کد خبر: ۳۹۱۷۲
تعداد نظرات: ۱۵ نظر
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۲:۴۹
اولین مصاحبه شریعتی استاندار جدید خوزستان : برای آبادانی استان از هر کوششی دریغ نمی کنم/ از همه نخبگان استان برای آبادانی استان استفاده می شود

استفاده از نخبگان و همگرایی در توسعه خوزستان

شناخت کامل و دقیقی از استان خوزستان دارم زیرا خودم اهل این استان بزرگ هستم و از پتانسیلها و توانمندیهای آن آگاه هستم.

شوشان: استاندار جدید خوزستان گفت:برای آبادانی استان آمده ام و از هر کوششی برای این امر دریغ نخواهم کرد.

دکتر غلامرضا شریعتی اظهار کرد: شناخت کامل و دقیقی از استان خوزستان دارم زیرا خودم اهل این استان بزرگ هستم و از پتانسیلها و توانمندیهای آن آگاه هستم.

وی گفت: قطعا تلاش خواهم کرد از همه نخبگان استان برای آبادانی و توسعه همه جانبه استان استفاده شود زیرا این استان دارای نخبگان زیادی از اقوام و طیف های مختلف است.

وی برادری و دوستی را لازمه کار خود دانست و گفت: همه اقشار جامعه با وفاق و همدلی مرا در این وظیفه خطیر کمک خواهند کرد. وی گفت: با برنامه کامل به استان خواهم آمد و تلاش خواهم کرد نواقص موجود برطرف شده و مسیر توسعه استان هموار و رشد متوازن آن شدت گیرد.

وی استان خوزستان را استانی بزرگ با مردمانی بزرگ توصیف کرد و گفت: نقش استان خوزستان در هشت سال دفاع مقدس بر کسی پوشیده نیست و این مردم شایسته هر گونه خدمت و خدمتگزاری هستند.

استاندار جدید خوزستان به پتانسیلهای اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، ورزشی ، علمی و دیگر عرصه ها اشاره کرد و گفت : تلاش خواهم کرد تا خوزستان در اندازه بزرگی نامش مطرح شود که در این راستا نقش نخبگان و افراد شایسته بسیار مهم و تاثیر گذار است.

به گزارش شوشان ، دکتر غلامرضا شریعتی عصر یکشنبه در نشست هیات دولت به عنوان استاندار جدید خوزستان انتخاب و معرفی شد. به گزارش شوشان ،  غلامرضا شریعتی مورد حمایت جمعی از روحانیان و مورد اجماع برخی از نمایندگان مجلس از دو طیف اصولگرا و اصلاح طلب می باشد. 
دکتر غلامرضا شریعتی در دوران اصلاحات سابقه مدیرکلی سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان، معاونت سیاسی امنیتی استانداری و در محدوده زمانی کوتاهی به عنوان سرپرست استانداری خوزستان مشغول فعالیت بود. 

