کد خبر: ۱۱۶۰۵
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۳۹۲ - ۱۷:۳۶

یک خوزستانی رئیس گروه مشاوران دبیر مجمع تشخیص شد

شوشان: محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، "بیژن کیانی" مدرس علوم سیاسی دانشگاههای تهران را به عنوان مشاور و رئیس گروه مشاوران خود منصوب کرد.

به گزارش ایبنانیوز، بيژن كياني متولد ۱۳۴۱ در ایذه بختیاری در شمال خوزستان است. وی در ۱۸ سالگي و همزمان با شروع جنگ تحمیلی عراق علیه ایران و اعزام داوطلبانه نیروهای مردمی به جبهه ها، در عمليات‌هاي مختلف نظير فتح‌المبين، بيت‌المقدس و والفجر مقدماتي حضور یافت.

در سال ۱۳۶۱ و در ۲۰ سالگي در عمليات والفجر مقدماتی توسط نيروهاي دشمن بعثی در «شيب ميسان» دستگير شد و تا سال ۱۳۶۹ در اردوگاه "موصل" در شمال عراق دوران مقاومت را سپري كرد و در ۲۸ مرداد ۱۳۶۹ و در جریان مبادله اسرا و بازگشت آزادگان، به میهن بازگشت.

بیژن کیانی در سال ۱۳۸۶ در مقطع کارشناسی ارشد رشته علوم سیاسی از دانشگاه علامه طباطبايي فارغ التحصیل شد و هم اکنون نیز به تحصیل و تدریس علوم سیاسی در دانشگاههای تهران می پردازد.


انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۱
ایذه ای
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۰ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۰
1
0
باعث افتخار خوزستان وقوم بختیاری هستید بردارجان
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۳ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۱
0
0
آزاده سرافراز ودوست گرامی جناب آقای کیانی: انتصاب جنابعالی را به عنوان رئیس مشاوران دکتر محسن رضایی صمیمانه تبریک میگویم .خداوند بزرگ جنابعالی را در راه خدمت به کشور عزیزمان ایران موفق فرماید. سلطانعلی بهمنی
نظرات بینندگان
captcha