کد خبر: ۳۱۱۵۰
تعداد نظرات: ۱۴ نظر
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۶
حمایت شراع از دکتر شبیب جویجری در مرحله دوم انتخابات

بيانيه شورای راهبردی فعالان عرب در دور دوم انتخابات

اين شورا كه اصول بنيادين صداقت، حكمت، مصلحت و منفعت مردم عرب را سرلوحه كار خويش قرار داده و بِنَا بر مسووليت و تعهدي...

شوشان : شوراي راهبردي فعالان عرب (شراع) ضمن تقدير مجدد از حضور با شكوه ملت ايران إسلامي ، مردم استان خوزستان ، بويژه مردم اهواز و شهرستان هاي تابعه ، در خلق حماسه سياسي ٧ اسفند ١٣٩٤، كه معيار و شاخصي برجسته در لبيك اگاهانه انان به دعوت رهبر و مقتداي شان ، مقام عظماي ولايت بود.

اين حضور اگاهانه و مسوولانه، به همگان نشان داد كه ملت ايران ، هم چنان با صلابت ، در مسير حفظ أرمان ها و أصول بنيادين انقلاب با شكوه إسلامي ، قرار داشته و اميدوارانه در ترسيم خط مشي و أفق اينده خود ، گام برمي دارند.

شوراي راهبردي فعالان عرب نيز هم صدا با ملت ايران إسلامي و در راستاي رسالت و اهداف عاليه خود كه با طرح و توليد گفتماني جديد كه مبتني بر نگاهي استراتژيك و بلند مدت بوده است ، توانست، در طي عمر كوتاه خود، نه تنها به مفهوم سازي جديد در حوزه هاي سياسي و اجتماعي دست زند ، بلكه هوشمندانه ، توانست بسياري از مرزبندي هاي سنتي موجود ميان فعالان و نخبگان عرب را با هدف گذاري خدمت به مردم و ارتقاء جايگاه انها در همه حوزه ها و بخش ها ، باز تعريف مجدد نمايد .

از اين رو ، اين شورا بنا دارد ، همانگونه كه در مرحله اول انتخابات دهمين دوره مجالس خبرگان رهبري و شوراي إسلامي ، حضوري فعال و با نشاط داشته است ، در اين مقطع حساس نيز ، بر اساس مسووليت هاي اجتماعي و مدني ، و در راستاي گفتمان واقع بينانه خود، كه مبتني است  بر، برداشتي پراگمات و مصلحت انديشانه ، و برگرفته از واقعيت ها و ظرفيت هاي اجتماعي و سياسي محلي است ، حضور همگرايانه خود را دو چندان نمايد.

اين شورا كه أصول بنيادين صداقت، حكمت، مصلحت و منفعت مردم عرب را سرلوحه كار خويش قرار داده و بِنَا بر مسووليت و تعهدي كه در قبال مردم و حقوق انان بر عهده گرفته است. بر آن است كه در مرحله دوم انتخابات مجلس شوراي إسلامي نيز ، هم چون مرحله نخست ، ليست انتخاباتي خود را بر اساس معيارها و شاخص هاي گفتماني خود ، تنظيم و به مردم عرضه دارد.

از اين رو، ضمن احترام شايسته به تمامي كانديداهاي راه يافته به مرحله دوم بر ان است كه به منظور تكميل ليست انتخاباتي خود ، و به همراه كانديداي راه يافته اين شورا به مرحله دوم ، اقاي دكتر شبيب جويجري ، از اقايان دكتر علي ساري و اقاي جواد كاظم نسب الباجي، كه در انتخابات مجمع عمومي و در روز رأي گيري جهت  انتخاب ليست نهايي ، پس از سه كانديداي ليست مرحله اول ، بيشترين رأي اعضاي مجمع را به خود اختصاص داده اند ،  دعوت نمايد و مذاكراتى را با انان ، با موضوع انتخابات مرحله دوم ، انجام دهد.

 شوراي راهبردي فعالان عرب ، در نتيجه باورمندي صادقانه، به ديدگاهها و نقطه نظرات كانديداهاي ارجمند و فعالان و نخبگان فرهيخته ، و در عين احترام به وجود گرايش ها ، سلايق و صف بندي هاي متعدد ، اقدامات و گام هاي عملي موثري را با هدف  رسيدن به اجماع حداكثري ميان فعالان عرب و عقبه اجتماعي انها برداشت .

