کد خبر: ۲۶۸۵۸
تعداد نظرات: ۸ نظر
تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۳۹۴ - ۱۷:۳۴

همچنان در منصب استاندار باقی خواهم ماند

مقتدایی:با وجود ارسال نامه به وزیر کشور مبنی بر انتخاب جایگزین، اعلام شدکه همچنان باید در این منصب به کار خود ادامه دهم.
 استاندار خوزستان گفت: با وجود ارسال نامه محرمانه ام به وزیر کشور مبنی بر انتخاب جایگزین، اعلام شد که همچنان باید در این منصب به کار خود ادامه دهم.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالحسن مقتدایی شامگاه چهارشنبه در جلسه شورای اداری خوزستان که در سالن شهید هاشمی برگزار شد، با تسلیت به مناسبت فاجعه منا اظهار کرد: هفته ناجا فرصتی برای توجه بیشتر به نیروی انتظامی است و قدردان همه زحمات آنها هستیم. نیروی انتظامی با امکانات کم فعالیت کرده و کارهای شایسته ای انجام داده اند بنابراین باید نام این هفته را تقدیر از نیروی انتظامی می گذاشتند.

وی افزود: باید به آموزش میدانی نیروها بیشتر توجه کنیم تا تجارب تمامی مسئولان اجرایی دائما به سایر کارمندان منتقل شود .

مقتدایی با تأکید بر اینکه مسئولان باید همواره به منظور تبادل اطلاعات و تجربیات با کارمندان در ارتباط باشند، بیان کرد: امروز در حاشیه این جلسه کتابچه معرفی پروژه های شاخص در اختیار حاضران قرار دادیم. این پروژه ها نشان دهنده این است که با محدودیت زمانی و میزان مشخصی از اعتبارات ملی می توان تحولات بزرگی ایجاد کرد.

استاندار خوزستان تصریح کرد: چاپ کتابچه فوق نتیجه زحمات تمام کارگروه های تخصصی و اعضای شورای اداری است. در واقع هدف از چاپ این کتابچه ایجاد تعهد برای مسئولان بوده تا با توجه به زمانبندی و میزان اعتبار از قبل تعیین شده نسبت به اجرایی شدن پروژه ها عمل کنند.

وی عنوان کرد: تمامی دستگاه های ناظر و اصحاب رسانه همواره می توانند پیشرفت فیزیکی هر پروژه را مطالبه کنند. باید نسبت به اجرایی شدن این پروژه ها همت لازم را داشته باشیم.

مقتدایی یادآور شد: حدود ۶۸ پروژه این دفترچه در زمینه های مختلف علمی، آموزشی و برخی هم اجرای پروژه های عمرانی است. بدون شک هر کدام از این پروژه ها تأثیر گذار بوده و باعث پیشرفت های بسیاری در استان می شوند.

استاندار خوزستان ادامه داد: بخشنامه مبادلات مرزی یکی از پروژه هایی بود که مدعیان و منتقدان بسیاری داشت ولی مسئولان کشوری باز هم بر اجرایی شدن آن صحه گذاشتند. برنامه ریزی شده تا تعداد کالاهای این بخشنامه را افزایش دهیم هر چند که با همین تعداد هم تحول اقتصادی بسیاری خوبی در استان ایجاد شده است.

وی یادآور شد: ۶ ماه پیش نامه محرمانه ای به وزیر کشور برای انتخاب جایگزین ارائه کردم ولی اعلام شد که باید همچنان در این پست به کار خود ادامه دهم. اظهار لطف و خشنودی نسبت به عملکرد من فقط یک انرژی مثبت برای کار بهتر و بیشتر به من می دهد و حس مثبتی را ایجاد می کند که مردم قدردان هستند.

مقتدایی در پایان گفت: دبیرخانه مجمع توسعه و عمران استان را در سازمان مدیریت تشکیل دادیم تا از نخبگان دعوت کنیم که ابتدای کار این مجمع هم با برنامه توسعه ششم است.

