امام علی (ع): كسى كه دانشى را زنده كند هرگز نميرد.

نماینده مردم آبادن در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به راهبردی مدیریتی شریعتی استاندار خوزستان گفت : شریعتی در این یک ماه نشان داده است که یک مدیر اجرایی و میدانی است و چندان ستادی کار نمی کند. بازدیدهای مکرر او از شهرهای مختلف خوزستان موید این سخن است که استاندار جدید در ابتدای امر شناسایی مسائل و مشکلات استان را در اولویت کاری خود قرار داده و می خواهد با بازدیدهای میدانی به صورت ملموس معضلات را بهتر بشناسد تا راهکارهای رفع آنان را با دیدی بهتر عملیاتی نماید.
جلیل مختار ادامه داد : به هر حال شیوه مدیریتی اجرایی و میدانی یکی از شیوه های مدیریتی است که با توجه به جوانی و پرانگیزه بودن شریعتی ، می توان از این شیوه برای رفع مشکلات بهره برد. البته شیوه مدیریتی میدانی و ستادی مکمل یکدیگرند که با ادغام آن می توان خوزستان را در مسیر توسعه قرار داد.
ضرورت تغییر برخی از مدیران
نماینده آبادان با اشاره به ضرورت تغییر برخی از مدیران گفت : هر مدیری در مدیریت خود ابزار خاص خودش را دارد و این حق استاندار است که مدیران و معاونین همسو با سیاست های کاری خود را منصوب نماید. مهم خروجی و بهره وری انتصابات است . به عنوان نمایندگان خوزستان در مجلس شورای اسلامی خروجی کار برایمان مهم است نه نوع انتصابات.
وی افزود: استاندار خوزستان در انتصابات نگرشی فراجناحی و بر اساس شایسته سالاری داشته باشد. شریعتی مورد حمایت مجمع نمایندگان است و اکثریت مجمع نمایندگان خوزستان از طیف اصولگرا هستند اما به دلایلی از جمله فراجناحی عمل کردن ، بومی بودن و انگیزه بالا مورد تایید مجمع نمایندگان قرار گرفت.
عملکرد مدیران را رصد و ارزیابی خواهیم کرد
جلیل مختار افزود: عملکرد ضعیف برخی از مدیران استان مشهود است و نیاز به تغییر در کادر مدیریتی استان احساس می شود. در مجمع نمایندگان عملکرد مدیران را رصد و ارزیابی خواهیم کرد و در نشست های مشترک مجمع با استاندار این ارزیابی ها بیان خواهد شد.
نماینده مردم آبادان همراهی و همدلی نمایندگان و استاندار را در رفع مشکلات استان ضروری خواند و گفت : صرفا با همدلی و همراهی مسئولین و نمایندگان خوزستان بهتر و بیشتر می توان در رفع موانع و حرکت به سمت توسعه موفق عمل کرد.
کلا نمایندگان مجلس یک مقدار در بحث [...]جدی هستند.خودتان میدانید منظور چیست .