کد خبر: ۲۰۷۱۳
تعداد نظرات: ۱۷ نظر
تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۱

دلیل مخالفت سایت محلی با طرح تردد خودروهای پلاک اروند چیست؟

موضع گیری ها، پافشاری ها و مقابله با مردم و مسئولین، این پایگاه محلی به حدی است که گزارشات و خبرهای جانبدارانه مربوط به تردد خودروهای پلاک اروند تمام اسلاید های تیتر یک این سایت خبری را پر کرده است.
طی روزهای گذشته یکی از رسانه های اصلاح طلب منطقه آزاد اروند بر طبل مخالفت با طرح تردد خودروهای پلاک اروند در استان خوزستان می کوبد، این رسانه محلی در تازه ترین اقدام، با تیتر "استاندار سقف اختیارات خود را تا ثریا بالا میبرد” و انتشار "بخشنامه استاندار خوزستان در هفته دفاع مقدس مبنی بر بلامانع بودن تردد خودروهای پلاک اروند در خوزستان با سربرگ وزارت کشور و حمله به استاندار و تصمیماتش” مخالفت علنی خود با مردم خوزستان را اعلام کرد.

به گزارش عصر جنوب؛ پس از تصویب و ابلاغ طرح "افزایش شعاع تردد خودروهای پلاک اروند در خوزستان” در اسفند ماه۱۳۹۲، یکی از سایت های محلی منطقه آزاد اروند، اقدام به مخالفت با این طرح کرد و با انتشار نظرهای هدف دار مخاطبان خود، سعی برمدیریت و خدشه دار کردن اذهان عمومی در منطقه آزاد اروند و بر هم زدن شادی مردم شهرستان هایی داشت که مشمول این طرح میشدند.

اما ماجرا به اینجا ختم نشد و این سایت محلی اصلاح طلب با انتشار خبرها، مقالات و یادداشت های پی در پی، سعی در منفی جلوه دادن این طرح استاندار خوزستان داشت.

پایگاه خبری فوق الذکر، در تازه ترین اقدامات خود ضمن تذکر به نمایندگان استان خوزستان در مجلس شورای اسلامی، خواسته آنان (افزایش شعاع تردد خودروهای پلاک منطقه آزاد اروند) را غیر قانونی دانسته و سعی در بزرگنمایی کردن موضوع داشته است، تا جایی که در گزارش خود از کلماتی چون "چالش ملی” و "خداحافظی با تولید ملی” سخن به میان آورده است و صراحتاً مخالفت خود را با "همگانی کردن استفاده از خودروهای خارجی بدون پرداخت عوارض متعارف گمرگی” اعلام کرده است و گویی که تبدیل به تریبون نمایندگان دیگر استان ها شده است.

همچنین این پایگاه خبری، در ادامه این گزارش با درج لینک قوانین "تردد خودروها در مناطق آزاد” و "مجازات متخلفین دارندگان خودروها پلاک اروند” سعی در قانونی جلوه دادن مخالفت های خود و عدم آشنایی نمایندگان با قوانین مناطق آزاد داشته است.

این رسانه اصلاح طلب فعال در منطقه آزاد اروند طی روزهای گذشته با انتشار گزارشاتی هدفدار بار دیگر مخالفت خود با مردم استان را به صورت علنی اعلام کرد و اینبار شمشیر را از رو بست.

موضع گیری ها، پافشاری ها و مقابله با مردم و مسئولین، این پایگاه محلی به حدی است که گزارشات و خبرهای جانبدارانه مربوط به تردد خودروهای پلاک اروند تمام اسلاید های تیتر یک این سایت خبری را پر کرده است و گویی به جز بحث تردد خودروهای پلاک اروند هیچ موضوع مهم دیگری در استان و یا منطقه اروند وجود ندارد.

در حالی این اتفاقات و موضع گیری های سیاسی از سوی این رسانه اصلاح طلب فعال در منطقه آزاد اروند رخ میدهد که شهرستان های آبادان و خرمشهر دارای مشکلات عدیده ای هستند و استان خوزستان با معظلاتی چون "انتقال آب کارون” ، "کمبود آب” ، "مشکلات زیست محیطی و ریزگردها”، "آلودگی های صنعتی”، "آلایندگی هوا” و "مشکلات آلودگی دریایی” دست و پنجه نرم میکند. بهتر است این پایگاه خبری به جای پرداختن به موضوعاتی که باعث اختلاف عمیق در بین مرم استان میشود، به فکر ایجاد اتحاد در میان مردم و مسئولین استان و پیشرفت و حل مشکلات باشد.

