کد خبر: ۱۰۹۹۳۱
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۹

جلسه هماهنگی ارائه تسهیلات نوسازی ناوگان تاکسیرانی در استانداری خوزستان برگزار گردید

جلسه هماهنگی ارائه تسهیلات نوسازی ناوگان تاکسیرانی در معاونت هماهنگی امور اقتصادی وسرمایه گذاری استانداری خوزستان برگزار شد.
 با توجه به ضرورت ارتقا و نوسازی ناوگان تاکسیرانی جلسه ای با حضور  مکوندی مدیرکل سرمایه گذاری و اشتغال استانداری، هدایتT معاونت ترافیک دفتر فنی استانداری، سرپرست سازمان تاکسیرانی و با حضورنمایندگان بانک ها، سازمان بهزیستی ،بنیاد شهید و امور ایثارگران استان خوزستان و فرمانداری شهرستان اهواز برگزار شد.

در این جلسه صفی خانی ضمن ارائه گزارشی از میزان کمبود ناوگان تاکسیرانی و عمر بالای ناوگان در شهر اهواز ، بیان کرد: توجه به ارتقا ناوگان حمل و نقل عمومی به عنوان یکی از مهمترین زیرساختهای شهری امری ضروری می باشد .

در ادامه مکوندی ، مدیرکل امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری گفت: فرصت ایجاد شده (نوسازی ناوگان تاکسیرانی ) به لحاظ ایجاد اشتغال امری حایز اهمیت می باشد و لازم است از تمام ظرفیت های سازمان ها و بانکها استفاده شود تا تعداد نفرات بیشتری از این فرصت بهره مند شوند.
مکوندی در ادامه ضمن اشاره به بندهای بودجه اعلام کرد: لازم است ادارات در فرصت باقیمانده از منابع در اختیار، نسبت به ارائه تسهیلات اقدام نمایند.

در ادامه نمایندگان اداره کل بنیاد شهید ، سازمان بهزیستی و فرمانداری پیشنهاداتی ارائه دادند .
نظرات بینندگان
captcha