کد خبر: ۲۴۱۱۲
تعداد نظرات: ۵۶ نظر
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۹

استاندار خوزستان:برخی مدیران دستگاه ها تغییر می کنند

مقتدایی ادامه داد:به دلیل اینکه امسال انتخابات مجلس برگزار می شود، لازم است این تغییر به گونه ای باشد که هم مردم، تحول را احساس کنند و در مجموع به روند خدمت به شهروندان خدشه ای وارد نشود.
به گزارش ایرنا، عبدالحسن مقتدایی سه شنبه در سفر به شهرستان های آبادان و خرمشهر در جمع خبرنگاران رسانه ها در خصوص تغییر برخی مدیران دستگاه های اجرایی، گفت:پیشنهادهایی در برخی موارد ارائه شده است.

وی ادامه داد:به دلیل اینکه امسال انتخابات مجلس برگزار می شود، لازم است این تغییر به گونه ای باشد که هم مردم، تحول را احساس کنند و در مجموع به روند خدمت به شهروندان خدشه ای وارد نشود.

مقتدایی ادامه داد:در این تغییر باید بتوانیم مجموعه را برای برداشتن گام های تحول، هماهنگ کنیم.

استاندار خوزستان در ادامه سخنانش با بیان رویکرد دولت در توسعه مناطق محروم، افزود:تاکید مسئولان استانی در این مناطق، اجرای طرح توسعه پایدار است که این طرح در 12 شهرستان عملیاتی می شود.

استاندار خوزستان تصریح کرد:توسعه پایدار و رونق همه جانبه استان به ویژه در مناطق کمتر توسعه یافته طی سال جاری با قوت بیشتری اجرا می شود.

وی اظهار داشت:سال گذشته نیز چند تفاهم نامه با دستگاه های ملی امضا شد که وزارت راه و شهرسازی شامل بخش های ریلی، هوایی و جاده ای از این موارد است.

استاندار خوزستان همچنین از گسترش شهرک های کشاوری در استان طی سال جاری خبر داد و تصریح کرد:به همین منظور، 15 منطقه هدف مشخص شده است و تلاش می کنیم، حداقل پنج شهرک طی سال جاری عملیاتی شود.

وی گفت:در این طرح از امکانات شهرستان های هجوار استفاده می شود و اگر شهری زمین مناسب کشاورزی دارد و شهرستان همجوار آن نیروی انسانی در اختیار دارد، امکانات این دو شهرستان با هدف رونق همه جانبه شهرستان ها استفاده می شود.
انتشار یافته: ۵۶
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۰
راوی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۹ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۵
0
0
ببخشید مدیر فرودگاه هم شاملش میشود؟
رضا
|
United Arab Emirates
|
۱۴:۰۳ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۵
0
0
لطفا حتما تغیراتی در مدیریت ... داده شود ....
جبوبي
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۳۱ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۵
0
0
تاكنون مردم حس نكرده اند دولت عوض شده اميد است تا قبل از انتخابات اين تغييرات انجام شود
یزد خواستی
|
Saudi Arabia
|
۱۶:۳۷ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۵
0
1
سلام
کاش استاندار محترم خوزستان توجه بیشتری به این اداره کل میکردند و در تغییر مدیر کل آموزش فنی وحرفه ای تعجیل بیشتری به خرج داده تا ...
از کارکنان آموزش فنی وحرفه ای خوزستان
|
Saudi Arabia
|
۱۶:۴۰ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۵
0
1
به نظر من این اداره کل نیاز به تغییر و تحول دارد، اگر استاندار محترم به این موضوع رسیدگی کنند واقعا میشه گفت که گوشه چشمی هم به مشکلات خوزستان دارند.
امین
|
Saudi Arabia
|
۱۶:۴۴ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۵
0
1
استاندار محترم خوزستان به خدا قسم ما کارکنان ... هم جزء این استان هستیم، به درد دل ما هم توجه فرمایید.
