کد خبر: ۱۹۴۶۰
تعداد نظرات: ۸ نظر
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۸:۳۹

طعنه تلخ دبير خانه كشاورز خوزستان به نمايندگان و اُستاندار !

دبير اجرايي خانه كشاورز خوزستان با ارسال نامه اي به مجمع نمايندگان استان اصفهان و همچنين استاندار اين استان از عملكرد و پيگيري بي دريغ آنان در راستاي حمايت از كشاورزان آن استان تقدير كرد.
دبير اجرايي خانه كشاورز خوزستان با ارسال نامه اي به مجمع نمايندگان استان اصفهان و همچنين استاندار اين استان از عملكرد و پيگيري بي دريغ آنان در راستاي حمايت از كشاورزان آن استان تقدير كرد.
در اين نامه كه رونوشتي از آن در اختيار پايگاه خبري شوشان قرار گرفته، آمده است:
مجمع محترم نمایندگان استان اصفهان در مجلس شورای اسلامی – استاندار محترم اصفهان
سلام علیکم 
احتراماً لازم می دانم به نمایندگی از جامعه کشاورزان کشور از تلاش ها، پی گیری ها و حمایت های بی دریغ شما بزرگواران در اخذ مصوبه هیئت دولت جهت پرداخت غرامت عدم کشت به کشاورزان حاشیه زاینده رود که در سال زراعی قبل موفق به کشت نشده بودند تشکر و قدردانی نمایم.
بدون شک مردم و کشاورزان استان اصفهان باید برای داشتن چنین استاندار و نمایندگانی بر خود ببالند که سختی های قطع منبع درآمد کشاورزان استانشان را که حقیقتاً رنج آور و فقر زا هست را بر نمی تابند و به حق و شجاعانه از دولت مرکزی تقاضای جبران مافات می کند.
بی تردید دعای خیر کشاورزان اصفهان و درود و آفرین همهء کشاورز دوستان ایرانی، بدرقه چنین نمایندگان و استاندار خواهد بود که در شرایط سخت، کشاورزان رنج دیده استانشان را فراموش نکرده و در احقاق حقوق آن ها ذره ای کوتاه نیامدند. در پایان لازم می دانم از رئیس جمهور محترم و هیئت دولت نیز بابت این تصمیم شجاعانه و خدا پسندانه سپاسگذاری نمایم.

مسعود اسدی
دبير اجرايي خانه كشاورز خوزستان و رييس مجمع ملي تشكلهاي كشاورزي ايران

هر چند كه نامه فوق از سوي دبير خانه كشاورز خوزستان، خطاب به نمايندگان و استاندار اصفهان نوشته شده اما با تحليلي بر اين نامه بنظر مي رسد لبه تند نامه، خطاب به مسئولين و نمايندگان استاني است.
در حاليكه طي سالهاي گذشته(دوران خشكسالي) و در شرايطي كه خزانه دولت پر از پول بود حتي يك ريال بودجه به كشاورزان خوزستان براي خسارتهاي ناشي از عدم كشت اختصاص داده نشد اما هم اكنون استان اصفهان در شرايطي موفق به دريافت اعتبار براي كشاورزان مي شود كه خزانه دولت، حال و روز خوشي ندارد و خزانه، عملا خالي است.


انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۱
حبيبي
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۱۶ - ۱۳۹۳/۰۵/۰۵
0
3
درود بر جناب اسدي
وقتي 18 نماينده خوزستان با هم متحد نيستند نتيجه اش همينه!!!
کارشناسان آب خوزستان
|
France
|
۲۱:۴۲ - ۱۳۹۳/۰۵/۰۵
0
2
درود بر مسعوذ اسدی شجاع نماینده ی کشاورزان عزیز و تلاشگر استان خوزستان ، مسعود اسدی بنیان گذار ایجاد تشکل های صنفی کشاورزی در کشور است خوزستان باید به داشتن چنین فرزند برومندی به خود ببالد وی با . صرف هزینه های مادی و معنوی زیاد موفق شد خردگرایی و جمع گرایی را به میان کشاورزان کشور برده و برای این کار زحمات زیادی را متقبل شده است وی رییس مجمع تشکل های کشاورزی کشور هم هست.مسئولین استان باید موهبت داشتن چنین افراد فرهیحته ای را در خوزستان قدر دانسته از تفکر آنان برای پیشبرد توسعه استان بیش از پیش بکوشند.
دورق
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۲ - ۱۳۹۳/۰۵/۰۶
0
2
جناب اقای کوتی شما یا کشاورز نیستی یا مشکل داری که این چنین نظر می دهی قبل از تشکیل نظام صنفی و خانه کشاورز و امروز حال کشاورز را مقایسه کنید بی شک اقای اسدی یکی از فداییان کشاورزان می باشد بی شک به درخت مثمر سنگ پرتاب می کنند
مرادی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۸ - ۱۳۹۳/۰۵/۰۶
0
2
باید پیگیری شود که کشاورزان خوزستان خسارت نبینند. باریکلا به مسئولین اصفهانی
رفیعی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۹ - ۱۳۹۳/۰۵/۰۶
0
2
تشکر از مهندس اسدی که به حق، نماینده کشاورزان ایران است
طعنه خوبی زد به مسئولین استان خوزستان در سالهای 84 تا 88 که خشکسالی بود
حکیم دانش
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۳۷ - ۱۳۹۳/۰۵/۰۶
0
0
احسنت و درود به شما اسدی قهرمان
درقضیه انتقال اب کارون ان ایستادگی بی مثال شما شما راشاهد بودیم
ای کاش نمایندگان کمی به خود بیایند ودرس ازشما بگیرند
بعضی نماینده ها فقط فکر سفرند تا کشاورزان
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۰۵ - ۱۳۹۳/۰۵/۰۶
0
0
ایکاش نامه مهندس اسدی را 18 نماینده خوزستان ببینند و فکری به حال خوزستان
علی
|
Kazakhstan
|
۱۴:۰۶ - ۱۳۹۳/۰۵/۰۸
0
0
تا وقتیکه در استان ما قومیت گرایی و تعصبات قبیح قومیتی حکم فرماست نتیجه این خواهد شد.
نظرات بینندگان