کد خبر: ۶۴۴۸۲
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۲

اولین جشنواره ملی فیلم "معلم" در اهواز برگزار می‌شود

مسئول سازمان بسیج فرهنگیان خوزستان از برگزاری اولین دوره جشنواره موبایلی فیلم معلم در اهواز هم‌زمان با هفته معلم در اردیبهشت 96 خبر داد و گفت: معلمان علاقه‌مند به شرکت در این جشنواره می‌توانند تا پایان بهمن‌ماه امسال نسبت به ارسال آثار خود اقدام کنند.

 رضا طریفی با اعلام این خبر اظهار کرد: جشنواره فیلم موبایلی معلم در 2 بخش مردمی و معلمان با موضوع فرهنگ اقتصاد مقاومتی، فرهنگ کار و مصرف با هدف اصلاح اندیشه و رفتارهای اقتصادی جامعه برگزار می‌شود و علاقه‌مندان تا پایان بهمن‌ماه فرصت دارند آثار خود را در سایت Festival.cbo.ir بارگذاری کنند.

 وی در خصوص محورهای این جشنواره، گفت: جشنواره در هشت محور جایگاه تفکر و انتخاب صحیح در فرهنگ کار و مصرف، جایگاه عزت نفس و قناعت، جایگاه شادابی و امیدوار بودن، جایگاه توکل و روحیه جهادی، جایگاه خودباوری و تولید، جایگاه شکرگزاری و آرامش، جایگاه رزق و روزی و برکت و جایگاه مؤلفه‌های اخلاقی برگزار می‌شود.

مسئول سازمان بسیج فرهنگیان خوزستان افزود: معلمان تا پایان بهمن‌ماه و مردم تا پایان سال 95 فرصت دارند آثار خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند؛ داوری و اعلام نتایج بخش معلمان در هفته اول اسفندماه و بخش مردمی در 20 فروردین‌ماه خواهد بود. مراسم اختتامیه این جشنواره با معرفی آثار برتر هم‌زمان با هفته معلم در اردیبهشت‌ماه 96 برگزار می‌شود.
نظرات بینندگان