منبع : ایرنا



انتشار یافته: ۱۵
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۷
سیدماجدنوری
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۳:۳۵ - ۱۳۹۵/۰۳/۳۱
6
8
باسلام انتصاب شایسته شمارا تبریک عرض میکنم و ارزوی توفیق واسه حضرتعالی رادارم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۶ - ۱۳۹۵/۰۳/۳۱
1
0
متاسفم.توهین در چه حد.
شهروند آبادان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۸ - ۱۳۹۵/۰۳/۳۱
0
2
گوش مردم ازین صحبتها پر است ، نحوه انتخاب و چینش نیروها ، همه چیز رو معلوم میکنه که چقدر به حرف های خودش اعتقاد دارد .
ناشناس
|
Finland
|
۱۴:۱۴ - ۱۳۹۵/۰۳/۳۱
2
0
بدون شک حمایت های نماینده ی ولی فقیه باعث شدتااستاندار بومی بیاید و از ایشان سپاسگزاریم..
جمعی از اصلاح طلبان خوزستان
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۱ - ۱۳۹۵/۰۳/۳۱
1
1
سلام.تبریک جناب دکترشریعتی.تنهاخواهش من ازجناب دکتراین است دست به تغییروتحول درسطح مدیران استانی بخصوص شهراهوازبزنه.مردم به دولت تدبیروامیدرای دادن وسه سال ازروی کاراومدن دولت میگذردولی متاسفانه هیچگونه تغییروتحولی صورت نگرفته.وضع ادارات مثل دولت سابق است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۸ - ۱۳۹۵/۰۳/۳۱
1
5
بهتر است به جای غیر عرب از واژه فارس زبان استفاده شود
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of)
فرمایش شما صحیح است.این را بگذارید بابت جوانی ایشان...میخاد ابرو درست کنه.میزنه چشم هم کور میکنه...
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۵۹ - ۱۳۹۵/۰۳/۳۱
0
0
انشاالله از نیروهای دانشگاهی استفاده خوبی بشود در استان مثل دکتر صفایی و سیادت و سیدنژاد و خواجه که روسای دانشگاه های استان هستند در دوره اصلاحات هم این افاد کمک زیادی کردن به استان
ناشناس
|
Germany
|
۲۲:۲۱ - ۱۳۹۵/۰۳/۳۱
0
0
اگر از وجود [...] هاو [...] دوربرش که اصلاصلاحیت [...] و [...] ندارند استفاده نکرد بعد حرف هایش قابل قبول خواهد بود
بهبهو
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۵۶ - ۱۳۹۵/۰۳/۳۱
0
0
دکتر جان اول وضعیت نابسامان فرماندار [...] و [...] را ساماندهی کن.
فرماندارانی قوی برای این شهرها انتخاب کن و زودتر مسولین ضعیف و ناتوان را عزل کن. [...] دیگه باید بره.
علی
|
Seychelles
|
۰۰:۰۵ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۱
0
0
باسلام وتبریک
1) در ابتدای کار بهتر این است که شورای مشورتی ایشان از همه شهرهای استان باشد تابا کمک آنها هرچه سریعتر مشکلات انتخاب مدیران و طرحها وپروژه های حل وفصل شود.
2) بایدازاستانداری شروع شود برکناری اغلب معاونان بازنشسته و همچنین مدیران ناکارمد استانداری.
3) انتخاب مدیران کل و مدیران عامل بومی خوزستانی.
4) انتخاب هرچه سریعتر فرماندارن موردنظرخود.
5) عدم تعامل محض تاکیدمیکنم (محض) در انتخاب فرمانداران وروسای ادارات با نظر نمایندگان مجلس. ( با توجه به وقت کم تاانتخابات ریاست جمهوری برکناری وانتخاب مدیران و روسا درشهرستانها نباید به شکلی امتیاز دهی محض به نمایندگان مجلس باشد)
6) دکتر شریعتی هم متخصص وهم جوان بودند که مسولیتهای کلان در خوزستان پذیرفتند نیک این امر ضروریت دارد که از جوانان در سمت ها مدیرتی استفاده کنند.
آرزوی موفقیت برای جناب دکتر شریعتی
هزاریان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۴:۴۲ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۱
0
0
باسلام انتصاب دکتر شریعتی را بعنوان استاندار خوزستان تبریک میگم دکتر شریعتی از نخبگانه استان عزیزمان است که همیشه در خوزستان حضور داشته و از جوانان مومن و لایت مدار میباشد انشالله موفق و موید باشه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۴۳ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۱
0
0
عرب و غير عرب يعني چي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مهدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۴:۳۰ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۲
0
0
دکترجان ضمن عرض تبریک وموفقیت
خواهشنا به وضع [...] رسیدگی کنید که تمامش شده باندبازی و رشوره
من بخاطریع کارکوچک تو [...] 4خدمات [...] مجبوربه پرداخت 20میلیون شدم واقعا جای تاسفه
بهميي
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۰ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۸
0
0
درود بر عرب و لر غيرتمند استان
نظرات بینندگان