به گزارش خبرنگار مهر، در این نشست حکم معاونت مدیریت توسعه و منبع انسانی به جمال عالمی نیسی داده و از زحمات علی عماد تقدیر شد.

در این مراسم از مدیرعامل پتروشیمی بندر امام، مدیرعامل مؤسسه جهاد نصر و فرماندار ماهشهر به عنوان افراد نمونه در اجرای بخشنامه خرید داخل استان تقدیر شد.
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۲
غیر قابل انتشار: ۰
شهروند
|
Finland
|
۱۹:۵۷ - ۱۳۹۴/۰۷/۱۷
0
3
برادر گرامی جناب آقای مقتدایی، قطعاً برخی ادارات کل شما در استانداری نیاز به تغییر مدیر دارد مدیران برخی ادارات کل مهم فاقد تخصص و سواد کافی در حوزه خود بوده و وقت بازنشستگی آنان فرا رسیده و متاسفانه در حوزه آنان آن چیز که پیگیری نمی شود وظایف و ماموریت های اصلی است و مدیران این ادارات کل کاملاً به حاشیه وارد شده اند و قطعاً این ضعف به نام جنابعالی نوشته خواهد شد
جهرمی
|
Finland
|
۲۰:۰۰ - ۱۳۹۴/۰۷/۱۷
0
3
آقای استاندار استدعا داریم نسبت به تغییر بعضی از مدیران ستادی استانداری که حوزه آنان محل تردد افراد آلوده شده اقدام کنید مدیران بد دهن که به راحتی به دیگران تهمت و افترا می بندند و هراسی از خدا ندارند مدیرانی که تاریخ مصرف آنان گذشته و نگهداری آنان هزینه های بسیاری برای جنابعالی و استانداری دارد
حمید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۰۶ - ۱۳۹۴/۰۷/۱۷
0
0
مگر می خواهی بری اقای مقتدایی
سینا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۹ - ۱۳۹۴/۰۷/۱۹
0
1
نامه محرمانه ؟! عجب اونم توی سایت !!!!!!!!
فرید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۹ - ۱۳۹۴/۰۷/۱۹
0
0
درود خداومردم رنج کشیده استان خوزستان بر استاندار محبوب و غیرتمندشان آقای مقتدایی که همواره در جهت افزایش آسایش و برخورداری آنها با شجاعت و بزرگی تلاش کرده است . برادر بزرگوار میدان را خالی نکن و امیدتان به خدا که مردم خوزستان به شما امیدها بسته اند ، خدا قوتتان بدهد و شرح صدر ، ان شالله
امین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۱۴ - ۱۳۹۴/۰۷/۱۹
0
0
سلام
جناب آقای دکتر مقتدایی خواهشا به فکر ما کارکنان فنی و حرفه ای هم باشید، استدعا داریم کسی را بفرستید یک گزارش میدانی برای جنابعالی تهیه نماید.
امین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۱۵ - ۱۳۹۴/۰۷/۱۹
0
0
سلام
جناب آقای دکتر مقتدایی خواهشا به فکر ما کارکنان فنی و حرفه ای هم باشید، استدعا داریم کسی را بفرستید یک گزارش میدانی برای جنابعالی تهیه نماید.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۲ - ۱۳۹۴/۰۷/۲۰
0
0
ان شالله که برید هر چه زودتر
چرا بودجه عمرانی ماهشهر و اهواز و دزفول سه سال است که صفره؟؟
مگه مردم این شهرها مالیات نمیدن؟؟!!!!
ما که از شما خیری ندیدیم ؛ طره تردد اروند هم فقط برا پولدارها خوب بوده که با نصف قیمت سانتافه سوار بشوند همین !!
فقط پروپاگاندای تبلیغات شما رو نگه داشته
نظرات بینندگان