کد خبر: ۱۸۱۸۴
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۸
مسلم رحیمی مدیرکل صدا و سیمای مرکز خوزستان

اختلال در گیرنده‌های دیجیتال مربوط به فرستنده‌ها نیست

مدیرکل صدا و سیمای مرکز خوزستان گفت: اختلال در گیرنده‌های دیجیتال مربوط به فرستنده‌ها نیست، کیفیت بستگی به نوع آنتن و گیرنده دیجیتال فرد دارد.

مدیرکل صدا و سیمای مرکز خوزستان گفت: اختلال در گیرنده‌های دیجیتال مربوط به فرستنده‌ها نیست، کیفیت بستگی به نوع آنتن و گیرنده دیجیتال فرد دارد.
مسلم رحیمی  در اهواز در مورد اختلالات دریافت شبکه‌های سیما و مشکلات اخیر اظهار کرد: کیفیت تصویر بستگی به نوع آنتن و گیرنده دیجیتال فرد دارد و فرستنده آن منطقه مشکلی ندارد.

وی اضافه کرد: از نظر فنی اگر دیجیتال قطع شود همه شبکه‌ها قطع خواهند شد و اختلالی ایجاد نمی‌شود و همانند سیستم آنالوگ نیست.

مدیرکل صدا و سیمای مرکز خوزستان افزود: از شهروندان خوزستانی درخواست می‌شود تا برای دریافت بهتر 20 شبکه تلویزیونی و 20 شبکه رادیویی از گیرنده‌های دیجیتال (ست آپ باکس) با قابلیت دریافت باند (وی اچ اف) و آنتن گیرنده مناسب (پشت بام) استفاده کنند.
 

انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۱
الهام
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۲۵ - ۱۳۹۳/۱۰/۱۶
0
0
سلام اینجا دوتا گیرنده دیجیتال هست هر دوتاشون قطع شدن حالا مشکل از کجاست؟ همه شبکه ها هم قطع نمیشن فقط از شبکه یک تا هشت.
مجتبی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۳:۲۲ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۰
0
0
سلام چرا کانال تماشا تو ایذه یهو ناپدید شده و هیچ کس نمیتونه کاری بکنه؟؟؟ ممنون میشم جواب بدید
نظرات بینندگان
captcha