کد خبر: ۲۹۶۷۷
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۷
نماینده مردم دزفول:

خشک شدن تالاب شادگان محصول برنامه ریزی نادرست مدیریت آب

خشک شدن این تالاب ناشی از برنامه‌ریزی‌ غلطی بوده که در زمینه مدیریت آبی اتفاق افتاده و منشاء مشکلات شده است.
یک عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با اشاره به مشکل تامین آب تالاب شادگان گفت: خشک شدن این تالاب ناشی از برخی برنامه‌ریزی‌های غلطی بوده که در زمینه مدیریت آبی اتفاق افتاده و منشاء مشکلات شده است.

عباس پاپی‌زاده در گفت‌وگو با  ایسنا تاکید کرد: خشک شدن تالاب،‌ ناشی از سیاست‌گذاری‌های غلط بوده؛ یعنی سیاست‌گذاری‌هایی که در بحث مدیریت آب اتفاق افتاده، سدسازی‌های غلطی که انجام شده،‌ پروژه‌های غلط انتقال آبی و برداشت‌های بی‌رویه‌ی آبی که اتفاق افتاده است.

او درباره پروژه انتقال آب از کارون به شادگان نیز گفت: باید ببینیم آیا خودِ کارون آب به انداره کافی دارد که بخواهیم بخشی از آن را به تالاب شادگان انتقال دهیم؟ امسال بارندگی‌ها به نسبت سال قبل خوب بوده منتهی هنوز تقویم بارندگی کامل نشده و باید تا آخر سال منتظر باشیم و ببینیم که نزولات آسمانی یک سال اخیر می تواند علاوه بر تامین نیاز‌ها،‌ مازاد هم داشته باشد یا خیر.

نماینده دزفول تصریح کرد: الان بارندگی‌ها خوب است و این از مدیریت مجموعه خاصی نیست بلکه لطف خداوند بوده و امیدواریم در آینده هم ادامه پیدا کند
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۳
ناشناس
|
Germany
|
۱۵:۱۲ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۱
0
0
تالاب شادگان را بی کفایتی نمایندگان استان به نابودی کشاند که ناتوان از رایزنی های فنی و سیاسی در کمیسیون های کشاورزی و انرژی و محیط زیست هستند و همیشه مغبون در بالا و طلبکار در استان
ناشناس
|
Germany
|
۱۵:۱۵ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۱
0
0
آقای نماینده خوب وردی بر زبانت رانده ای لیک سوراخ دعا گو کرده ای
اون طرح هایی که باید متوقف بشود در بالادست است نه در استان
اگر مرد میدان سیاست هستید و اگر توان اجماع دارید بروید دولت را از انتقال آب از سرچشمه ها منصرف کنید که میدانم و میدانید که نمیتوانید
نظرات بینندگان
captcha