ناشناس
|
Saudi Arabia
|
۱۶:۵۲ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۵
0
0
ما کارکنان ....نه از وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی ، نه از رییس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور و نه از تعداد زیادی از نمایندگان استان انتظار رسیدگی و تعویض مدیر این اداره کل را نداریم، بلکه فقط وفقط از جناب آقای دکتر مقتدایی استاندار محترم امید و انتظار داریم.
محمد زاده
|
Saudi Arabia
|
۱۶:۵۷ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۵
0
1
جناب آقای دکتر مقتدایی
تامین امنیت روانی کارکنان یک مجموعه خط قرمز نظام و دولت تدبیر و امید بوده و در برخورد با عوامل مخل مجموعه نباید کمترین مصامحه و گذشتی در کار باشد.
مخلص کلام اینکه :
همچنان که بصورت دقیق استحضار دارید فنی و حرفه‌ای خوزستان سالهاست نیاز به تغییر مدیریت داشته و دارد لیکن دریغا از یک فریادرس دلسوز، لذا می طلبد که حضرتعالی " طرحی نو در این سامان در اندازید ".
محسن
|
Saudi Arabia
|
۱۷:۰۰ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۵
0
0
تغییر و تحول لازمه پیشرفت و تکامل یک مجموعه است. تغییر می تواند زمینه نوآوری و خلاقیت و انگیزه کار بیشتر شود. چیزی که در فنی و حرفه‌ای خوزستان به آن نیازمند است.
عطار
|
Saudi Arabia
|
۱۷:۰۹ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۵
0
0
بعد از روی کار آمدن دولت دکتر روحانی و غالب شدن گفتمان اعتدال بر نظام ادارات، انتظار میرفت استاندار بعنوان نماینده عالی رییس جمهور و گفتمان اعتدال و بر اساس تدبیر و ایجاد انگیزه در میان کارکنان فنی و حرفه‌ای وجامعه هدف و بعد از بیش از یک دهه اقدام به تغییری در سطح مدیریت نمایند که بر خلاف انتظار کماکان این رویای یک دهه ای هنوز محقق نشده است.
شهروند
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۵۲ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۵
0
0
اقای دکتر دیر شده لطفآ زودتر اقدام کنید
مسعود
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۳۷ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۵
0
1
جناب دکتد مقتدایی شمارا بخدا فکری هم بحال فرودگاه اهواز بکنید طی سالهای گذشته هرگز چنین وضعیت ....نداشته که در چند ماه اخیر دچار شده فرودگاه اولین مکان معرفی نظم وفرهنگ و....استان است ببینید مردم هنگام خروج ازدرب سالن پرواز با چه منظره ای روبرو می شوند موفق وپایدار باشید.
آذر
|
Finland
|
۱۹:۲۷ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۵
1
1
با سلام.
متاسفانه چندی است که بیلبورهایی در سطح شهر نصب شده که نشان از اصلاح میدان چهار شیر دارد.
ولی هیچ گونه نشانه ای از حفظ حریم محوطه تاریخی چهار شیر وجود ندارد.
ایا شهرداری بعنوان مسئول حفظ و ابادانی شهر نباید به این مورد بسیار مهم توجه کافی می کرد؟
شهرداری های دیگر شهرهای جهان (البته بجزء شهرداری های داعش!!!!!) تمام سعیشان بر این است که بافت تاریخی شهر و میراث فرهنگی شهرشان را پاسدار باشند،
شما به کدام سو می روید؟
ایا قدیمی تر از پل سفید و چهار شیر هم داریم؟
چهار شیر هویت شهر اهواز است.
بر شهرداری اهواز لازم است این مهم را با تمام جوانب امر در نظر بگیرد.
ان از افتضاح میدان ساعت با کاشت نامتناسب درختان نخل تا این طرح مایوس کننده برای چهار شیر!!!
ایا می خواهیم اهواز را از نمادهای ملی خالی کنیم؟/
همه می دانیم شیر یکی از نمادهای ملی ایران زمین است.
