کد خبر: ۴۲۱۹۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۷ تير ۱۳۹۵ - ۱۶:۲۲

مکوندی رییس قرارگاه محرومیت زدایی در مسجدسلیمان شد

شوشان: رئیس قرارگاه توانمندسازی محرومین شهرستان های مسجدسلیمان لالی، اندیکا و هفتکل منصوب شد

شوشان: با حکم محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام و رئیس ستاد جهاد توانمندسازی محرومین کشور، محمدرضا مکوندی به سمت ریاست قرارگاه محرومیت زدایی شهرستان های مسجدسلیمان، لالی، اندیکا و هفتکل منصوب گردید.

در متن این حکم آمده است: نظر به تجارب و عملکرد شما در امر محرومیت زدایی و بهره گیری از ظرفیتهای استانی و ارتباط موثر با مدیران شما را به سمت رئیس ستاد محرومیت زدایی شهرستان های مسجدسلیمان، لالی، اندیکا و هفتکل منصوب می نمایم. 

گفتنی است محمدرضا مکوندی، از فرهنگیان پیشکسوت، مدرس دانشگاه، از مدیران موفق در حوزه های فرهنگی و اجتماعی، مدیر نمونه کشوری و استانی، با عملکرد موفقیت آمیز در بهزیستی و ارائه دهنده ۱۳۰۰ طرح مختلف کشوری استانی و حوزه شهرستان می باشد.

انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۰
زلکی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۹ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۹
0
0
آقای مکوندی همسایه قدیمی این انتصاب را به شما تبریک گفته و آرزوی موفقیت برای شما از خداوند بزرگ خواستارم.
نظرات بینندگان