شوشان: "تغییر در جهت بهبود روند " سخن اصلی این روزهای نخبگان و فعالین سیاسی خوزستان است ؛ تغییری که منجر به همگرایی و توسعه شود. در چند روز گذشته ، شخصیت هایی همچون سید مرتضی افقه عضو هیات علمی دانشگاه شهید چمران اهواز ، شجاع پوریان نماینده اسبق بهبهان ، جهانمیر پیش بین فعال سیاسی ، آن را به انحا مختلف تکرار کردند. یکی از ضرورت بازنگری در کادر مدیریتی سخن گفت و دیگری از لزوم تغییر در حوزه استانداری و فرمانداری ها در جهت ایجاد کابینه ای قوی و کارآمد.
در همین زمینه توفيق ساكي عضو شوراي مركزي انجمن اسلامي معلمان خوزستان نیز در گفتگو با شوشان "تغییر در مدیریت نهاد استانداری" را ضروری دانست و گفت : شریعتی استاندار خوزستان ضمن ارزیابی عملکرد مدیران ستادی و اجرایی استان و سنجش کارایی آنها ، تصمیم مناسب جهت ابقا یا تغییر مدیران بگیرد.
توفیق ساکی به شوشان گفت : حلقه اتصال خوزستانی ها در این سه سال با مدیریت عالی استان قطع شده بود و اکنون مردم عطش ارتباط با مدیران سطح اول استان دارند و نیاز به بازسازی این ارتباط از سوی استاندار جدید کاملا مشهود است.
وی ادامه داد: ارتباط مستمر با نخبگان از جمله کارهای ضروری استاندار در این یک سال باقی مانده به دولت است. تشکیل کارگروه های تخصصی عملیاتی در زمینه های اقتصاد ، اشتغال ، عمران شهری و روستایی و مسائل سیاسی ، اجتماعی و اقوام کاملا ضروری به نظر می رسد که باید مدنظر دکتر شریعتی باشد. ساکی افزود: باز شدن فضای ارتباطی نهاد استانداری بر روی مردم یکی از کارهای عمده استاندار است.
عضو شوراي مركزي انجمن اسلامي معلمان خوزستان در بخش دیگری از سخنان خود ضمن اشاره به نوع نگاه مدیریتی دوره ی گذشته در استانداری گفت : نگاه مدیریتی دوره قبل در استان نگاهی خاص بود. عدم ارتباط با نخبگان در حوزه های مختلف از جمله معایب دوره مدیریتی قبل بود. درست است که استاندار سابق مشاوران زیادی داشت اما به گفته ی خود این مشاوران ، به آنها فرصتی برای بیان نظرات تخصصی داده نمی شد.
وی افزود: در یک مقطع زمانی استان وارد بحث های فرسایشی شده بود و به روزمرگی افتاد. این مباحث پیش آمده هیچ سودی به حال توسعه استان نداشت و برعکس ، مقدمات عقبگرد استان را فراهم کرد. لازم است در دوره ی جدید استانداری ، شریعتی ضمن ارتباط با نخبگان در حوزه های مختلف ، این تنش ها را به حداقل برساند.
توفیق ساکی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به روند تغییرات در حوزه مدیران ستادی و اجرایی استان گفت : با انتصاب مدیریت ارشد در هر استانی ، یک سری تغییرات طبیعی است. شریعتی استاندار خوزستان تیم منسجم با روحیه و برنامه های خود انتخاب خواهد کرد.
وی افزود: این نکته را در تغییر مدیران باید مد نظر قرار داد که تغییرات ضمن اینکه باید تغییر به احسن باشد و رضایت مردمی را به دنبال داشته باشد به مسئله پررنگ تبعیض های صورت گرفته به قوم عرب در انتصابات باید ورود و آن را معالجه و برطرف کرد.
عضو شوراي مركزي انجمن اسلامي معلمان خوزستان با اشاره به اینکه اکثر رای مردم عرب خوزستان در انتخابات ریاست جمهوری به روحانی بود ، گفت : طبیعی است که انتظار چنین مردمی از دولت و نماینده دولت در استان ، رفع تبعیض های صورت گرفته است. البته استان خوزستان از اقوام مختلفی تشکیل شده است و سالیان سال است که برادرانه و مسالمت آمیز در کنار هم زندگی می کنند. تقویت این انسجام از کارهای ویژه استاندار جدید باید باشد.
توفیق ساکی افزود: استاندار ضمن ارزیابی عملکرد مدیران گذشته تکلیف خود را با کادر مدیریتی استان در جهت ابقا یا تغییر ، روشن کند. وی گفت: خوزستان کابینه ای مردمی و همسو با دولت می خواهد تا بتوانند مشکلات را برطرف کنند.
عضو شوراي مركزي انجمن اسلامي معلمان خوزستان در پایان با برشمردن ویژگی های استاندار جدید خوزستان گفت : در این چند روزه شاهد تحرک خوب شریعتی در ارتباط گیری با مردم و گروه های سیاسی و نخبگان بودیم . این تحرک استاندار قطعا رضایتمندی مردم را در پی خواهد داشت. افراد ، نخبگان و گروه های سیاسی نیز باید در جهت پیشبرد کارهای استان ، دکتر شریعتی را یاری و همراهی نمایند و همگی به استاندار کمک کنند.
مخصوصا [...]که اصلا فاقد صلاحیت مدیریتی هستند
[...]
این خبر هم بیشتر برا مطرح کردنشون بوده....
چرا بر طبل عرب و عجم و تفکیک اقوام میکوبید جناب ساکی ؟
اکثر مدیران ما در دوران دکتر مقتدایی که از برادران عزیز عرب بودن مثل سیاحی ،عالمی،بالدی ، سیلاوی،موسوی، و خیلیای دیگه اینگونه تحلیل کردن فقط بوی قدرت طلبی میده ،شما هم دنبال پست و مقامی [...] کل سوابق حضرتعالی یکی دو سال بخشداریه اونوقت نشستید واسه دکتر شریعتی و استان تحلیل و تصمیم میگیرید!!بابا جان [...]