با حذف ان راه را برای نماد های بییگانه هموار نکنیم.در اخر:
یک دشت سرسبز یه رود پراب
یه سد محکم داشتیم توسیلاب
ما از خوشیها دلامون ازاد
سد رو شکستیم دنیارو اب برد.
وسلام
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۳۱ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۵
2
4
واقعا خبرنگار که نیستی هیچ یک انسان چاپلوس هستی که فقط مجیز مقتدایی رو می کنه.اخه تو و مقتدایی حتی اصلاح طلب هم نیستید که .چرا نطراتی که به نفع تو و اون استاندارت نیست رو انتشار نمیدی.
محمدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۳۷ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۵
0
0
سلام
دکتر مقتدایی لطفا به داد ما کارکنان ... برسید ما هم جزو این استان هستیم.
مچکریم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۲۴ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۵
0
0
سلام خدمت استاندار محترم دکتر مقتدایی
ببخشید 11 سال مدیریت برای یک مجموعه چه معنایی دارد، ...
پورمند
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۰۰ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۶
0
0
سلام دکتر جان، راستی فنی و حرفه‌ای چی؟ آیا طبق فرمایش حضرتعالی تغییر شاملش میشه یا هنوز بعد از 11 سال زوده ؟؟؟؟!!!!
پورمند
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۰۱ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۶
0
1
سلام دکتر جان، راستی...چی؟ آیا طبق فرمایش حضرتعالی تغییر شاملش میشه یا هنوز بعد از 11 سال زوده ؟؟؟؟!!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۲۰ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۶
0
1
بالاخره نوبت تغییر... هم رسید، شوشان چرا اسامی را چاپ نمی کنید؟، از رسانه ای چون شما بعید است!،،،
امیر رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۵۱ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۶
0
0
.با سلام دکتر مقتدایی مدیران لایق و زحمت کش را خودت بهتر از هر کسی می شناسی ولی متاسفانه چون از طرف گروه‌هایی که خود را سیاسی جلوه میدهند باید در گوشه های شهر، ودر جاهایی که واقعا حقشان نیست خدمت کنند و کسانی که انصافا بسیار ضعیف هستند در درجاتی که خوابش هم نمیدیدن جا بگیرند. التماس دعا داریم که شما جلوی این کار را بگیرید. با تشکر دوستت داریم استاندار با صداقت و پر تلاش.
خوزستاني
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۴ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۶
0
0
با سلام.
جناب آقاي مقتدايي
شركت... كه مختص استان خوزستان است داراي هيئت مديره و مديرعامل غير خوزستاني ميباشد و از زماني كه اينها آمده اند شرايط سختي را براي ما كاركنان اين شركت در خوزستان ايجاد كرده اند.
استاندار عزيز خواهشمنديم شركت هواپيمايي نفت را نجات بدهيد.
با تشكر از سايت شوشان
بی نام
|
United States of America
|
۱۳:۱۶ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۶
0
0
اگه تغییرات استاندار مثل تغییرات حوزه ... خودش باشه بهتره که تغییر نده.آقای استاندار حوزه .... خودت وضعیت. اسفناکی داره.مدیریت ...،مدیریت ...مدیریت ... ببین اصلا در حد یه کارشناس هم نیستن چه برسه به مدیر،چرا از مجموعه خود وزارت کشور انتخاب نمیکنی?ا....
بی نام
|
United States of America
|
۱۴:۰۲ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۶
0
1
متاسفم براتون که اسم خودتونو گذاشتید رسانه آزاد وقتی تحمل یک حرف مخالفو ندارید و میشه غیر قابل انتشار،چرا?چون از معاون عمرانی استاندار انتقاد شده?!چرا نظراتو گزینشی چاپ میکنید?!
