امام علی (ع): كسى كه دانشى را زنده كند هرگز نميرد.
* مقتدایی گفت : یک شرکت فولاد خوزستان به تنهایی برای اداره و توسعه استان کفایت می کند. در 15 سال گذشته فولاد میانه با سرمایه ای که فولاد خوزستان در اختیار او گذاشت احداث شد. اما بحث کمک به شهرستان کارون که می شود محدودیت ها و محذورات قانونی را بهانه می کنند. استاندار خوزستان بیان داشت : چرا باید منبع تامین اعتبار احداث فولاد شادگان و خرمشهر باید فایناس و صندوق توسعه ملی باشد چرا نباید فولاد خوزستان تامین کننده اعتبار برای فولاد خوزستان باشد.
* استاندار خوزستان گفت: هر مدیری استانی اگر یک جو غیرت داشته باشد حتی اگر سود با زیان برابر باشد باید در استان هزینه کند. این برای اقتدار و حاکمیت ملی نیز خوب است.* از نکات جالب توجه در این مراسم، غلط املایی نوشته شده در لوح تقدیر شهردار اهواز بود که از جانب وزیر کشور به وی اهداء شده بود، در این لوح تقدیر به جای نوشتن کلمه تجارب از کلمه تجارت استفاده شده بود.
* مقتدایی استاندار خوزستان نیز یکی از سخنرانان این مراسم بود. وی گفت: از محل در آمدهاي شركت فولاد اصفهان، تمامي جاده هاي اين استان آباد شده است ،در حالي كه نگاهي به وضعيت جاده در استان خوزستان نشان مي دهد صنايع كلان استان فايده اي براي خوزستان نداشته است.
* وی گفت : خوزستان نقش پدري را دارد كه همواره براي تمامي فرزندانش تلاش بسياري انجام مي دهد و هيچگاه به حق خود نمي رسد.
* مقتدایی به شهردار جديد اهواز توصيه كرد در انتصاب افراد جديد در شهرداري اهواز ،شايسته سالاري را ملاك قرار دهد.









به سید خلف موسی شهردار جدید اهواز تبریک می گوییم امیدواریم به منطقه کیان سری بزند و مشکلات را ببیند
لطفا شهردار جدید به وضعیت فاضلاب های روباز شهر که معضلات زیادی به همراه دارد رسیدگی کنه. باعث بیماری و پخش میکروب شده
ای ول آقای مقتدایی . این جملتو باید طلا گرفت که گفتی : : وقتی به برخی از محلات اهواز سری می زنی واقعا باید خجالت کشید.
من خود شاهد برخورد زننده یک عضو شورا با خبرنگار خوشنام و متدین استان بودم. واقعا برای برخی از اعضا شورا باید تاس خورد.
برخورد ناشایست عضو شورا با یک خبرنگار مایه تاسف است
برای آن عضو شورا که خود را از اقشار فرهیخته می داند اینگونه برخورد با یک خبرنگار بعید به نظر می رسید. خدواند عاقت این شورا را به خیر کند.من که چششم اب نمی خورد
اینگونه برخرودهای حذفی با خبرنگاران نتیجه معکوس می دهد. آقایی که نوشته شده جواب سلام یک خبرنگار را نداده است هر که باشد در هر مسند و مقامی هم که باشد کرای ناشایست انجام داده و بهتر است که از ان خبرنگار دلجویی کند.
جواب سلام واجب است. آن عضو شورا که جواب سلام را به تندی داده بداند پیامبر به عیادت کسی رفت که تا روزهای قبل از بیماریش بر روی سر آخرین فرستاده خدا خاکستر می ریخت. عجب متاسفم از برخورد ناشایست ان عشو شورا که اهالی رسانه اینگونه برخورد می کند.
یکی از اعضای شورای اسلامی اهواز در پاسخ سلام یکی از خبرنگاران برخورد ناشایستی کرده و وی را به دادگاه تهدید کرد! از شوشان می خواهم نام این عضو شورا را رسانه ای کند تا مردم در جریان قرار بگیرند
واقعا از این اقدام عضو شورا متاسفم. من به نوبه خود از این خبرنگار عذرخواهی می کنم
یکی از اعضای شورای اسلامی اهواز در پاسخ سلام یکی از خبرنگاران برخورد ناشایستی کرده و وی را به دادگاه تهدید کرد! عجب تهدید اهالی قلم و رسانه بدترین ابزاری است که برخی ها برای شکستن قلم رزونامه نگاران به کار می گیرند
بهتر است برخی از اعضای محترم شورای شهر اهواز آستانه تحمل خود را بالا ببرند. آقایان این رهی که می روی به ترکستان است.
خبرنگاران دیده بانان و وجودان بیدار جامعه هستند. اینگونه برخورد با خبرنگاران برخورد با مردمی است که خواستار شفافیت امور هستند. برای ایعضو شورا که حتما خود را در این برخورد ذی حق می داند متاسفم
باسلام واقعا برای شهرای جای تاسف دارد با 12000 نفر پرسنل حتی یک سالن و تالار اجتماعات مناسب ندارد حال مجموعه فرهنگی ورزشی و خدمات رفاهی پرسنل بماند انشاالله شهردار جدید بادرایت و تدبیر طرحی نو براندازد.
کدام عضو شورای شهر در جواب سلام خبرنگار برخور ناشایست کرد ؟؟؟ لطفاً اسم بیاورید تا مردم اهواز ، ادب از بی ادبان ، بیاموزند .
چرا ناصر سودانی همیشه در جلسات غایبه ؟
سید خلف موسوی کار دشورای پیش رو داره . از یه طرف انتصابات و ازطرف دیگه ایجاد درآمد
لطفا شهرداری اهواز را ازخواب بیدارکنید دیروزتودیع ومعارفه شهردارصورت گرفت همه سایتهای استانی ومنطقه ای پوشش دادن هنوزهیچ خبری روثبت نکردن هیچ عکس سرپرست شهرداری روهم عوض نکردن تشکر
برخورد با خبرنگاران آنهم از یک عضو شورای شهر اهواز کاری است سخیف و نشانه انتقادناپذیری این عضو توسعه نیافته شوراست
لطفا نام این عضو شورا ی شهر را که این چنین با خبرنگار برخورد می کند را رسانه ای کنید. شوشان از چه می ترسی ؟ اسمش را بگو تا دیگر کسشی جرات چنین جسارتی را به اهالی قلم نکند
احتمالن تشکل های مطبوعاتی هم علیه این عضو بی اخلاق شورا بیانیه بدهند. گویا کارهایی دارد انجام می شود