کد خبر: ۵۵۵۸۹
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۵ - ۱۸:۲۹
شجاع پوریان گزینه جدی وزارت ورزش

جای خوزستانی ها در کابینه خالی است

عبدالرحمن نیک سرشت

بر اساس گزارشات منابع موثق شنیده شده که دکتر ولی الله شجاع پوریان نماینده اسبق بهبهان در مجلس شورای اسلامی ، عضو شورای شهر تهران و رئیس هیات ورزش های همگانی استان تهران یکی از گزینه های اصلی حسن روحانی برای وزارت ورزش و جوانان بجای وزیر مستعفی دکتر گودرزی می باشد.

ناگفته نماند که دکتر ولی الله شجاع پوریان در آغاز دولت یازدهم نیز یکی از گزینه های مطرح دولت برای وزارت ورزش و جوانان بوده است ما افسوس در آن همهمه ی اولیه ، جای لابی قدرتمند زاگرس و خلیج فارس برای حمایت از این فرزند شایسته خالی بود .

لذا ، نگارنده ، بدینوسیله اعلام فراخوان بزرگ زاد بوم گرایی را به همین منظور از تمام نیروهای موثر و نیز نمایندگان محترم مجلس که از گستره زاگرس و خلیج فارس بعمل می آورم که در حمایت از نامزدی دکتر ولی الله شجاع پوریان برای تصدی پست وزارت ورزش و جوانان بجای وزیر مستعفی از هیچ کوششی دریغ نفرمایند ، زیرا جای ما جدا در کابینه خالی است.
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۱
داود کریمی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۱۱ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۸
0
0
شجاع پوریان
احمدصفري
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۳۱ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۸
0
0
اي کاش وزير نشود چون همه زمين هاي ورزشي خوزستان را به برادر واقوام خود ميدهد
نظرات بینندگان