از کارکنان آموزش فنی وحرفه ای خوزستان
|
Seychelles
|
۲۱:۵۴ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۶
0
0
سلام خدمت دکتر مقتدایی
دکتر جان برای رضای خدا هم که شده به حال ما کارکنان فنی حرفه ای فکری بکنید. 11 سال مدیریت چه معنایی دارد؟
ناشناس
|
Seychelles
|
۲۱:۵۵ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۶
0
1
سلام خدمت دکتر مقتدایی
دکتر جان برای رضای خدا هم که شده به حال ما کارکنان ... فکری بکنید. 11 سال مدیریت چه معنایی دارد؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۴۳ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۶
0
0
لطفا استاندارمحترم بفریاد ماکارکنان ... برسد تغییراتی در فرودگاه انجام شده که شایسته نیست افراد کم تجربه باعث ازبین رفتن زحمات مدیران قبلی می شوند لطفا مدیرکل کم تجربه وخود رای را عوض کنید
ماشااله
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۲۰ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۷
0
3
سلام
دکتر مقتدایی لطفا به داد جهادکشاورزی برسید ما هم جزو این استان هستیم.
مچکریم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۲۱ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۷
0
1
سلام
دکتر مقتدایی لطفا به داد جهادکشاورزی برسید ما هم جزو این استان هستیم.
مچکریم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۲۲ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۷
0
0
وضعیت سرریز فاضلاب در اهواز نا امید کننده است حتما استاندار به این امر توجه کنند
بیطرف
|
Korea (the Republic of)
|
۲۳:۱۶ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۷
0
0
شرکت هواپیمایی نفت تاریخ و افتخار خوزستان میباشد و بعنوان اولین شرکت هواپیمایی کشور مستقر در فرودگاه آبادان که هم اکنون در اهواز فعالییت مینماید تا قبل از آغاز سال 1393 همیشه اوقات بدست متخصصین خطه جنوب اداره و توسعه یافته است . پیشنهاد میشود این صنعت و سازمان پر اهمییت کمافی السابق بدست بزرگ مردان پر سابقه و ذیصلاح مدیریت و اداره شود .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۲۵ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۸
0
0
آقای دکتر مقتدایی آنچه مسلم است وظیفه ومسولیت سنگین وبزرگی یرعهده دارید که ممکن است حتی شبها خواب را از چشمانتان برباید ولی خواهشا گوشه چشمی به ... هم داشته باشید طی چند ماه اخیر وضعیتی شده که هیچکس احساس امنیت شغلی نمی کند استدعا میشود قبل از انتخاب مدیران به تجربه وخصوصا خصوصا سوابق قبلی آنها توجه بیشتری شود موفق وموید باشید.
پاسخ ها
کارمند رسمی
| Brazil
خدا کند در همین راستا شرکت هواپیمایی نفت که متعلق به مردم جنوب و محصول تلاش های بیادماندنی پدران ما در مناطق نفت خیز جنوب خصوصا آبادان همیشه دوست داشتنی میباشد مورد توجه و الطاف جناب آقای استاندار محترم خوزستان قرار گیرد .
پیمانکار
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۷ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۸
0
1
ماموربه خدمت های نالایق را عوض کن
ناشناس
|
Finland
|
۱۳:۵۴ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۸
0
1
یکی از مشکلات بزرگ استانداری و فرمانداری ها کثرت نیروهای مامور به خدمت به این دستگاهها می باشند که همین امر مشکلات بسیار فراوانی را باعث گردیده است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۵۶ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۸
0
1
خوشم میاد شوشان وقتی از مدیریت جهاد و فرودگاه نوشته میشه چاپ میکنه، اما بقیه رو!،،،،
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۲ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۹
0
0
مدیریت محترم سایت ملی حفاری
با سلام و احترام
اینجانب از پذیرفته شدگان آزمون استخدامی شرکت نفت (ملی حفاری) می باشم. به لطف خدا، مراحل استخدامی را اعم از آزمون کتبی مصاحبه فنی و روانشناختی و مصاحبه عقیدتی سیاسی پشت سر گذاشته ام. باتوجه به تعدد داوطلبان و البته روند بسیار کند استخدامی، اینجانب و ده ها نفر دیگر در حال حاظر هیچگونه منبعی مبنی بر اطلاع از ادامه روند استخدامی خود در اختیار نداریم و همچنین، سامانه پیامکی غیر فعال و در سایت استعلام نیز اطلاعاتی درج نشده است و طی تماس های مکرر که با هسته گزینش اهواز داشتیم، ایشان نیز بی اطلاعی خود را نسبت به این مساله اظهار داشتند.
