امام علی (ع): كسى كه دانشى را زنده كند هرگز نميرد.
چرا شما آقایان هر وقت کم می آورید جنسیت را مطرح می کنید خانم صالح پور به اندازه کافی تجربه دارد و انصافا پند اندرز برای اعضای شورا که همه کارشناس ارشد هستند وتجربه وسوابقی در نظام دارند آن هم توسط کسی که نه مبلغ دین است ونه وظیفه ذاتی اوست جایگاهی ندارد حالا اگر این حرف توسط روحانیون مطرح می شد قابل توجیه تر بود بهتر است بجای حرف عمل کنید اگر هر کس از خودش شروع کند بقیه اصلاح می شوندلطفا مسائل شهر را دراولویت قرار دهید جناب آقای رئیس شورا حرف خانم صالح پور نیازمند حمایت شما بود چون منطقی وبجا بود نه با انگ زنانه بودن مررررررررردبودن خودتان را به رخ مردم بکشید مشک آن است که ببوئید نه آنکه عطار بگوئید.
جناب [...] شورا متاسفا"شوشان خطابی که [...] که به شما کرد را منتشر نکرد البته حرف این [...] بجا ودرست بود . وشمکا حتی در حد این مجلس هم نیستی
خانم صالحپور وزمانپور شما باعث افتخار ما مردان بختياري هستيد و بي مريم به شما دختران غيور خود افتخار ميكند
|
البته همه اعضای شورای شهر محترم هستند اما لطفا بجای همه بختیاریها نظر ندهید .
خانم ابریشم کار لطفا بس کنید . اگر دلخوری شخصی از دیگران دارید در جلسات شورا مطرح نکنید و وقت شورا و مردم را نگیرید لطفا .
اتفاقا نطق خانم ابريشمكار بسيار خوب بود چرا برخى كه منافعشان در خطر است مخالفت مى كنند
زنان نه به جرم زن بودن بلکه به خاطر حسادت مردان که در اداره کردن حتی خودشان ضعیف هستند همیشه مورد آزار که نشات گرفته از همان حسادت است قرار می گیرند . آقایون یکم جوربزه داشته باشید
امروز مورخ [...] اسفند مراسم خاکسپاری یکی از نزدیکان آقای [...] برگزار شده بود. عکسها و گزارشاتی که تهیه شده حاکی از استفاده گسترده از امکانات و توان [...] و هزینه ار بیت المال در این مراسم است. واقعا ما نمیدانیم به [...] چه ربظی دارد که [...] بفرستد تا مراقب مراسم باشد. یا به [...] منطقه [...] چه ارتباطی دارد که زمین شهرک نفت (که محوطه شرکتی است) با نیروهای شهرداری تمیز کند و داربست یندی و برق کشی نماید. وقتی اینگونه است باید هم آقای [...] جلسه را [...] چون منافعش ایجاب میکند.
باور بفرمایید زن و مرد بودن مهم نیست دل شیر داشتن مهم است و البته کمی هم عقل خانمها و آقایان شورا دید خود رو به سمت مسائل کلان شهری ببرند نه دعواهای بچه مدرسه ای ها .وقتی دو نفر از اعضای شورا در حضور مردم با هم یکه به دو میکنن همین میشه دیگه .به قول یکی از اعضای شورا جلوی دیگران به هم [...]