ذهنیت شکل گرفته پس از این انتصابات ، انحراف افکار عمومی ، فرار از پاسخگویی زیر لوای موج انتصابات ، سیاسی کاری برای ماندن و ... است.
شوشان : هنوز زمزمه تکرار کلمات مقتدایی در مهرماه 92 در خاطره ها مانده است آنجا که گفت " رسانه ها دو سال فرصت دهند و آنگاه من را به چالش بکشند ". وی که در روز معارفه با حضور وزیر کشور ، از ورژن دوم خود رونمایی کرد ، معتقد بود که باید همه حواس ها صرف خدمت به مردم و آبادانی استان شود.
پس از آن نیز اکثر رسانه های استان در قبال تک تک انتصابات و اقدامات ، سکوت اختیار کردند و اگر چیزی گفته شد و یا صدای اعتراضی بلند شد ، در مقابل سیل حمایت ها ، ناپیدا و کمرنگ بود یا رنگ باخت. در واقع رسانه ها همان سیاست " فرصت دو ساله " را پیش رو گرفتند و صرفا به عنوان یک ناظر ِساکت ، نظاره کردند و دم برنیاوردند.
اما اکنون هفت ماه از آن فرصت دو ساله ، سپری شده و نوبت آن است که مقتدایی پاسخگوی اقدامات خود در این 31 ماه باشد و اعلام نماید که ماحصل انتصابات و نتیجه اقدامات مجموعه مدیرانش چه بوده است؟
انتخابات تمام شده اما انتصابات همچنان ادامه دارد. در هر انتصابی نیز موجی ایجاد می شود ؛ چه انتصاب 30 و چند مشاور تحت عنوان " کابینه محلی" و چه انتصاب نافرجام بخشداران زن و چه احکام انتصابی اخیر پس از انتخابات .
ذهنیت شکل گرفته پس از این انتصابات ، انحراف افکار عمومی ، فرار از پاسخگویی زیر لوای موج انتصابات ، سیاسی کاری برای ماندن و ... است. این ها ذهنیت هایی ست که شکل گرفته و لازمه زدودنش ، پاسخگویی شفافیت استاندار است ؛ بی آنکه انگی زده شود و بی آنکه انگشت اتهام به سوی کسی دراز شود.
پاسخ مقتدایی به این سوال که " انتصابات و مجموعه اقدامات ، سیاسی کاری و موج آفرینی برای ماندن است و یا حرکت در مسیر تحول و آبادانی استان؟ " ، حداقل انتظاری ست که رسانه ها از استاندار دارند. امید است در یک فضای آرام و به دور از هیاهوی مداحان و تمجیدگران و همچنین به دور از فضاسازی های مخالفین ، پاسخی شفاف به آن داده شود.