لذا عاجزانه تقاضامندیم، ادامه روند استخدامی اینجانب و دهها نفر از دوستان را که شبانه روز چشم انتظار و کماکان بلاتکلیف می باشیم، به هر نحو ممکن که آن مقام صلاح دانستند، اطلاع رسانی فرمایید.
با تشکر.
خداوند متعال یار و یاورتان.
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۲ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۹
0
0
مدیریت محترم سایت ملی حفاری
با سلام و احترام
اینجانب از پذیرفته شدگان آزمون استخدامی شرکت نفت (ملی حفاری) می باشم. به لطف خدا، مراحل استخدامی را اعم از آزمون کتبی مصاحبه فنی و روانشناختی و مصاحبه عقیدتی سیاسی پشت سر گذاشته ام. باتوجه به تعدد داوطلبان و البته روند بسیار کند استخدامی، اینجانب و ده ها نفر دیگر در حال حاظر هیچگونه منبعی مبنی بر اطلاع از ادامه روند استخدامی خود در اختیار نداریم و همچنین، سامانه پیامکی غیر فعال و در سایت استعلام نیز اطلاعاتی درج نشده است و طی تماس های مکرر که با هسته گزینش اهواز داشتیم، ایشان نیز بی اطلاعی خود را نسبت به این مساله اظهار داشتند.
لذا عاجزانه تقاضامندیم، ادامه روند استخدامی اینجانب و دهها نفر از دوستان را که شبانه روز چشم انتظار و کماکان بلاتکلیف می باشیم، به هر نحو ممکن که آن مقام صلاح دانستند، اطلاع رسانی فرمایید.
با تشکر.
خداوند متعال یار و یاورتان.
کارمند شهرداری اهواز
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۱ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۹
0
1
تو رو بخدا نیم نگاهی هم به برخی از سازمانهای شهرداری اهواز داشته باشید آقای مقتدایی خسته شدیم از بس تبعیض و بی عدالتی می شود
علی
|
Finland
|
۲۱:۴۱ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۹
0
0
مدیریت محترم سایت ملی حفاری
با سلام و احترام
اینجانب از پذیرفته شدگان آزمون استخدامی شرکت نفت (ملی حفاری) می باشم. به لطف خدا، مراحل استخدامی را اعم از آزمون کتبی مصاحبه فنی و روانشناختی و مصاحبه عقیدتی سیاسی پشت سر گذاشته ام. باتوجه به تعدد داوطلبان و البته روند بسیار کند استخدامی، اینجانب و ده ها نفر دیگر در حال حاظر هیچگونه منبعی مبنی بر اطلاع از ادامه روند استخدامی خود در اختیار نداریم و همچنین، سامانه پیامکی غیر فعال و در سایت استعلام نیز اطلاعاتی درج نشده است و طی تماس های مکرر که با هسته گزینش اهواز داشتیم، ایشان نیز بی اطلاعی خود را نسبت به این مساله اظهار داشتند.
لذا عاجزانه تقاضامندیم، ادامه روند استخدامی اینجانب و دهها نفر از دوستان را که شبانه روز چشم انتظار و کماکان بلاتکلیف می باشیم، به هر نحو ممکن که آن مقام صلاح دانستند، اطلاع رسانی فرمایید.
با تشکر.
خداوند متعال یار و یاورتان.
