کد خبر: ۳۸۸۶۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۸

ادامه گرد و غبار با غلظت کمتر/ خوزستان تعطیل نیست

شوشان: مدیرکل مدیریت بحران خوزستان با اشاره به وضعیت گرد و غبار، از عدم تعطیلی ادارات و ارگان‌های استان در روز شنبه خبر داد.

هاشم بالدی اظهار کرد: بنا بر پیش‌بینی‌های هواشناسی، امروز توده گرد و خاک از استان خوزستان خارج خواهد شد و غلظت خاک کاهش خواهد یافت ولی از آنجا که نوع خاک گرد و غبار روزهای گذشته از نوع ریزدانه بوده و اندازه ذرات آن در حد 2 میکرون است، میزان ماندگاری آن در جو زیاد است.
 
وی افزود: بنابراین پیش‌بینی می‌شود که امروز نیز گرد و خاک را در استان داشته باشیم و بر این اساس توصیه می‌شود که سالمندان، خردسالان و بیماران دارای مشکلات تنفسی از رفت و آمد در خارج از منزل خودداری کرده و افرادی که جهت انجام کارهای ضروری از خانه خارج می‌شوند، از ماسک استفاده کنند.
 
بالدی گفت: با توجه به این‌که غلظت گرد و خاک امروز نسبت به دو روز گذشته رو به کاهش است، تعطیلی ادارات و ارگان‌ها را در استان اعلام نکردیم.

انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Finland
|
۱۱:۲۴ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۹
0
0
نه دیگه چرا باید تعطیل کنند
وظیفه مردم شریف وخداجوی خوزستان کار وتلاش مضاعف برای تهرانی های عزیز است
نظرات بینندگان