البته دلیل مخالفت های این سایت خبری را میتوان حدس زد، چرا که قبل از انتصاب دکتر مقتدایی در سمت استانداری استان خوزستان، این رسانه سعی در تخریب شخصیت ایشان و ناکارامدی دکتر مقتدایی در دوره قبل تصدی، در سمت استانداری داشتند.



این رسانه در گزارشی دیگر، با تیتر "استاندار سقف اختیارات خود را تا ثریا بالا می برد / مقتدایی مصوبه دولت را قبول ندارد!”، به مخالفت با استاندار و طرح تردد خودروهای پلاک اروند در سراسر استان رفت و با حمایت های همه جانبه از وزیر صنعت و سعی در تخریب شخصیت و تصمیمات دکتر مقتدایی، شمشیر خود را برای مسئولین و مردم خوزستان از رو بست و خود را مقابل مردم خوزستان قرار داد، این پایگاه خبری، در ادامه گزارش جانبدارانه با ذکر چند اصل از قوانین مناطق آزاد و یادآوری اصل یکصد و سی و هفتم قانون اساسی، سعی درعدم آشنایی دکتر مقتدایی به قانون و یا قانون گریزی استاندار داشت.

گفتنی‌ست، پایگاه خبری فعال در منطقه آزاد اروند، مصوبه استانداری خوزستان را مخالف” قوانین و مقررات عمومی کشور” دانسته و در پایان گزارش خود متن زیر را آورده است.

» در مطلب فوق نشان داده شده است که استدلال های استاندار در برنامه پایش فاقد مبنای حقوقی قوی است. در روزهای بعد نشان خواهیم داد که اساسا بحث تردد خودروهای اروندی در سطح استان یک بحث انحرافی است! «

پس در روزهای آینده هم باید منتظر اینگونه اظهار نظرهای جانبدارانه و مغرضانه این پایگاه خبری باشیم.

حال این سوال در ذهن مخاطبان خطور میکند؛ دلیل مخالفت این پایگاه خبری با طرح تردد خودروهای پلاک اروند چیست؟ چرا اینگونه در پی غیرقانونی نشان دادن طرح مردمی ترد خودروهای پلاک اروند در استان و اختلاف افکنی میان مردم منطقه آزاد و دیگر شهرستان های استان خوزستان است؟ از شکاف میان شهروندان خوزستانی چه سودی عایدشان میشود و چرا این پایگاه خبری به جای حمایت از مسئولین و همراه شدن با سیل خروشان مردم خوزستان، به دنبال ایستادگی و مقابله با خوزستانیان است.