علی از اهواز
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۵۵ - ۱۳۹۴/۰۱/۳۰
0
0
باسلام جناب دکتر مقتدایی آیا مدیرانی که... با گرایش های فامیل وطایفه گرایی در یک مجموعه باعث تنش ،لجاجت با قوانین ،تشنج و هتاکی به... و... دارند لیاقت برسر کار ماندن را دارند؟البته اینطور اشخاص استاد بازی با کلمات وسیاه کاری نیز هستند مستدعیست نسبت به اینگونه اشخاص اقدامی درخور لیاقت شان بفرمایید باتشکر ودعای خیر...
حسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۳:۰۳ - ۱۳۹۴/۰۱/۳۰
0
0
آقای استاندار لطفا هرچه زودتر تعداد زیادی از قشر ضیف وآسیب پذیر جامعه دارند چوب عدم مدیریت را خورده وزیر پا له میشوند خواهشا .... راازاین بی نظمی تکان دهنده نجات دهید.ممنون از محبت وحمایت شما از اقشار ضعیف جامعه.
حسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۳:۰۳ - ۱۳۹۴/۰۱/۳۰
0
0
آقای استاندار لطفا هرچه زودتر تعداد زیادی از قشر ضیف وآسیب پذیر جامعه دارند چوب ....ممنون از محبت وحمایت شما از اقشار ضعیف جامعه.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۴:۴۸ - ۱۳۹۴/۰۱/۳۰
0
0
آقای استاندار فرودگاه یک کلانشهر ومرکز استان آینه تمام نمای یک استان ووضعیت آن چه بد وچه خوب نمودار ونشانه تلاش ومدیریت واقعی بزرگان آن استان وکلانشهر میباشد ...
احمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۵۱ - ۱۳۹۴/۰۱/۳۰
0
0
آقای دکتر مقتدایی استاندار عزیز لطفا فکری به حال...شود طی سالهای اخیر به این وضعیت وخیم نبوده...
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۲۱ - ۱۳۹۴/۰۱/۳۱
0
0
جناب آقای دکتر مقتدایی چشم امید مردم استان وهرقشری اول بخدا بعد به شماست تمام نظرات بالا از داغ دل مردم ویا برخی از آنهاست استدعا داریم ساده از این مسایل نگذرید براحتی هم قبول نکنید،شما را بخدا لا اقل گروهی از معتمدان خود را برای روشن شدن واقعیتها بفرستید ،درعین حال چه خوب میشد اگر همیشه چنین موقعیتی در خبرگزاری شوشان فراهم بود و مردم میتوانستند سخنی با استاندار. محبوبشان داشته باشند از توجه واهمیتی که خواهیدداد پیشاپیش ممنونیم .موفق وسرافراز وسلامت باشید. ضمنا از خبرگذاری شوشان برای درج نظرات نهایت تشکر را داریم.
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۶ - ۱۳۹۴/۰۱/۳۱
0
0
با سلام
در شرکت ... مدیرعامل و جمعی از معاونان از دولت قبل هستند که کارایی لازم را ندارند و چرا تاکنون عوض نشده اند جای بسی سوال دارد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۰ - ۱۳۹۴/۰۱/۳۱
0
0
مقتدايي فقط جا به جا ميكنه و هيچ نيروي جديدي به كار نميگيره
متاسفانه فقط از حاميان محسن رضايي و قاليباف استفاده كرده و ميكنه

ميگين نه؟

انتصابات جديدش رو هم خواهيم ديد
سیروس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۹ - ۱۳۹۴/۰۱/۳۱
0
0
باعرض سلام آقای استاندار این استان شایستگی پیشرفت وآرامش را دارد جای بسی امیدواریست که گروه های جوانی که جهت مدیریت دوایر مختلف آماده شدند درراه ایجاد شغل برای جوانان وسازندگی و ....دراستان موفق باشند وبرای رفاه وآسایش مردم بخصوص قشر ضعیف تلاش کنند بله جوان گرایی کاریست پسندیده لکن در کنار آن تجربه نیز عامل مهمیست که از خرابی ببار آوردن پیشگیری میکند موفقیت شما آرزوی قلبی ماست ...
