رحمانی فضلی وزیر کشور ضمن ابراز رضایت از عملکرد استاندار خوزستان اعلام نموده مجموعه هیئت دولت و شخص رئیس جمهور از عملکرد مقتدایی در این مدت راضی هستند.
شنیده شده است در سفر اخیر وزیر کشور به خوزستان ، در برخی جلسات که خبرنگاران حاضر نبودند بحث های مفصلی در خصوص مشکلات و معضلات و آسیب های امنیتی ، اجتماعی استان صورت گرفته است و در این بحث ها مقتدایی با ارائه تحلیلی جامع نسبت به رفع مشکلات اجتماعی و امنیتی خوزستان تاکید کرده است .
به گفته منابع مطلع و حاضر در جلسات بعد از ارائه نظرات مقتدایی ، رحمانی فضلی وزیر کشور ضمن ابراز رضایت از عملکرد استاندار خوزستان اعلام نموده مجموعه هیئت دولت و شخص رئیس جمهور از عملکرد مقتدایی در این مدت راضی هستند و اکثر گزارشات ارسالی به دفتر رئیس جمهور و وزارت کشور حاکی از عملکرد مثبت مدیران استانداری خوزستان و رضایت اقشار مختلف خصوصا روحانیت معظم استان از انتصابات استانداری مشخصا در حوزه فرمانداری های کلان شهرهای استان می باشد .
در همین زمینه امیری قائم مقام وزارت کشور که در جلسات حاضر بوده اعلام کرده در این مدت خوشبختانه جو سیاسی خوزستان با مدیریت صحیح و کارآمد کاملا آرام و بدور از حاشیه بوده است و وزارت کشور مصمم است در راستای رفع مشکلات و معضلات خوزستان گام های موثری بر دارد.