کد خبر: ۲۳۷۸۶
تاریخ انتشار: ۱۱ فروردين ۱۳۹۴ - ۲۰:۲۹

استاندار خوزستان برای جبران خسارت سیلاب به سه وزیر نامه نوشت

عبدالحسن مقتدایی استاندار خوزستان برای جبران خسارت ناشی از سیلاب اخیر در برخی مناطق شمالی این استان با وزرای کشور، نیرو و راه و شهرسازی مکاتبه کرد.

مدیرکل مدیریت بحران خوزستان سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، گفت:این نامه ها روز گذشته-دوشنبه- به دفتر وزیران مربوط ارسال شده است و قرار است، نشست هایی با حضور استاندار و معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان به همراه مدیران کل دستگاه های اجرایی با وزیران در تهران برگزار شود.

هاشم بالدی افزود:زمان برگزاری نشست های مورد اشاره که در سفری یک یا چند روزه به تهران انجام می شود، هفته آتی نهایی شده و متعاقبا' اطلاع رسانی می شود.

وی مجموع خسارات اولیه برآورد شده ناشی از سیلاب را یک هزار و 530 میلیارد ریال اعلام و اظهار کرد:هفته آینده با دریافت گزارش فرمانداران شهرستان های خسارت دیده گزارش نهایی آماده می شود.

بالدی در خصوص اقدامات انجام شده برای جبران خسارت های ناشی از سیاب، گفت:شبکه آب آشامیدنی شهری و روستایی لالی و اندیکا برقرار شده و شبکه انتقال و توزیع برق این مناطق نیز متصل شده است.

مدیرکل مدیریت بحران خوزستان افزود:تردد در تمامی راه های دسترسی شهری و روستایی مناطق آسیب دیده نیز جریان دارد و عملیات ترمین ابنیه فنی راه ها در دست انجام قرار دارد.

سیلاب هفته گذشته و ریزش کوه در شرق و شمال شرق خوزستان و در مناطق لالی، اندیکا، ایذه، باغملک و مسجد سلیمان منجر به مرگ پنج نفر و مصدومیت 9 نفر دیگر شد.
نظرات بینندگان