امام علی (ع): كسى كه دانشى را زنده كند هرگز نميرد.
ايشان مهندس نيستند وليسانس جغرافيا وفوق ودكتري برنامه ريزي شهري دارند وعملا از مهندسي وقوانين لطلاع ندارند
متاسفانه نظام مهندسی فقط باعث افزایش هزینه های تولید می شود.بیشتر مهندسین فقط مهر خود را می فروشند و عملا حضور مفیدی در پروژها ندارند و وقتی یه روز زمان پروانه زیاد شود مطالبات غیر معقولی دارند.از طرف دیگی بدلیل تعدد مراکز تصمیم گیری و اعمال نظر در ساختمان سازندگان همواره تحت استرس شدید هستند،پلیس ساختمان، مسکن شهر سازی، شهرداری اداره کار و.. سازمانهایی هستند کهبدلیل خلل و فرج های قانونی همواره می توانند برای سازنندگان مسکن مشکلات ایجاد کنند.کم تجربه بودن بیسیاری از مهندسی ناظر باعث می شود مشکلات احتمالی ایجاد شده را نتوانند رفع کنند و دفاتر فنی هم در بیشتر مواقع مواقع بسیاری از ضمائم را بصورت کپی پست همراه نقشه تحویل سازنندگان می دهند.
سازمان نظام مهندسی یک سازمان دولتی نیست و غیردولتی است
سازمان نظام مهندسی یک سازمان دولتی نیست و غیردولتی است
جناب رییس نظام مهندسی لطفابجای "بساز بفروش " از "سازندگان مسکن" استفاده کنید.فراموش نفرمایید حقوق شما از پول زوری است که از سازندگان مسکن اخذ می کنید.بجای اظهار نظر و توهین به سازندگان زحمتمکش مسکن بهتر است فکری به حال تغییر در طراحی ساختمان و خروج از طرحهای سنتی و زشت داشته باشید که هر گونه تحول و تغییر را از سازنندگان گرفته است.
قانون باید اصلاح شود
آقای کورش لطفی شمااول غرورکاذب خودراآزادکن بعد به فکرجبران باش لطفا
قطعا حضور نظام مهندسی در پروسه ساخت و ساز تاثیر مثبتی در اجرای ساختمانها داشته است و طبق تعرفه های سازمان نظام مهندسی کمتر از 3 درصد از هزینه های ساختمان سهم طراحی و نظارت آن می گردد که رقم بسیار ناچیزی در مقابل تاثیرات مثبت آن می باشد. در این مورد جهت بررسی موضوع باید به دلایل عده قلیل ذینفع در حوزه ساخت و ساز نگریست که بخش عمده آنها فقط به دلیل در دست داشتن سرمایه های کلان بدون هیچ گونه دانش فنی و بدلیل سود زیاد وارد این عرصه شده اند.سازندگان مسکن با توجه به نفوذ سیاسی بالای خود در رده های بالای استانی و حتی کشوری و با استفاده از بعضی رسانه های سطح پایین و جانب گرا سعی در افزایش سود خو به هر نحوی دارند و قطعا یکی از موارد افزایش سود آنها نبود ناظر سازمان نظام مهندسی و کاستن از کیفیت بواسطه نبود ناظر میباشد.