منبع: سایت عصرجنوب 
انتشار یافته: ۱۷
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۷
مهتاب
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۵ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۵
2
18
به گوش همه پایتخت نشین های بی درد برسونین ما تا آخر پشت استاندارمون ایستادیم و از حقوق حقه مون کوتاه نمیایم، اون موقع که ما تو جنگ جوون دادیم و خونه هامون تو سرمون خراب شد و آواره شدیم اونا کجا بودن که حالا داد قانون قانون سر دادن.....
ناشناس
|
Kazakhstan
|
۱۱:۴۷ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۵
2
7
دستش با ...و ... تو یه کاسه است
ناشناس
|
Germany
|
۱۲:۱۴ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۵
3
5
...عزیز نگران نباش ! مقتدایی کاندیدای آبادان نیست ...
عباسی زاده
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۰ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۵
2
5
اگر این سایت واقعا دارای این طرز و نگاه زاویه دار با مردم محروم این استان می باشد بهتر است به دنبال سهم خواهی و انتزاع کردن تیم خود از راهای دیگری باشد نه از طریق مخالفت با استفاده این مردم محروم از حداقل امکانات موجود .
محمد
|
United Arab Emirates
|
۱۳:۲۰ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۵
5
3
از اینکه انقدر تمرکز کردید روی واژه ی اصلاح طلب دنبال چی هستید؟
مستضعف جوان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۲۹ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۵
0
5
چرا کمترین چیزها رو هم برای خوزستانیها نمیتونن ببینن؟!
از نارضایتی مردم خوزستان چه کسانی سود میبرند که هرکسی که میخواد به این مردم خدمتی بکنه میشه ادم بده؟!
اقای مقتدایی راه تو راه درستیه و ما مردم خوزستان از شما حمایت میکنیم و اجازه نخواهیم داد عده ای مغرض و فرصت طلب خوزستان را حتی از کمترین امکانات هم محروم کنند.
ما کارون را نجات میدهیم...
آرمین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۸ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۵
1
6
من مطالب این سایت رو تقریبا از روزهای اول فعالیتش می خوندم. همیشه سعی در اشاعه نوعی نگاه داره که هر مشکلی در شهر ما هست عامل اول و آخرش مرکز استانه و اصولا هیچ نگاه استانی در دید نویسندگان وجود نداره و فقط به دنبال احساسی کردن مردم شهرشون با این ترفند هستند و تهمت ها و نظرات بی محتوای کاربران رو همواره به معرض نمایش میگذارن.
ناشناس
|
Poland
|
۲۰:۲۰ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۵
0
4
اسمش چیه این سایت؟
فرید
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۲۲:۲۹ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۵
1
3
من کاملا با مطالب این سایت آشنایی دارم
فقط یه کلام بگم این سایت و طرز فکر مدیران و نویسندگانش نه به پیشرفت آبادان کمک می کنه نه به پیشرفت استان، فقط و فقط باعث اختلاف و دشمنی میشه...
تمام مشکلات رو برگردن اهواز و اهوازی میندازن و انگار حسابی ناراحت میشن از پیشرفت شهرهای دیگه استان مثل ...و... از نظرشون کل استان و مردم استان هم مقصرند در عدم رشد آبادان به جز خودشون...!
..
همه ی ما خوزستانی هستیم و هر جای خوزستان مشکلی داره برای تمامی خوزستانی های واقعی ناراحت کنندست و آرزوی یک خوزستانی واقعی، داشتن خوزستانی آباده، اما کینه دوزی، ایجاد اختلاف و دشمنی بین مردم استان برای هیچ کسی قابل قبول نیست...
سپهسالار
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۳ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۶
1
3
باسلام
لطفا"برای پیگیری ازمجاری قانونی این سایت رومعرفی بفرمایید.
یک بختیاری
|
Finland
|
۲۲:۰۵ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۶
1
1
سلام . به هر حال هرکسی یک نظر و یک تفکری دارد بعضی ها شعاع دیدشان مانند دکتر مقتدایی در دور دستهاست و بعضی ها مانند همین سایت منتقد شعاع دیدشان در حد ... است. شنونده باید عاقل باشد فقط باید گفت خدا آنها را به راه راست هدایت کند. بهر حال این سایت منتقد هم نا آگاهانه ابزار دست... شده . زنده باد شما سایت ها و اصحاب رسانه و مدیران که راهتان را در مسیر حق مردم و استان گذاشته اید .
عرشیا آبادانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۴۴ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۶
1
1
نظرات این سایت نظر مردم آبادان و خرمشهر نیست و این سایت نماینده تفکر ما نمیباشد.
آبادانی و خرمشهری و کلا خوزستانی جماعت بخیل و چشم تنگ نبوده و نیستند.
و دوکلمه با استاندار محبوب خوزستان:
دکتر مقتدایی جای تو در قلب مردم گرما و خاک خورده خوزستانه.
همه ما تا آخر پشتتیم.
علی یار همه ی خادمان این خطه زر خیز.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۷ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۷
0
1
خود شما هم با تیتر (سایت اصلاح طلب...)زیرکانه تان دنبال رساندن یک پیام بودید. ای شیطون
آبادانی12
|
Finland
|
۱۶:۳۶ - ۱۳۹۴/۰۱/۰۹
0
0
دوست عزیز(علیرضا آبادانی)اتفاقا نظرات آن سایت دقیقا حرف دل مردم آبادان خرمشهره.من و همه همکلاسی هایم در دانشگاه صد در صد موافق انصار امتیاز ماشین پلاک اروند به آبادان و خرمشهریم.این بقیه هم استانی ها و اهوازی ها هستن که دارن این امتیاز رو چپاول میکنند.
مسعود
|
Finland
|
۲۳:۲۸ - ۱۳۹۴/۰۱/۰۹
0
0
بابا جان منطقه آزاد اروند یعنی آبادان و خرمشهر .همین!پس امتیاز ماشین های پلاک اروند هم قانونا فقط شامل این دو شهر است و سهیم کردن تمام استان در این امتیاز خلاف قانون است.و با این کار خودروسازان داخلی ضرر میکنند.
مسعود
|
Finland
|
۲۳:۲۹ - ۱۳۹۴/۰۱/۰۹
0
0
بابا جان منطقه آزاد اروند یعنی آبادان و خرمشهر .همین!پس امتیاز ماشین های پلاک اروند هم قانونا فقط شامل این دو شهر است و سهیم کردن تمام استان در این امتیاز خلاف قانون است.و با این کار خودروسازان داخلی ضرر میکنند.
مسعود
|
Finland
|
۰۰:۴۰ - ۱۳۹۴/۰۱/۱۲
0
0
خیلی جالبه! عنوان خودروها پلاک منطقه آزاد ارونده بعد اونوقت جاهای دیگر که جزء منطقه آزاد نیستند هم در این امتیاز شریکند.آیا این نقض قانون نیست؟
نظرات بینندگان