کد خبر: ۱۶۳۲۰
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۶:۲۰

منصور قمر رسما سرپرست فرماندار ماهشهر شد

در پایان این آیین از تلاش‌های شش ماهه سیدجعفر طباطبایی تقدیر و به جای وی منصور قمر به عنوان سرپرست جدید فرمانداری شهرستان بندر ماهشهر معرفی شد.
معاون سیاسی، اجتماعی استاندار خوزستان گفت: برای تصدی سمت فرمانداری شهرستان‌ها باید از کادر وزارت کشور استفاده شود که این مسئله می‌تواند مزیت‌های خوبی به دنبال داشته باشد.

 فرج‌الله خبیر در جلسه تودیع و معارفه سرپرست فرمانداری این شهرستان، با تبریک دهه مبارکه فجر، اظهار داشت: اراده مردم و رهبری پیامبرگونه امام راحل (ره) منجر به پیروزی انقلاب اسلامی ایران در کوتاه‌ترین زمان ممکن شد.

وی تصریح کرد: رهبری داهیانه، نفوذ کلام، و همت بالای امام راحل (ره) و جانفشانی مردم، باعث شد در کوتاه‌ترین زمان ممکن انقلاب به ثمر رسیده و جمهوری اسلامی به ثمر برسد.

معاون سیاسی، اجتماعی استاندار خوزستان ادامه داد: تا به امروز نیز نظام جمهوری اسلامی ایران برای رسیدن به این نقطه فراز و نشیب‌های فراوانی را طی کرده است.

خبیر در ادامه با تأکید بر اینکه خدمت صادقانه به مردم باید سرلوحه کار مسئولان قرار بگیرد، افزود: مردم دین زیادی بر انقلاب و نظام دارند و در هر عرصه‌ای که نیاز به حضور آنها بوده با تمام توان در صحنه حاضر شده‌اند.

وی تأکید کرد: بنابراین چنین مردمی شایسته خدمتگزاری هستند و مسئولان باید در این راستا نهایت تلاش خود را به کار ببرند.

معاون سیاسی، اجتماعی استاندار خوزستان در ادامه شهرستان بندر ماهشهر را از شهرستان‌های مهم استان برشمرد و اذعان داشت: وجود صنایع بزرگ پتروشیمی، نفت، بنادر مهم و بندر امام خمینی (ره) که یکی از بنادر بزرگ کشور به شمار می‌رود و عمده صادرات و واردات کالا از آن صورت می‌گیرد این منطقه را به یکی از مهم‌ترین مناطق کشور و استان تبدیل کرده است.

خبیر متذکر شد: بدون شک اداره چنین شهرستان و منطقه‌ای کار ساده‌ای نیست و نیاز به همدلی و همکاری تمام مسئولان، نهادها، دستگاه‌ها و ادارات دارد.

وی در ادامه با بیان اینکه به دستور وزیر کشور استانداران مجاز به استفاده از مأموران به خدمت در منصب فرمانداری نیستند، اظهار داشت: برای تصدی سمت فرمانداری شهرستان‌ها باید از کادر وزارت کشور استفاده شود که این مسئله می‌تواند مزیت‌های خوبی به دنبال داشته باشد.

معاون سیاسی، اجتماعی استاندار خوزستان خاطرنشان کرد: یکی از محاسن این مسئله استفاده از استعدادهای درون سیستم وزارت کشور است.

 در پایان این آیین از تلاش‌های شش ماهه سیدجعفر طباطبایی تقدیر و به جای وی منصور قمر به عنوان سرپرست جدید فرمانداری شهرستان بندر ماهشهر معرفی شد.
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۰
محسن
|
Germany
|
۰۳:۱۹ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۰
3
1
این حرفها ملغه است شما برای یک تعویض حتی بانماینده مجلس وامام جمعه هم هماهنگی نکردید علت عقب ماندگی کشور باند بازی وگروه گرایی است مردم بدنبال جمهوری اسلامی هستند نه باند وگروه هرچه آبادانی است شده اند مدیرکل وفرماندار . کمی به شعور مردم احترام بگذارید چرا افراد حمت کشی مثل آقای طاطبایی را عوض می کنید این چه بند وبساطی است چپ وراست یعنی چه / بفکر معیشت مردم باشید
ماهشهر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۲ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۳
1
3
[...]کجا زحمت کش بود؟ همه میدونن این کاره نبود.[...]برو درستو .مگه احمدی نژاد همه مسولین خاتمی رو عوض نکرد؟ این به اون در.
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۸ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۳
1
2
محسن جان شما اگه واقعا دلت برا مردم سوخته بود نمیگفتی [...] خوب بود.عزیز جان اونو دیگه همه میشناسن که به نا حق [...]شد.
نظرات بینندگان