نماینده اهواز در مجلس با بيان اين كه در حال حاضر به شهردار فرصت میدهیم، گفت: به یک شهردار بايد تا یک سال مهلت داد و اگر در این یک سال شهردار نتوانست تحولی در شهر ایجاد کند، حتما شورا باید یک تصمیم جدی بگیرد.
سید شکرخدا موسوی اظهار کرد: برای توسعه اهواز برنامهریزی بسیار خوبی صورت گرفت و یک برنامه با حدود 30 مورد برای کلانشهر اهواز به شهردار ارايه شد تا شهرداران در توسعه این شهر و ارايه خدمات مطلوب به شهروندان سلیقهای عمل نکنند و طبق برنامه پیش روند.
وی با بیان این که در 6 ماهه گذشته اقداماتی که در حوزه عمران شهری اهواز صورت گرفته رضایتبخش نبوده است، افزود: از این اقدامات رضایت کامل ندارم، در این 6 ماه تغییر آنچنانی در شهر ایجاد نشده است و برخی پروژهها نیز متوقف شدند.
نماینده اهواز در مجلس ادامه داد: پروژه پل ولایت که پروژه بزرگی است و برای صدور مجوز این پل تلاش بسیاری شد، از جمله پروژههایی است که در 6 ماهه گذشته متوقف شده است. این پروژه در بازگشایی گرههای ترافیکی موثر بوده و با بهرهبرداري از آن، مناطقی چون کوی رمضان و حصیرآباد از بنبست آزاد می شوند.
موسوی اظهار کرد: به جز پروژه تعریض پل سوم، دیگر پروژههاي شهري اهواز كه ویژگیها خاص دارند متوقف شدهاند. البته پروژه تعریض پل سوم کیانپارس آغاز شده و پیشرفت بسیار خوبی دارد که جا دارد از شهرداری تشکر کرد. البته اگر پروژه پل نهم اجرا میشد و پل نهم ساخته میشد، نیازی به تعریض پل سوم نبود.
وی عنوان کرد: اگر شركت مناطق نفتخیز جنوب، ارزش افزوده خود را پرداخت کند، تمام خوزستان را میشود اتوبان زد که تا کنون ارزش افزوده خود را نداده است.
نماینده اهواز افزود: فولاد، ماهانه 20 میلیارد تومان ارزش افزوده به شهرداری اهواز پرداخت میکند که رقم کمی نیست. گروه ملی، نورد لوله، فولاد کاویان و فولاد اکسین از جمله شرکتهایی هستند که به شهرداري ارزش افزوده پرداخت میکنند.
موسوي تصريح كرد: متاسفانه بعضی از ریخت و پاشها در شهرداری اهواز حاکم بود اما به واقع در دوره شهرداري آقای کتانباف این موارد بسیار کم شد البته شاید یکی از علتها این بود که در ان دو سال، شوراي شهر نداشتیم.
وی گفت: البته آقای موسوی شهردار کنونی اهواز یک مدیر توانمند و باسابقه است و چند دوره فرماندار بوده و مسايل شهری را خوب می شناسد. معتقدم که باید به شهردار فرصت داده شود تا اقداماتی تحولی در شهر انجام دهد.
نماینده اهواز در مجلس اظهار کرد: استان خوزستان به يك استاندار در حد یک ريیس جمهور نیاز دارد که شجاع و نترس باشد و به صنایع دستور بدهد که ارزش افزوده را پرداخت کنند و قاطعانه دستور دهد.
موسوی گفت: احساس نمیکنیم که مدیران استان برای خدمت به مردم خوزستان یک تیم هستند و تیمی عمل میکنند، بلکه مدیران ما جزیرهای عمل میکنند. هر مدیری در استان خود را حاکم میداند و این نقطه ضعف ماست. تیمی کار کردن به معنای از خود گذشتن و کنار گذاشتن منیتها است و مديران بايد در جهت هدف که همان ایجاد پروژههای بزرگ است، همه با هم کار کنند.