عبدالرحمان نیک سرشت نویسنده و روزنامه نگار، شاعر، معاون اجرایی مدیر خانه مطبوعات کل کشور و مدرس علوم سیاسی می باشد که سال هاست که در هیات تحریریه روزنامه فرهنگ جنوب بعنوان نویسنده و تحلیل گر سیاسی و اجتماعی فعالیت دارد.
او در رابطه با انتشار 3000 شماره روزنامه فرهنگ جنوب می گوید: این 3هزار تا در فاصله زمانی بین حدود 12 سال منتشر شده که این خود نشان دهنده اقتدار بخش سخت افزار کار رسانه است و آنهایی که دستی برآتش مطبوعات دارند می دانند چاپ یک شماره چه زحمات، طاقت، تمرکز و گوش به زنگ بودن و چشم بیداری هایی به همراه دارد. مرارت ها در تحریریه بسیارند، فرهنگ جنوب ثابت کرده که خاک خورده این میدان است.
تاثیر کارکرد گرایانه روزنامه فرهنگ جنوب در نهادهای دولتی و بخش خصوصی بسیار است. روشنفکران اداری در واقع بخشی از سطح تماسی خبری خود را در سبد مطالعاتی خود فرهنگ خوزستان را مد نظر دارند در نوع همکاری که فرهنگ جنوب با اصناف و بازاریان و سایر طبقات و شاغل حرفه ای در سطح کلان و خرد اعمال می کند این خود از حیث حرفه ایی و رسانه ایی بی نظیر است مثلا در جریان اختلاس سه هزار میلیاردی نخستین نشریه ای که در جنوب ایران افشاگری های لازم را انجام داده فرهنگ جنوب بوده و به موقع از نوع گزارش و خبرگیری و مراحلی که در این پروسه سالم طی کرده نشان می دهد که برخلاف جو و هیاهو و شانتاژ در برملا کردن فساد مالی از ابتکار خاص برخوردار بوده و نوع همکاری هایی که امروز در این رسانه با نهادهای دولتی و مردمی صورت می پذیرد شخصیت ایجابی خود را در جامعه تثبیت کرده است انتشار سه هزار شماره فرهنگ جنوب حاکی از این مولفه دارد .
به اعتقاد من فرهنگ جنوب پس از سه هزار شماره باید کشوری شود به نظرم ماندن آن در این گستره یک خطر است .
پس از سه هزار شماره اگر فرهنگ سرجای خودش درجا بزند روز شمار رکود و انحطاط خود را رقم می زند بعنوان کسی که 14 سال در این نشریه بعنوان عضو شورای نویسندگان و دستیار مدیر مسئول بوده و انجام وظیفه کرده ام و بعنوان یک فرد آگاه و مطلع امروز می گویم این نشریه باید رشد طبیعی را در سطح کلان رسانه های کشوری ایفا کند و از حالت منطقه ای خارج شود.