از اين رو شوراي راهبردي، در اولين گام ، مذاكرات دوستانه و شفافي را با كانديداها و جريان هاي همسو با انها را انجام داد و عليرغم اغوش باز اين شورا جهت رسيدن به يك ليست منسجم و سه گانه از كانديداهاي مرحله دوم ، ظاهراً، اختلاف ديدگاه و محدوديت هاي حزبي برخي كانديداها ، و جريان هاي حامي، مانعي أساسي در جمع بندي نهايي انها  شده است .

شوراي راهبردي و عليرغم تمام پيش امدها، اعلام مي دارد ، همانگونه كه در مرحله نخست انتخابات ، تنها با اولويت ، مصلحت و منفعت مردم عرب و برافراشتن عَلمً منطقي و قانوني، اين خواسته ها، كه رفع تبعيض و تلاش در جهت تعريف مكانيسم ها و ابزارهاي واقع بينانه جديد و به روز شده، به منظور احترام بيشتر انها ومهيأ سازي بستري شفاف جهت حضور رقابتي انها در تمام بخش ها و عرصه ها ، پا به عرصه انتخابات نهاده بود ، در اين مرحله نيز ، ضمن تلاشي بي وقفه در ايجاد  اين بستر فعال ، و انجام تمهيدات لازم جهت مشاركت باشكوه  عامه مردم در انتخابات مرحله دوم و راي به دكتر شبيب جويجري ، كانديداي اول اين شورا ، از عموم  شهروندان اين حوزه انتخابية ،

دعوت مي نمايد به منظور بهره وري بهينه از ظرفيت انتخاباتي ، به دو نخل بالنده ديگر راي داده و تكليف قانوني و انساني خود را  ثبت در تاريخ  نمايند .

 و من الله التوفيق

دبيرخانه شوراي راهبردي فعالان عرب

انتشار یافته: ۱۴
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۴۴ - ۱۳۹۵/۰۱/۱۸
11
2
جويجري نفر اول ميشود
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۴۸ - ۱۳۹۵/۰۱/۱۸
1
11
مگه تو بگي اول بشه!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۵۰ - ۱۳۹۵/۰۱/۱۸
0
2
سلام جویجری بااصولگرایان یابااصلاحات
علی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۲۵ - ۱۳۹۵/۰۱/۱۸
1
6
زهی خیال باطل
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۴۸ - ۱۳۹۵/۰۱/۱۸
6
2
جويجري ١٠٠٪‏
شوش
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۱۶ - ۱۳۹۵/۰۱/۱۸
0
0
فرقی نمیکنه هرطرف که [...]
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۲:۰۶ - ۱۳۹۵/۰۱/۱۹
0
4
ملاک فرد اصلح است
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۸ - ۱۳۹۵/۰۱/۱۹
1
9
ما به آقایان یوسفی ،ساری ،کاظم نسب رای می دهیم و به حول قوه الهی وبا آرای قاطع من وشما کرسی بهارستان را به خادمان واقعی بسپاریم
ناصر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۳۹ - ۱۳۹۵/۰۱/۱۹
1
3
به دو نخل بالنده ديگر راي داده؟! یعنی چه؟

آیا بهتر نیست به حای دو نخل سه نخل گفته

شود؟

آقایان یوسفی ،ساری ،کاظم نسب ؟

با تشکر
پاسخ ها
رضا
| Iran, Islamic Republic of
برادر عزیز نکنه فکر کردی برادران [...] غیرت و برادری رو ول میکنن مثل ما [...]ها به اصلاح طلبی می چسبند...بخدا سخت در اشتباهید...
محسن لطفيان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۴۲ - ۱۳۹۵/۰۱/۲۰
6
3
با سلام و احترام
بنده هم به تركيبي از اصلاحات و اصولگراها رأي مي دهم انشاالله
اما نظر شخصي حقير اينه كه دكتر جويجري نفر اول خواهند شد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۲۰ - ۱۳۹۵/۰۱/۲۱
2
0
رای به اصلاح طلبان وااصول گرایان به طور تلفیق نمی نمی تواند لبیک به مقام ولایت باشد ومنقعت گوروهی را در بر دارد ونظرشراع بهدگر از ارمان هاواصول
انقلاب است که دعوت به انحا د و برابری
قومیتها در نظام مقدس جمهوری اسلام راداردو[...]
ناشناس
|
Sweden
|
۰۱:۱۲ - ۱۳۹۵/۰۱/۲۳
0
1
تشکیل حزب بر مبنای قومیت و دادن رای قومیتی (به جای توجه به شایستگی) بزرگترین [...] به کشور است و باعث عقب افتادن بیشتر استانمان می شود
اعتدال
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۷ - ۱۳۹۵/۰۱/۲۳
2
0
دکترجویجری فردی متعادل است .هم عرب زبان است وهم داماد عزیز بختیاری ها
نظرات بینندگان