عرصه های مقابله با بحران ها باید ورود نمایند تا آنها را برطرف سازند و همینطور ما نباید در دام تسویه حساب های سیاسی گرفتار شویم و همچنان بکوشیم و شانه های مان را زیر بار مشکلات بگذاریم نه این که مثل دوره ی استانداری مقتدایی اتوبوس اتوبوس آدم جمع کنیم و به تهران ببریم تا فشارها به سمتی بروند که نتیجه آن عزل استاندار باشد.

نظرات بینندگان