چرا فکر می کنید که جنبش اخیر که در مراکز برخی از استان ها ی برخورد دار از منافع منطقه ای به عنوان جنبش های زاد بوم گرایانه است یک حرکت قومی است؟متاسفانه شما هم فکر می کنید چون از مرکز کشور به استان خوزستان آمده اید همه ی مطالبه گران زاد بوم خواهی که برای حق بهره مندی از سهمیه نفت بسیج شده اند و به حمایت ازعدم انتقال آب کارون تشکیل زنجیره های انسانی داده اند آیا یک حرکت قومی است؟!

عبدالرحمن نیک سرشت: آقای منتجب نیا منافع ملی با سانترالیسم عجین نیست.
چرا فکر می کنید که جنبش اخیر که در مراکز برخی از استان ها ی برخورد دار از منافع منطقه ای به عنوان جنبش های زاد بوم گرایانه است یک حرکت قومی است؟ متاسفانه شما هم فکر می کنید چون از مرکز کشور به استان خوزستان آمده اید همه ی مطالبه گران زاد بوم خواهی که برای حق بهره مندی از سهمیه نفت بسیج شده اند و به حمایت ازعدم انتقال آب کارون تشکیل زنجیره های انسانی داده اند آیا یک حرکت قومی است؟!
متاسفانه شما هم فکر می کنید چون از مرکز کشور به استان خوزستان آمده اید همه ی مطالبه گران زاد بوم خواهی که برای حق بهره مندی از سهمیه نفت شده اند.وبه حمایت ازعدم انتقال آب کارون تشکیل زنجیره های انسانی داده اند.
خوزستان از دیر باز دروازه ی ورود مذهب شیعه در ایران بوده و دو قوم بزرگ عرب و لر بوده است.
منافع ملی ملزم با منافع اقوام ونیز منطقه گرایی است.تجربه ی عملا موجود اصلاحات متاسفانه نشان داده است .نگاه جناحی شما از بالا به پایین و غیرعادلانه اعمال می گشت.
بنده به عنوان یک دانش پژوه علوم سیاسی به هیچ وجه دولت آریستوکرات روحانی را که مجموعه اشراف قدیمی نظام را برسر کارآورده همان نگاه مرکزگرایی هاشمی و خاتمی را اهمال می کند و طرح جدیدی برای فهرست بندی منطقه ای کردن مطالبات مردم استانها ندارد.
در خاتمه باید متذکرشد که ایده فدرال اقتصادی فرهنگی جناب دکتر محسن رضایی به عنوان یک اصل قابل پذیرش درمناطق برخوردار جای خود را باز کرده است .و عنوان قوم گرایانه به مردم شریف خوزستان با طعنه وکنایه یک حرکت ابتری است.
ضمنا فهرست بندی سیاسی مطالبات قومی ، عین قوم گرایی نیست.
وقت آن زسیده است برای مقوم سازی مقوله ی امنیت ملی ، منافع ملی بسیار کارشناسانه با الزامات سیاسی، مذهبی،قومی با یک هارمونی فرهنگ باورانه ترسیم ونواخته شود.