امام علی (ع): كسى كه دانشى را زنده كند هرگز نميرد.
متاسفانه برخی افراد عادت دارند به حواشی بپردازند و خادمان حقیقی مردم را با این قبیل اتهامات به چالش بکشند ولی مردم خوزستان اگاهند و از مدیر دلسوز و انقلابی همچون دکتر مقتدایی حمایت میکنند به این دوستان هم توصیه میکنم حالا که موتور توسعه استان به راه افتاده و امید به گشایش در دل مردم خوزستان بیدار شده ،با خواست مردم همراهی کنند و از حواشی بپرهیزند تا انشاالله خوزستان به جایگاه واقعی خود برسد
با سلام
در حال خوندن جوابیه منتشر شده در رسانه فرا دلواپس استان بودم که البته برای من جای سوال داره که دکتر اسم نبردند و به ذکر صفت این افراد بسنده کردند که همون نداشته هاشون بود.. در ادبیات آدم هایی که از آدمیت به سمت انسانیت در حال حرکت هستند داشته و نداشته مفهومش برخورداری یا عدم برخورداری های ذهنی و معنوی و تفکری ست و نه مادی. اینکه رسانه مذکور از همین صفت متوجه شدند که شاید مخاطب ایشون باشند نشون میده صفت دقیقی به کار برده شده براش.
با اینکه ازت دل خوشی ندارم
با سلام - از استاندار محترم غير ازين انتظار نيست . بايد خواست و اراده مردم كه پشتيبان دولت تدبير و اميد هستند از زبان و رفتار مسئولين منعكس شود . در مقابل فضا سازي هاي كاذب و برخلاف مصالح جامعه بصورت اصولي و شفاف موضعگيري شود.