کد خبر: ۲۷۱۳۹
تعداد نظرات: ۵ نظر
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۰

خسرو نشان مدیرکل میراث فرهنگی خوزستان شد

خسرو نشان که هم اکنون نیز عضو هیات علمی دانشگاه شهید چمران اهواز است از سال 1376 تا 1381 مدیر اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خوزستان را عهده دار بود.
 خسرو نشان مدیرکل جدید میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خوزستان شد.

به گزارش ایرنا با حکم مسعود سلطانی فر، معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور، دکتر خسرو نشان به سمت مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خوزستان منصوب شد.

افشین حیدری پیش از این به مدت دو سال عهده دار سمت مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خوزستان بود.

خسرو نشان که هم اکنون نیز عضو هیات علمی دانشگاه شهید چمران اهواز است از سال 1376 تا 1381 مدیر اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خوزستان را عهده دار بود.

آخرین منصب نشان ، معاون فرهنگی دانشگاه شهید چمران اهواز بوده است.

آیین تودیع حیدری و معارفه نشان روز دوشنبه 11 آبان 1394 برگزار می شود.
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۰
سید مجید نوری زاده ریس شورای شهرستان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۰ - ۱۳۹۴/۰۸/۰۹
0
3
باسلام خدمت مدیریت سایت شوشان عزیز انتصاب دکتر نشان بعوان مدیر میراث فرهنگی و صنایع گردشگری استان خوزستان تبریک عرض می گوییم با این مدیریت جدید و قوی که از آقای نشان سراغ داریم ان شاء الله اوضاع میراث فرهنگی بهتر و بهتر خواهد شد خواهشمند است شهرستان شوش را داشته باشند که در مدیریت قدیم زمین های میراث فرهنگی شوش به مدیریت حکم به دو اداره داده بودند 1- دزفول 2- شوش خواهشمند است نسبت به این موضوع پیگیری شود که مدیریت آن شهرستان زیر سوال شهروندان قرار نگیرد .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۷ - ۱۳۹۴/۰۸/۰۹
1
4
درود بر ژنرال نشان دار فرهنگی دکتر خسرو نشان
دانشگاهی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۹ - ۱۳۹۴/۰۸/۱۰
0
3
سلام انصافا دکتر نشان مرد شریفی است ولی چون وسعت دید دارد و ملی و فراملی فکر میکند همیشه مورد هجمه قرار میگیرد خدا کند حداقل در میراث راحتش بگذارند . امیدوارم دکتر نشان موفق و سربلند باشد.
حسین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۳۲ - ۱۳۹۴/۰۸/۱۰
0
1
خودتون قیاس کنید دکتر نشان کجا... کجا
درود بر مقتدایی
فرهنگی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۱۳ - ۱۳۹۴/۰۸/۱۱
0
1
ضمن تبریک به مسئولی که قبول مسئولیت کرده تو را به خدا بداد میراث فرهنگی شهرستان... برسید سرپرست میراث فرهنگی دارای مدرک دیپلم و فاقد صلاحیت و محبوبیت مردمی است و مردم از این سرپرست ناراضی هستند . یک نفر کارشناس برای مدیریت میراث فرهنگی این شهرستان انتخاب کنید . دوسندار میراث فرهنگی
نظرات بینندگان