کد خبر: ۱۱۳۶۷۰
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۱
مهدی ربیع

تقویت جایگاه خبرنگار و نظارت حرفه‌ای راهکار عبور از مشکلات رسانه‌ای

 شوشان ـ مهدی ربیع، خبرنگار فعال استان، در نشست نقد عملکرد خانه مطبوعات خوزستان با تأکید بر اهمیت جایگاه خبرنگار گفت:وضعیت رسانه‌ها و خبرنگاری در استان نیازمند تقویت جایگاه حرفه‌ای و ارتقای سازوکارهای نظارتی است. رسانه باید با اندیشه، تفکر و مسئولیت اجتماعی فعالیت کند و تفکیک بین خبرنگار و بلاگر کاملاً مشخص باشد.

وی افزود: بسیاری از مشکلات فعلی به دلیل ورود افراد غیرخبرنگار و فقدان سازوکار دقیق برای مدیریت فعالیت‌هاست. آزادی مطبوعات باید در چارچوب منطقی و قانونمند تعریف شود تا جایگاه خبرنگار محفوظ بماند.

ربیع با اشاره به تجربه حضور خود در نمایشگاه صنایع لوازم خانگی و مشاهده حضور بلاگرها ادامه داد: خبرنگار با تحلیل، اندیشه و تعهد اجتماعی، می‌تواند مخاطب را راهنمایی کند، در حالی که فعالیت بلاگرها بیشتر جنبه تبلیغاتی و سطحی دارد. رسانه‌های استان با کمبود نیرو و نیاز شدید به آموزش مواجه هستند و باید فرصت‌های حرفه‌ای برای پرورش خبرنگاران ایجاد شود.

او در پایان تأکید کرد: «خانه مطبوعات باید با ایجاد سازوکارهای مناسب و فراهم کردن زمینه گفتگو و آموزش، اقتدار خود را بازسازی کند و از خبرنگاران حمایت کند تا وظایف حرفه‌ای و اجتماعی خود را به‌درستی انجام دهند.»

نظرات بینندگان