علی
|
United States of America
|
۲۱:۰۳ - ۱۳۹۴/۰۲/۰۱
0
0
آقای مقتدایی بهتره اول از خود استانداری شروع کنی.... خودت شده فامیل بازی.عملکرد ...استان واقعا ضعیف و غیر کارشناسی است.هیچکام از مدیران ....سابقه و تخصص ندارند
علی
|
United States of America
|
۱۲:۲۵ - ۱۳۹۴/۰۲/۰۲
0
0
چرا شومشان نظراتش سانسور میکنی و گزینشی منتشر میکنی?چرا اسم همه رو میاری اما اسم معاون عمرانی استانداری و حوزه عمرانی استاندار را سانسور میکنی?نکنه علت خاصی داره?!!این همه حمایت برای چیه!!!!البته احتمالا این نظر هم سانسوره.شما رسانه آزاد هستید?
باقر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۳۴ - ۱۳۹۴/۰۲/۰۲
0
0
جناب آقای استاندار با سلام وتقدیر از خدمات وتلاشهای بیصبرانه شما ودولت محتدم اعتدال و تدبیر جناب دکتر روحانی باستحضآر میرساند باتوجه شرایط فعلی مملکت وخاورمیانه که مورد هجوم بیگانگان ومرتجعین قرار گرفته سزاوار نیست که هنوز عناصری از دولت قبل چوب لای چرخ دولت امید گذاشته که باعث تشنج وبی بندوباری درفضایی فعلی صورت گردد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of)
در شهرداری .... مدیر هست که 5 سال در یک سازمان جولان می دهد و هیچ سنخیتی نه با مردم سالاری نه تکریم ارباب رجوع و ........ ندارد
راوی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۲۲ - ۱۳۹۴/۰۲/۰۳
0
0
آقای دکتر مقتدایی خواسته های مردم چقدر برایتان مهم است وارزش دارد؟قشر ضعیف وآسیب پذیر دراین رسانه زیر مقاله مربوط به شما نظراتشان را میگویند خواهش میکنند والتماس دعا دارند آیا در خواستهای موجودبرایتان ملاکی هست یااینکه ساده از آنها میگذرید؟اصلا فرصت خواندن را دارید؟امیدواریم
حمید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۵۵ - ۱۳۹۴/۰۲/۰۳
0
0
آقای دکتر مقتدایی استاندار محبوب خوزستان زیر سایه دولت تدبیر وامید ازشما انتظاراتی داریم خواهشا اجازه ندهید یکنفر بخاطر مقاصد شخصی وقومی و....نان مردم را آجر کند باقوانین بستیزد به دیگر مدیران اهانت کند وبرسر قشر ضعیف بکوبد ومصرانه بر اهداف نادرستش پافشاری کند.بجز استاندار لایقی چون شما چه کسی توانایی جلوگیری از این وقایع را دارد؟
اکبر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۱۶ - ۱۳۹۴/۰۲/۰۳
0
0
آقای استاندار سلام لطفا هرچه زودتر فکری به حال مدیریت...شود دیگر علنا آرامش وامنیت شغلی در تمام ودایر وجود ندارد ،هرچیزی حدواندازه دارد ولی اینجا .......
حسین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۶ - ۱۳۹۴/۰۲/۰۴
0
0
باعرض سلام آقآی دکتر مقتدایی گروهی را که برای مدیریت آموزش دیدهاند بعنوان بازرس به ادارات ،دوایر ومراکز مهم بفرستید که هم به درد دل قشر ضعیف گوش فرا دهند واز طرفی تجارب ارزنده ای کسب کرده وپس از شروع مدیریتشان تعداد زیادی از قشر ضعیف ،کم درآمد دچار آسیب نشوند ممنون از بذل توجه شما وسایت شوشان برای رساندن صدای مردم به مسیولان.
نظرات بینندگان