کد خبر: ۳۱۳۴۳
تاریخ انتشار: ۲۱ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۹

برنامه‌‌های دانشگاه شهید چمران در هفته "هنر انقلاب اسلامی"

مدیر فرهنگی دانشگاه شهید چمران اهواز برنامه‌های این دانشگاه به‌مناسبت هفته "هنر انقلاب اسلامی" را تشریح کرد.
 
دکتر منوچهر جوکار در گفت‌وگو با ایسنا ، با اشاره به این‌که فعالیت‌های هنری دانشگاه شهید چمران اهواز در قالب کانون‌های فرهنگی و هنری و انجمن‌های علمی‌دانشجویی برگزار می‌شود، اظهارکرد: برنامه‌های فرهنگی متنوعی به‌مناسبت هفته هنر انقلاب اسلامی در دانشگاه در نظر گرفته شده است.
 
وی برپایی نمایشگاه گرافیک و نقاشی در گالری معاونت فرهنگی و دانشکده معماری، اجرای تئاتر، برگزاری مسابقه بزرگ ستاره‌ها در خوابگاه‌های دانشجویی، کارگاه آموزش خوشنویسی، نشست خوانش شعر دانشجویی در دانشکده ادبیات، شب شعر بهار و برنامه مشاعره را از اهم برنامه‌های د‌انشگاه در این هفته عنوان کرد.
 
مدیر فرهنگی دانشگاه شهید چمران اهواز درباره جزئیات این برنامه‌ها، اظهارداشت: نحوه ثبت‌نام برای شرکت در مسابقه ستاره‌ها از طریق دفاتر مدیریت فرهنگی در خوابگاه‌ها اعلام می‌شود؛ در این مسابقه دانشجویان در 16 گروه سازماندهی می‌شوند و هر گروه طی سه شب به سؤالات مختلف در زمینه‌های علمی، مذهبی، تاریخی و ... پاسخ می‌دهند و در مرحله آخر سه گروه برتر با یکدیگر به رقابت می‌پردازند.
 
وی افزود: همچنین کارگاه آموزشی فتوشاپ در هفته آخر فروردین‌ماه توسط کانون فیلم و عکس دانشگاه برگزار می‌شود؛ اجرای یک تئاتر دانشجویی با عنوان "خدای عشق" و با موضوع اجتماعی و دفاع مقدس نیز توسط کانون تئاتر مدیریت فرهنگی در این ایام پیش‌بینی شده است.

نظرات بینندگان
captcha