شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۹۴۸۴۰
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۸:۵۳
عضو شورای شهر اهواز گفت: اخیراً صورت جلسه‌ای تنظیم شده است که بر اساس آن ایرانسل برای بسترسازی بیشتر جهت استفاده از امکانات فیبرها به کار خود ادامه دهد.
محمدرضا ایزدی در نطق پیش از دستور خود در شصت و پنجمین جلسه شورای شهر اهواز که امروز (8 بهمن‌ماه) برگزار شد، با تبریک ایام دهه فجر اظهار کرد: یکی از مطالبات مردم اهواز این است که شهرداری جهت برگزاری جشن‌های ۲۲ بهمن اقدام کند؛ با توجه به نزدیک شدن به ایام دهه فجر شهرداری باید جهت برگزاری جشن‌های چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب تمهیداتی بیاندیشد. 

وی با بیان اینکه جشن‌های سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی امسال باید با سال‌های گذشته متفاوت باشد، افزود: چهار دهه از پیروزی انقلاب می‌گذرد و بسیاری از جوانان در زمان انقلاب نبوده‌اند و این موضوع را درک نکرده‌اند که این موضوع می‌طلبد دستگاه‌های اجرایی از جمله شهرداری نسبت به چراغانی و بسترسازی مناسب جهت برگزاری جشن‌های 22 بهمن اقدام کنند.

عضو شورای شهر اهواز با اشاره به اجرای پروژه فیبر نوری شهرداری اهواز، تصریح کرد: در سال ۹۴ تفاهم‌نامه‌ای بین شهرداری اهواز و ایرانسل منعقد شد که طبق این تفاهم‌نامه باید ۱۰۰ کیلومتر حفاری و  پروژه فیبر نوری اجرا شود اما ایرانسل به تعهدات خود عمل نکرد و بسترسازی مورد نیاز خود را انجام داد و شهرداری از این قافله عقب ماند.

ایزدی ادامه داد: در چند سال اخیر ایرانسل، همراه اول و رایتل ده‌ها میلیارد تومان سود به جیب زده‌اند اما در شهرداری بر اجرای این پروژه نظارت نشد و شهرداری از این سود محروم ماند.

عضو شورای شهر اهواز افزود: اخیراً نیز صورت جلسه‌ای تنظیم شده است که بر این اساس ایرانسل برای بسترسازی بیشتر جهت استفاده از امکانات فیبرها به کار خود ادامه دهد.

وی عنوان کرد: اگر قرار است ایرانسل مجددا پروژه فیبر نوری را آغاز کند باید نخست تعهدات قبلی خود را عمل کند. شهر اهواز اگر ۵ کیلومتر فیبر نوری داشته باشد می‌تواند بسیاری از سایت‌ها را که در مسیر قرار دارند وارد این مدار کند و  این میزان می‌تواند شهر را به هوشمند سازی و الکترونیکی کردن وارد کند. 

ایزدی تاکید کرد: اعضای شورا و شهردار باید این موضوع را رصد کنند و نگذارند اموال ملت به این شکل پایمال شود.

عضو شورای شهر اهواز گفت: شهرداری می‌توانست بسترسازی لازم را به تنهایی فراهم کند و برای سال‌ها درآمد پایداری از طریق ایرانسل، همراه اول و رایتل کسب کند که متاسفانه متاسفانه این کار انجام نشد.

ایزدی بیان کرد: اخیراً زمزمه‌هایی به گوش می‌رسد که شرکت شسکام از شرکت‌های زیرمجموعه مخابرات ایران در سطح استان‌ها فعال شده است و کارهای پیمانکاری را در قبضه خود در می‌آورد. این شرکت در خوزستان نیز وارد شده است و کار به گونه‌ای است که آینده خوبی برای بسیاری از شهروندان پیش‌بینی نمی‌شود و بیکار خواهند شد. همچنین ممکن است مشابه این مشکلات در شرکت نورد لوله‌سازی ایجاد شود.

وی تصریح کرد: مدیرعامل شرکت مخابرات خوزستان باید تلاش کند تا نیروهایی که سابقه طولانی دارند جذب شرکت شسکام شوند یا تدبیری بیاندیشد که این شهروندان بیکار نشوند و معضلاتی به خوزستان و اهواز تحمیل نشود.

براساس این گزارش؛ همچنین رحیم کعب عمیر دیگر عضو شو را در این جلسه اظهار کرد: سال گذشته جلسه‌ای با استاندار، مدیر ایرانسل و شهردار اهواز برگزار شد که عنوان کردم موضوع پروژه فیبر نوری و دکل‌ها می‌تواند به عنوان درآمد پایدار شهرداری باشد.

وی تصریح کرد:  شهرداری متولی شهر و معابر است و باید این فرصت در اختیار عموم مردم قرار بگیرد.

عضو شورای شهر اهواز گفت: می‌توانیم با استفاده از قرارداد BOT هرچه را که ایرانسل برای اجرای این پروژه هزینه کرده است، محاسبه کنیم و در نهایت بعد از چند سال شهرداری به عنوان متولی سیستم هوشمند و دکل‌ها باشد.

کعب عمیر ادامه داد: پس از پیگیری‌های اخیر مقرر شد که اگر ایرانسل به خواسته‌های شهرداری اهواز عمل نکرد این موضوع در شورای صیانت از اموال دولتی مطرح شود اما دیدیم که مجدداً ایرانسل کار خود را آغاز کرده است.

به گزارش ایسنا، ابراهیم نوشادی، معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری اهواز، نیز اظهار کرد: قرارداد اجرای پروژه فیبر نوری با ایرانسل منعقد شده بود و ایرانسل به وسعت ۵۰ کیلومتر زیرسازی فیبر نوری کار کرده بود اما نسبت به تفاهم‌نامه ایرادات قانونی گرفته شد و به ایرانسل اعلام کردیم اگر قرار است این پروژه را اجرا کند باید با استفاده از روش BOT و طبق مصوبه شورای شهر کار شود.

وی افزود: در حال حاضر از ادامه کار ایرانسل جلوگیری شده تا زمانی که موضوع تعیین تکلیف شود. شهرداری اهواز روش BOT را برای ادامه کار پیشنهاد داده است اما تصمیم گیرنده نهایی، شورای شهر است.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری اهواز گفت: با توجه به اینکه معابر جزو اموال عمومی محسوب می‌شوند واگذاری آنها طبق مصوبه شورای شهر است.

نوشادی بیان کرد: 50 کیلومتر زیرسازی فیبر نوری که انجام شده سرمایه بدون استفاده است و مقرر شده برای بهره‌برداری از ۵۰ کیلومتر، سازمان فاوا بررسی لازم را انجام دهد و آنچه مورد نیاز بهره‌برداری ۵۰ کیلومتر است را به ما اعلام کند. در واقع مجوز داده شده تنها برای اجرای چند کیلومتر مورد نیاز جهت بهره‌برداری ۵۰ کیلومتر فیبرنوری است.
منبع: ایسنا
نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار