کد خبر: ۳۱۸۶۳
تعداد نظرات: ۵ نظر
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۸:۴۸

انتخابات اهواز، یوسفی و خیز دوم

آنچه اینک ، بیش از همه ، چشم انداز واضحی دارد مربوط به نوع تبلیغات فراگیری است که اختصاصا ، ستاد دکتر همایون یوسفی در تدارک آن ، به کمک اصناف و بازاریان...

شوشان - عبدالرحمن نیک سرشت : این گونه بنظر می رسد که اقبال مردمی از دکتر همایون یوسفی، به مانند دور اول انتخابات اهواز و حومه ، نسبت به سایر رقبایش ، نیز در دور دوم ، دوباره بیشتر  باشد که اگر خوب دقت کنیم راز این برتری و تفوق کارکردی ، مربوط به ساختار سازمان انتخاباتی وی ، در نتیجه ی ابتکار عمل ستادیش  ، مختص به حرکت هایی است  که نیروهایش  در بخش های غیر سیاسی طبقات مختلف جامعه ، به شکل حرفه ای انجام می هند .

آری ، همان نکته ای که اغلب نامزدها ، اکنون در تدارک  و احیای آن ، در قالب ساماندهی مجدد ساختار سازمان انتخاباتی خود بدان توجه می کنند .

همانا این تغییر رویکردها، از سوی ۶ نامزد انتخاباتی در شیوه های تبلیغاتی ، ممکن است میزان مشارکت پذیری در دور دوم انتخابات را افزایش دهد و شاید شاهد این مساله باشیم که آرای اغلب نامزدها بطور کلی در دور دوم از صد هزار رای هم بالاتر برود .

اما آنچه اینک ، بیش از همه ،  چشم انداز واضحی دارد مربوط به نوع تبلیغات فراگیری است که اختصاصا ، ستاد دکتر همایون یوسفی در تدارک آن ،  به کمک اصناف و بازاریان به شکل مویرگی در سطح کلانشهر اهواز و حومه ی آن دارند پی ریزی می کنند.

 البته تلاش های  پزشکان حامی یوسفی  در ویزیت داوطلبانه از بیماران ، در حومه ی اهواز ، از یک سو ، و نیز بسیج جامعه پزشکی در به حرکت در آوردن سایر اقشار و اصناف ، در قلب کلانشهر ، خود سوای دیگر  حرکت های حزبی ، از شاخص های انتخابات دهم در حوزه ی اهواز و حومه است.

  بنا براین ، طبق این شواهد به نظر می رسد خیز دوم یوسفی به مراتب ، بسیار بلندتر از آن خیزی باشد که وی در  دور اول انتخابات برداشته  است.

والسلام

انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار:
کاربر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۰۳ - ۱۳۹۵/۰۱/۲۶
0
1
ویزیت رایگان در جهت تبلیغ واقعا کار قشنگی نیست .تبلیغاتی ازاین دست مارو به عقب بر می گردونه .از کاندیداهایی که خودرو به لیست ها منتصب میکنند بعیده این کار.
همشهرى
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۵ - ۱۳۹۵/۰۱/۲۶
0
1
واقعا ليست گرايي بيداد ميكند عزيز نيك سرشت همين نوشته شما بزرگترين سند پشت كردن دكتر وهوادارانش به ليستي است كه ايشان با ان مطرح شد اينگونه نوشتنها عامل آفت ميشود نه خيز
ناشناس
|
United States of America
|
۱۸:۱۴ - ۱۳۹۵/۰۱/۲۷
0
1
استفاده از عواطف مردمی و بهره گیری از آلام آنها بجای مرهم ؟؟؟ ای دل غافل
به کجا چنین شتابان !
آقای نیک چه بیان کرده ای ؟
خداوندا به دادمان برس
زروس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۱۲ - ۱۳۹۵/۰۱/۲۷
0
0
با عرض سلام
برادران اگر کسی قصد خدمت و اصلاح انحرافات در جامعه و کشور داشته باشد و بخواهد وارد مجلس شود و فرصت زیادی هم نداشته باشد جهت معرفی خود چه روش و کاری باید انجام دهد تا بتواند رای عموم و خواص جامعه را کسب کند .!!
و اگر چاره ای جز این کارها ( که شاید از نظر خودش هم مناسب نباشد برای رای کسب کردن) نداشته باشد ..
ناشناس
|
Germany
|
۰۶:۵۷ - ۱۳۹۵/۰۱/۲۸
0
0
[...] نیستیم اگه سیدشریف حسینی را دوباره اول نکنیم.حالا بیا جمع ش کن
نظرات بینندگان
captcha