کد خبر: ۳۴۶۲۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۷:۵۷

انعقاد تفاهم نامه بین شرکت آبفا اهواز و کشور چین+ عکس



شوشان: شرکت آب و فاضلاب اهواز تفاهم نامه ای جهت همکاری در حوزه خدمات آبرسانی و فاضلاب کلانشهر اهواز  با شرکت بین المللی نورینکو از کشور چین منعقد نمود.

این تفاهم نامه در محل دفتر معاونت عمرانی استاندار خوزستان جهت مشارکت در طراحی، ساخت، تدارک و تأمین مالی 6 پکیج در بخش آبرسانی و فاضلاب شهر اهواز به روش EPCF ( فاینانس خارجی) برقرار گردید.

دکتر سیاحی معاون عمرانی استاندار خوزستان ضمن ابراز خرسندی نسبت به این امر گفت: امیدواریم روند اجرایی مفاد این تفاهم نامه هرچه سریع تر آغاز گردد و شاهد تحولات محسوسی در این دو حوزه باشیم.

همچنین  غلامرضا براتی مدیرعامل شرکت آبفا اهواز از آمادگی کامل این شرکت در راستای اعمال همکاری یادشده خبر داد و با اشاره به چند تفاهم نامه اخیر شرکت آبفا اهواز با کشورهای مختلف آینده ای روشن را در بخش خدمات آبرسانی و فاضلاب کلانشهر اهواز پیش بینی نمود. 


انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۰
Amordad
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۰۳ - ۱۳۹۵/۰۲/۲۱
0
0
نورینکو شرکت مشاور مترو اهواز است .این شرکت اگر توان فنی و مالی و مدیریتی درست داشت مترو اهواز را به سرانجام می رساند. ظاهرا در نقشه جغرافیایی مدیران ایران فقط کشور چین وجود دارد.
نظرات بینندگان