کد خبر: ۱۹۶۲۲
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۹:۳۷

در نشست هم اندیشی دکتر ایدنی با مدیران رسانه چه گذشت؟

دیشب در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در جلسه ای که تا 30 دقیقه بامداد به طول انجامید در خدمت دکتر ایدنی ریاست دانشگاه و اعضای هیات رییسه آقایان دکتر علی خدادای ،  دکتر سیدیان، کنانی، نظری، اورکی، موگهی و ... بودیم. دکتر ایدنی از تجربه جدید دنیا در زمینه مولتی هاسپیتال و بیمارستان های بزرگ بالای 400 تختخواب می گفت که البته شبکه ای از هلی کوپتر و آمبولانس برای رساندن بیماران از اقصی نقاط این بیمارستان ها را ساپورت می کنند و اینکه بسیاری بیمارستان ها در شهرهای کوچک نه بنا بر ضرورت منطقه بلکه به شکل سیاسی احداث شده اند. ایشان گفت که بیمارستان رامشیر صرفن 6 درصد متوسط اشغال تخت و بستری دارد و مابقی ظرفیتش خالی است و نگهداری آن غیر اقتصادی.
وی در پاسخ به بحث ما در خصوص لزوم تکمیل بیمارستان های در دست ساخت استان گفت : برای تکمیل این بیمارستان ها نیاز به 660 میلیارد تومان است که کل بودجه عمرانی استان 600 میلیارد است!

دکتر ایدنی همچنین گفت: از آنجا که ویزیت فوق تخصص ها ارزان است (ایشان فوق تخصص ریه و آسم و آلرژی و پزشکان حاذق استان است که ویزیت آزاد مطبش 33 و ویزیت با دفترچه و دولتی شان 12 هزار تومان است) بیماران بلافاصله به فوق تخصص ها رجوع می کنند در صورتی که ابتدا می بایست به پزشکان سطح 1 عمومی، سپس پزشکان سطح 2 متخصص و در نهایت چنانچه مشکل بیمار حل نشد به پزشکان سطح 3 فوق تخصص مراجعه نمایند.

دکتر همچنین درباره موضوع خیرین سلامت و درمانگر صحبت کرد و ضرورت دعوت از خیرین برای کمک به بخش سلامت که فرصت را غنیمت شمرده از آقایان مهدی مرعشی خیر نمونه حوزه سلامت که مبادرت به احداث درمانگاه و اورژانس در منطقه محروم کوت عبداله و حاج محمد جنابی خیر ارزنده که به تجهیز بیمارستان والفجر شوشتر کمک 500 میلیونی کردند ذکر خیری کردم.

خداوند بر توفیقات همه خدمتگزاران بیفزاید
نظرات بینندگان